Laat hier een snijplank bedrukken met een logo kan voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld wanneer je een kerstpakket aan het samenstellen bent voor je medewerkers. Een gepersonaliseerde snijplank is dan onmisbaar. Ideaal te combineren met allerlei lekkere hapjes en drankjes. Of sta je binnenkort op een culinair evenement? Een bedrukte snijplank kan ook als geschikt relatiegeschenk dienen voor de culinaire klant. Dit persoonlijke cadeau komt zeker weten van pas. Goed te combineren met een keukenschort bedrukken.


Kleuren
Bruin
Zwart
Naturel
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 57

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 57

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN SNIJPLANK BEDRUKKEN

Kan ik hier een snijplank met logo bedrukken?

Absoluut! Wij hebben diverse soorten snijplanken in ons assortiment. Of je nu een model zoekt gemaakt van hout en met handvat, tot aan speciale kaasplankjes of vleesplankjes. Ook hebben we de klassieke, plastic snijplanken die goedkoper van stuk zijn. Deze zijn te bedrukken in diverse kleuren. Tot slot hebben we alternatieven die een robuuste look hebben, zoals de “Oaktree”. Deze lijkt haast op een boomstam. Een zeer originele snijplank voor de klanten met een verfijnde smaak.

Waarmee kan ik de gepersonaliseerde houten snijplank combineren?

Op deze vraag kunnen wij meerdere antwoorden geven. Dit hangt onder andere af van het doel van je relatiegeschenk. Items die daarentegen altijd goed combineren met een snijplank zijn natuurlijk bedrukte messen. Deze twee gaan namelijk hand in hand! Wil je het pakket nog meer toespitsen op het thema koken? Voeg er dan bijvoorbeeld een schort met logo aan toe, of een kurkentrekker, een wijnset of zelfs een gehele barbecue. Zo krijgt jouw relatiegeschenk nog meer waarde!

Hoe bedrukken jullie de gepersonaliseerde snijplank?

Om onze snijplanken te bedrukken gebruiken wij twee soorten technieken. De eerste is die van de lasergravure. Dit is een klassieke drukmethode die bijvoorbeeld uitstekend werkt voor hout of metaal. Dit geeft een esthetisch mooi en natuurlijk eindresultaat en vervaagt nauwelijks (met name handig als de snijplank gebruikt om daadwerkelijk mee te snijden). Lasergravure is een economisch vriendelijke druktechniek. De andere optie is tampondruk. Een klassieke druktechniek die geschikt is voor logo´s met 1 of 2 kleuren.

Wanneer geef ik een bedrukte snijplank cadeau?

Een snijplank kan als promotieartikel of relatiegeschenk dienen voor meerdere doelgroepen en doeleinden. Zo kun je dit item privé gebruiken, maar ook prima op kantoor voor werknemers die graag dingen willen snijden tijdens de kantoor lunch. Uiteraard is dit artikel ook zeer geschikt als merchandise wanneer jij binnen de gastronomie werkt en meer zichtbaarheid wil genereren van jouw logo. Je kunt hem ook weggeven op een evenement omtrent food of stop hem in het kerstpakket voor je personeel.


★ Reviews