Reisrugzakken perfect voor de avonturier: met meshvakken, gevoerd, waterdicht, bestel het gemakkelijk online

reisrugzakken bedrukken of borduren zijn tof als relatiegeschenken. De bedrukte reisrugzakken kunnen bijvoorbeeld worden weggegeven als merchandise of relatiegeschenk. Het bedrijfslogo zal in ieder geval op heel veel plekken te zien zijn wanneer de ontvanger de tas meeneemt in het vliegtuig of de trein onderweg naar de camping, de bergen of het strand. Bedrukte rugzakken voor op reis zijn een handig alternatief voor de goedkopere rugzakjes. Daarnaast ook zeer goed te combineren met reisaccessoires bedrukken als pakket.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Naturel
Zilver
Paars
Meerkleurig
Fuchsia
Materialen
Merken
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 111

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 111

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN REISRUGZAK BEDRUKKEN

Waarom zou ik een bedrukte reisrugzak aanschaffen?

Reisrugzakken met logo zijn een uitstekend reclamemiddel omdat ze op dagelijkse basis gebruikt kunnen worden, zo zullen velen, prominent het bedrukte bedrijfslogo zien. Dit zorgt natuurlijk voor het genereren van merkzichtbaarheid. Niet alleen zijn ze nuttig voor op reis, maar ook voor medewerkers die regelmatig voor het werk op reis moeten. Bovendien is het ook een praktisch en origineel geschenk om aan klanten te geven.

Hoe worden de reisrugzakken bedrukt met logo?

Er zijn twee bedrukkingstechnieken die we graag willen uitlichten die het meest voorkomen bij deze producten. Ten eerste is er zeefdruk, ideaal en een van de meest gebruikte methodes voor relatiegeeschenken omdat het relatief goedkoop is en het logo in meerdere kleuren bedrukt kan worden. Ten tweede is er digitale transfer, voor ontwerpen met erg veel kleuren en complexere designs. Op elke productpagina zijn de beschikbare opties voor elke rugzak te raadplege, aangezien het per model kan varieren.

Is er een minimale afname voor de reisrugzakken?

Er is voor de gehele catalogus een minimale afname, dit heeft te maken met de gespecialiseerde productie, waar vaste kosten bij meekomen. Daarom hanteren we voor de reisrugzakken een minimale afname van 25 rugzakken. Daarnaast leveren we voor onze klanten ook kwantumkorting! Deze kortin loopt op naarmate het bestele volume groter wordt.

Kan ik deze reisrugzakken meenemen in een vliegtuig?

Over het algemeen wel. Het idee van deze reisaccessoires is om alle benodigdheden mee te kunnen nemen op reis, zowel per trein als per vliegtuig. Op elke productpagina vind je de bijbehorende afmetingen van de rugzak en daarnaast raden we altijd aan om de voorschriften van de betreffende vluchtmaatschappij te raadplegen.

Wat is de levertijd van de reisrugzakken?

De levertijd van deze reisrugzakken is gemiddeld tussen 5 en 10 werkdagen. Dit kan verschillen gebaseerd op de verschillende modellen in het assortiment. Daarnaast is standaard verzending altijd gratis. Voor sommige reisrugzakken is er express verzending mogelijk. Dit is wel tegen een meerprijs, we raden aan om contact op te nemen met onze klantenservice voor alle voorwaarden.

Waarmee zijn bedrukte reisrugzakken goed te combineren?

Omdat de reisrugzakken een veelzijdig artikel zijn, is het mogelijk om het combineren met vele andere promotieproducten en relatiegeschenken. Laat bijvoorbeeld de rugzakken bestellen in combinatie met thermosflessen bedrukken. Perfect voor onderweg! Daarnaast zijn er genoeg andere alternatieve producten om mee te combineren, laat je verassen door het uitgebreide assortiment.


★ Reviews