Laat hier een snijplank bedrukken met een logo kan voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld wanneer je een kerstpakket aan het samenstellen bent voor je medewerkers. Een gepersonaliseerde snijplank is dan onmisbaar. Ideaal te combineren met allerlei lekkere hapjes en drankjes. Of sta je binnenkort op een culinair evenement? Je kunt bij ons jouw logo in de borrelplank laten graveren voor exrra zichtbaarheid. Een bedrukte snijplank kan ook als geschikt relatiegeschenk dienen voor de culinaire klant. De sterren van de hemel koken begint immers met het snijwerk. Dit persoonlijke cadeau komt zeker weten van pas. Binnen ons assortiment vind je goedkopere snijplanken aan, maar je kunt ook houten snijplanken personaliseren.

11 artikel(en)

 • Bamboe kaasplankje voor borrelhapjes

  Snijplank Petit Suisse

  Bamboe kaasplankje voor borrelhapjes
  Dit model snijplank met logo is gemaakt van bamboe en heeft een decoratief open handvat. Deze relatiegeschenken zijn ideaal om te gebruiken als kaasplankje.

  Prijs vanaf: € 1,14
 • Snijplankje voor kaas, vleeswaren en paté

  Snijplank Parmesano

  Snijplankje voor kaas, vleeswaren en paté
  Deze bamboe snijplankjes zijn zeer geliefde relatiegeschenken. Je kunt de snijplank bedrukken, zodat jouw logo zichtbaar is als de hapjes geserveerd worden.

  Prijs vanaf: € 2,29
 • Grote snijplank voor reclame kleur hout

  Snijplank Granchef

  Grote snijplank voor reclame
  Groot formaat snijplank om te bedrukken met het logo van je bedrijf. Ideaal als relatiegeschenk of promotieartikel tijdens reclameacties en evenementen.

  Prijs vanaf: € 3,32
 • Traditionele snijplank om te bedrukken kleur hout

  Snijplank Gastro

  Traditionele snijplank om te bedrukken
  Als je een bedrijf hebt in de levensmiddelenbranche, kun je overwegen deze mooie houten snijplankjes met laserlogo als relatiegeschenk aan je klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 3,75
 • Kleine snijplank voor reclame kleur hout

  Snijplank Chef

  Kleine snijplank voor reclame
  Klein formaat snijplank om te bedrukken met het logo van je bedrijf. Ideaal als relatiegeschenk of promotieartikel tijdens reclameacties en evenementen.

  Prijs vanaf: € 1,39
 • Traditionele houten snijplank met logo

  Snijplank Slim

  Traditionele houten snijplank met logo
  Als je op zoek bent naar relatiegeschenken voor in de keuken, kun je deze snijplankjes graveren met je logo. Zo zal jouw merk altijd lekker in de mond liggen.

  Prijs vanaf: € 2,52
 • Houten snijplank om te bedrukken kleur hout

  Snijplank Chef Pro

  Houten snijplank om te bedrukken
  Deze originele snijplankjes kun je laten bedrukken met de naam of het logo van je bedrijf om ze als relatiegeschenk aan je klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 4,93
 • Promotionele ovaalvormige snijplank kleur hout

  Snijplank Oaktree

  Promotionele ovaalvormige snijplank
  Deze snijplank met opdruk is gemaakt van een combinatie van hout en boomschors. Ongetwijfeld een heel origineel relatiegeschenk voor bedrijven.

  Prijs vanaf: € 2,84
 • Bamboe snijplank met 3 RVS messen

  Snijplank set Sharp

  Bamboe snijplank met 3 RVS messen
  Bamboe snijplank met 3 RVS messen met bamboe heft. Messen: koksmes, broodmes en uitbeenmes.

  Prijs vanaf: € 10,45
 • Grote serveer-/ snijplank van paulowniahout

  Snijplank Long

  Grote serveer-/ snijplank van paulowniahout
  Grote serveer-/ snijplank van paulowniahout, organisch van vorm. Met jute ophangkoord.

  Prijs vanaf: € 6,78
 • Serveer-/ snijplank van paulowniahout

  Snijplank Natura

  Serveer-/ snijplank van paulowniahout
  Serveer-/ snijplank van paulowniahout, organisch van vorm. Met jute ophangkoord.

  Prijs vanaf: € 7,09

11 artikel(en)

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN SNIJPLANK BEDRUKKEN

Kan ik hier een snijplank met logo bedrukken?

Absoluut! Wij hebben diverse soorten snijplanken in ons assortiment. Of je nu een model zoekt gemaakt van hout en met handvat, tot aan speciale kaasplankjes of vleesplankjes. Ook hebben we de klassieke, plastic snijplanken die goedkoper van stuk zijn. Deze zijn te bedrukken in diverse kleuren. Tot slot hebben we alternatieven die een robuuste look hebben, zoals de “Oaktree”. Deze lijkt haast op een boomstam. Een zeer originele snijplank voor de klanten met een verfijnde smaak.

Hoe bedrukken jullie de gepersonaliseerde snijplank?

Om onze snijplanken te bedrukken gebruiken wij twee soorten technieken. De eerste is die van de lasergravure. Dit is een klassieke drukmethode die bijvoorbeeld uitstekend werkt voor hout of metaal. Dit geeft een esthetisch mooi en natuurlijk eindresultaat en vervaagt nauwelijks (met name handig als de snijplank gebruikt om daadwerkelijk mee te snijden). Lasergravure is een economisch vriendelijke druktechniek. De andere optie is tampondruk. Een klassieke druktechniek die geschikt is voor logo´s met 1 of 2 kleuren.

 

Waarmee kan ik de gepersonaliseerde houten snijplank combineren?

Op deze vraag kunnen wij meerdere antwoorden geven. Dit hangt onder andere af van het doel van je relatiegeschenk. Items die daarentegen altijd goed combineren met een snijplank zijn natuurlijk bedrukte messen. Deze twee gaan namelijk hand in hand! Wil je het pakket nog meer toespitsen op het thema koken? Voeg er dan bijvoorbeeld een schort met logo aan toe, of een kurkentrekker, een wijnset of zelfs een gehele barbecue. Zo krijgt jouw relatiegeschenk nog meer waarde!

Wanneer geef ik een bedrukte snijplank cadeau?

Een snijplank kan als promotieartikel of relatiegeschenk dienen voor meerdere doelgroepen en doeleinden. Zo kun je dit item privé gebruiken, maar ook prima op kantoor voor werknemers die graag dingen willen snijden tijdens de kantoor lunch. Uiteraard is dit artikel ook zeer geschikt als merchandise wanneer jij binnen de gastronomie werkt en meer zichtbaarheid wil genereren van jouw logo. Je kunt hem ook weggeven op een evenement omtrent food of stop hem in het kerstpakket voor je personeel.