Laat hier een snijplank bedrukken met een logo kan voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld wanneer je een kerstpakket aan het samenstellen bent voor je medewerkers. Een gepersonaliseerde snijplank is dan onmisbaar. Ideaal te combineren met allerlei lekkere hapjes en drankjes. Of sta je binnenkort op een culinair evenement? Je kunt bij ons jouw logo in de borrelplank laten graveren voor exrra zichtbaarheid. Een bedrukte snijplank kan ook als geschikt relatiegeschenk dienen voor de culinaire klant. De sterren van de hemel koken begint immers met het snijwerk. Dit persoonlijke cadeau komt zeker weten van pas. Binnen ons assortiment vind je goedkopere snijplanken aan, maar je kunt ook houten snijplanken personaliseren.

9 artikel(en)

 • Snijplank Chef

  Kleine snijplank voor reclame
  Klein formaat snijplank om te bedrukken met het logo van je bedrijf. Ideaal als relatiegeschenk of promotieartikel tijdens reclameacties en evenementen.

  Prijs vanaf: € 1,39
 • Snijplank Oaktree

  Promotionele ovaalvormige snijplank
  Deze snijplank met opdruk is gemaakt van een combinatie van hout en boomschors. Ongetwijfeld een heel origineel relatiegeschenk voor bedrijven.

  Prijs vanaf: € 2,84
 • Snijplank Gastro

  Traditionele snijplank om te bedrukken
  Als je een bedrijf hebt in de levensmiddelenbranche, kun je overwegen deze mooie houten snijplankjes met laserlogo als relatiegeschenk aan je klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 3,75
 • Snijplank Granchef

  Grote snijplank voor reclame
  Groot formaat snijplank om te bedrukken met het logo van je bedrijf. Ideaal als relatiegeschenk of promotieartikel tijdens reclameacties en evenementen.

  Prijs vanaf: € 3,32
 • Snijplank Chef Pro

  Houten snijplank om te bedrukken
  Deze originele snijplankjes kun je laten bedrukken met de naam of het logo van je bedrijf om ze als relatiegeschenk aan je klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 4,93
 • Snijplank Trend

  PP snijplank van bamboevezel
  Laat deze snijplank bedrukken met logo voor een persoonlijke touch. Een origineel en duurzaam relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,59
 • Snijplank Parmesano

  Snijplankje voor kaas, vleeswaren en paté
  Deze bamboe snijplankjes zijn zeer geliefde relatiegeschenken. Je kunt de snijplank bedrukken, zodat jouw logo zichtbaar is als de hapjes geserveerd worden.

  Prijs vanaf: € 2,29
 • Snijplank Petit Suisse

  Bamboe kaasplankje voor borrelhapjes
  Dit model snijplank met logo is gemaakt van bamboe en heeft een decoratief open handvat. Deze relatiegeschenken zijn ideaal om te gebruiken als kaasplankje.

  Prijs vanaf: € 1,14
 • Snijplank Slim

  Traditionele houten snijplank met logo
  Als je op zoek bent naar relatiegeschenken voor in de keuken, kun je deze snijplankjes graveren met je logo. Zo zal jouw merk altijd lekker in de mond liggen.

  Prijs vanaf: € 2,52

9 artikel(en)