Promoot jouw sportevenement, laat voetballen bedrukken als weggevertjes

Deel van een voetbalvereniging? Laat dan een voetbal bedrukken met jouw bedrijfslogo als ideale merchandising. Of geef de gepersonaliseerde voetbal met logo weg aan een klant die dol is op voetbal. Een origineel en zeer persoonlijk relatiegeschenk. In ons assortiment aan voetballen met eigen opdruk vind je diverse modellen. Kies de variant die je het meest aanspreekt, personaliseer hem naar wens en wij doen de rest!


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

7 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Voetbal als promotieartikel kleur wit

  Voetbal bedrukken met logo Cup

  Deze voetballen met balmaat 5 kun je laten bedrukken met je logo om aan als bedrijfsgeschenk aan klanten te geven tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 4,36
  Bekijk details >
 • Voetbal Patch kleur zwart

  Voetbal met logo Score

  Laat deze voetballen met balmaat 5 bedrukken met je bedrijfslogo en gebruik ze als merchandising of klantengeschenk op sportevenementen.

  Prijs vanaf: € 4,59
  Bekijk details >
 • Kleine voetbal met logo

  Kleine voetbal met gedrukt logo Soccer Mini

  Laat deze voetbal bedrukken met een logo en je maakt menig sportieve klant super blij!

  Prijs vanaf: € 3,19
  Bekijk details >
 • Retro voetbal met eigen opdruk

  Voetbal bedrukken in diverse kleuren Patch

  Laat deze retro design voetbal bedrukken om je merk te promoten. De bal is gemaakt van zacht kunstleer en je kunt kiezen uit verschillende kleuren panelen.

  Prijs vanaf: € 3,29
  Bekijk details >
 • Gepersonaliseerde volleybal voor op het strand

  Beachvolleybal met logo Match

  Deze beachvolleybal is een perfect relatiegeschenk voor liefhebbers van het strand en volleybal. Te bedrukken met logo.

  Prijs vanaf: € 4,59
  Bekijk details >
 • Driekleurige volleybal strandbal met logo

  Driekleurige volleybal personaliseren Beach

  Promoot zowel sportbeoefening op het strand als je merk met deze originele volleybal als promotiemateriaal. Laat de strandbal bedrukken met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 4,29
  Bekijk details >
 • Voetbal Fifa

  Voetbal Fifa

  Overweeg deze klassieke voetbal, perfect voor voetbalverenigingen en als sportief geschenk.

  Prijs vanaf: € 3,78
  Bekijk details >

7 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN VOETBAL BEDRUKKEN

Wat voor ballen met logo kan ik hier vinden?

We hebben verschillende soorten producten in deze sectie. Aan de ene kant zijn er gepersonaliseerde voetballen, die erg populair zijn vanwege het publiek dat deze sport in het land heeft. Ze zijn een uitstekend cadeau om te geven, vooral aan een jonger publiek. Evenzo hebben we gezeefdrukte volleybalballen, die in de zomer het meest opvallen, omdat ze vaak op het strand worden gebruikt. Tot slot hebben we speciale varianten zoals de minivoetbal.

Is er een minimale afname voor de bedrukte voetballen?

Jazeker. We werken met professionele machines die individuele producties maken, de opstart brengt bepaalde kosten met zich mee, lage aantallen brengt de prijs per product erg hoog, daarom moeten we een minimumvereiste vaststellen. Dit zijn meestal 25 ballen met logo (ook van toepassing op andere details zoals fitness artikelen).

Hoe wordt een voetbal met logo bedrukt?

Op de artikelpagina kunt u de bedrukkingstechnieken, afhankelijk van het oppervlak, zijn er verschillende technieken. Een van de meest voorkomende is tampondruk, wat bestaat uit het gebruik van een tampon om elk deel van het logo dat goed is om 1 tot 4 kleurige ontwerpen te drukken. Het is eenvoudig, goedkoop en veelzijdig. Dan is er de transfer, dat digitaal en in fullcolour kan zijn, ontworpen voor meer complexere ontwerpen en met een diversiteit aan kleuren.

Zijn er andere sportieve relatiegeschenken te ontdekken?

We hebben andere opties voor sporten zoals de frisbee met logo. Naast de ballen zelf, kun je binnen de categorie gewijd aan fitness interessante alternatieven vinden, zoals yoga-accessoires, polsbandjes, spantouwen, springtouwen... Daarnaast zie je andere secties die accessoires bevatten om te gebruiken tijdens sportieve activiteiten, zoals gepersonaliseerde bidons, sport t-shirts (perfect om comfortabel te sporten) of petten.


★ Reviews