Een koffer bedrukken of trolleys zijn perfecte relatiegeschenken voor vliegvaartmaatschappijen, reisorganisaties en zakelijke relaties. Gemakkelijk een koffer personaliseren direct online bij Gift Campaign. Je kunt op onze website eenvoudig een trolley bedrukken door een model te kiezen en een logo te uploaden. Je kan ons ook een email sturen met jouw ontwerp, wij zullen een offerte maken en een digitaal voorbeeld voorbereiden zodat je kan zien hoe jouw koffers eruit zullen komen te zien.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Oranje
Zilver
Groen
Materialen
Merken
Minimale afname
overige filters

16 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

16 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER TROLLEYS BEDRUKKEN EN KOFFERS

Kan ik bij jullie trolleys en koffers bedrukken?

Natuurlijk kan dit! We hebben diverse koffers en trolleys met logo in ons assortiment. Zoals de Jetset, de Airfield of de Cargo. Deze zijn stevig en resistent en ontworpen om bagage op een veilige manier te vervoeren. Dit komt door de aluminium buitenkant. Dit maakt dat ze beter bestand zijn tegen schokken. Ook hebben we executieve types zoals de Wings Club of de Executive. Deze zijn misschien wat hoger qua prijs, maar wel van uitstekende kwaliteit en hebben een zeer elegante uitstraling.

Is een bedrukte koffer of trolley een geschikt relatiegeschenk?

Onze bedrukte koffers laten bedrukken en trolleys zijn ideale relatiegeschenken als je het ons vraagt. Met name voor hen die veel reizen: of dit nu werknemers of klanten zijn. Met een bedrukte trolleys laat je zien je in te leven in de klant en weet je zeker dat het item daadwerkelijk gebruikt gaat worden! Door een koffer bedrukken met logo, genereer jij ook nog eens zichtbaarheid van je merk. Denk maar eens aan al die mensen wereldwijd die je beeldmerk voorbij zien komen op de luchthaven of op de bagageband.

Een koffer bedrukken is goed te combineren met?

Zoals u zich kunt voorstellen, is de perfecte merchandising, andere accessoires handig om op reis te gaan. U kunt bijvoorbeeld rekenen op bedrukte toilettassen voor deze kleine artikelen. Een andere optie is om ze te combineren met rugzakken, zodat er op de reis twee afzonderlijke vakjes zijn: één voor kleding en een voor het team. Ook zijn andere geschenken zoals pennen, notebooks zeker goed te combineren.

Hoe bedrukken jullie de koffers met logo?

Wij hanteren 4 technieken om een logo op een trolley of koffer te plaatsen. Zo hebben we de zeefdruktechniek en transfer. Hiermee kun je een logo in een of meerdere kleuren afdrukken. Dit is een druktechniek geschikt voor stoffen koffers. Dan is er ook nog de optie van lasergravure. Dit is ideaal voor trolleys met metalen oppervlakken en levert een zeer elegant resultaat op. Tot slot is er doming: dit geeft een 3D-effect. Bekijk per item welke druktechniek wij aanbevelen en neem voor vragen contact op met de klantenservice over koffertjes bedrukken.

Trolley laten bedrukken, wat is de levertijd?

Dit hangt af van het specifieke item die je hebt gekozen. Wanneer je de kleur, type personalisatie en hoeveelheid hebt geselecteerd zie je aan de rechterzijde de levertijd verschijnen. Mocht het nodig zijn om deze tijd te verkorten voor een koffer laten bedrukken, dan kun je gebruikmaken van onze Express leveringservice. Om toegang te krijgen tot deze optie kun je ons bellen of mailen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor de trolley met logo. Wanneer je kiest voor een trolley zonder logo is de levertijd standaard sneller.

Wanneer is het een goed moment om koffers bedrukte te geven?

Een koffer logo te bedrukken en trolleys zijn promotieartikelen alleen gericht op de sector van reizen. In de eerste plaats, voor medewerkers die vaak korte termijn reizen voor het bedrijf. Ten tweede kunnen ze dienen om loyaliteit aan terugkerende klanten te genereren. Ze kunnen bijvoorbeeld deel uitmaken van concrete promoties of marketingcampagnes waarin ze worden gegeven om een ​​specifiek product of dienst in verband met een reizen te promoten.


★ Reviews