Neemt jouw bedrijf binnenkort deel aan een voetbalwedstrijd tussen diverse bedrijven? Laat dan een voetbal bedrukken met jouw bedrijfslogo als ideale merchandising. Of geef de voetbal weg aan een klant die dol is op deze sport. Een origineel en zeer persoonlijk relatiegeschenk. In ons assortiment aan voetballen met eigen opdruk vind je diverse modellen.Kies de variant die je het meest aanspreekt, personaliseer hem naar wens en wij doen de rest!

8 artikel(en)

 • Voetbal als promotieartikel

  Voetbal Cup

  Voetbal als promotieartikel
  Deze voetballen met balmaat 5 kun je laten bedrukken met je logo om aan als bedrijfsgeschenk aan klanten te geven tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 3,12
 • Promotie voetbal kleur wit

  Voetbal Score

  Promotie voetbal
  Laat deze voetballen met balmaat 5 bedrukken met je bedrijfslogo en gebruik ze als merchandising of klantengeschenk op sportevenementen.

  Prijs vanaf: € 3,40
 • Design voetbal met logo, balmaat 5

  Voetbal Kick

  Design voetbal met logo, balmaat 5
  Deze voetballen met origineel design zijn geliefde promotie artikelen. Je kunt de voetbal bedrukken met je bedrijfslogo om je merkzichtbaarheid te verhogen.

  Prijs vanaf: € 2,70
 • Volleybal bal met logo, balmaat 5

  Volleybal Smash

  Volleybal bal met logo, balmaat 5
  Deze ballen zijn populaire promotie artikelen voor zomerse evenementen. Laat de ballen bedrukken met een kleurenlogo en maak reclame tijdens het volleyballen.

  Prijs vanaf: € 2,65
 • Bedrukte voetbal met streepdesign, balmaat 5

  Voetbal Stripes

  Bedrukte voetbal met streepdesign, balmaat 5
  Een voetbal doet het altijd goed als merchandising tijdens reclamecampagnes. Dit model heeft een gestreept design en je kunt de voetbal bedrukken met een logo.

  Prijs vanaf: € 2,68
 • Voetbal met logo, balmaat 5

  Voetbal Champion

  Voetbal met logo, balmaat 5
  Deze ballen zijn ideale relatiegeschenken voor klanten die van voetbal houden. Laat de voetbal bedrukken zodat tijdens het spelen jouw merk gepromoot wordt.

  Prijs vanaf: € 2,51
 • Kleine voetbal met logo

  Mini voetbal

  Kleine voetbal met logo
  Laat deze voetbal bedrukken met een logo en je maakt menig sportieve klant super blij!

  Prijs vanaf: € 3,29
 • Gepersonaliseerde volleybal voor op het strand

  Volleybal Match

  Gepersonaliseerde volleybal voor op het strand
  Deze beachvolleybal is een perfect relatiegeschenk voor liefhebbers van het strand en volleybal. Te bedrukken met logo.

  Prijs vanaf: € 4,20

8 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >