Wil jij duurzamer ondernemen? Dat begint klein. Bijvoorbeeld door de plastic pennen op kantoor te vervangen voor eco pennen. Maar waarom zou je houten pennen bedrukken of eco pennen bedrukken? Net als de ´standaard´ variant, kun je ook deze duurzame pennen bedrukken met logo. Zo wordt de pen een stuk persoonlijker en onderdeel van de merchandising of ecologische relatiegeschenken! Aan te vullen met bijvoorbeeld notitieboekjes, mokken of usb-sticks voor een compleet cadeau. Ontdek onze duurzame relatiegeschenken!


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Paars
Doorzichtig
Fuchsia
Materialen
Inkt kleur
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 114

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 114

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DUURZAME ECO PENNEN BEDRUKT

Waarom eco pennen bedrukken met logo?

Bedrukte duurzame eco pennen zijn pennen die bestaan uit materiaalsoorten die minder vragen qua milieubelasting. Wanneer de pen is gemaakt van vrijwel geheel gerecyclede materialen kunnen we spreken van duurzame pennen bedrukken. Daarnaast moet de pen zelf ook recyclebaar zijn. Dit wil zeggen; dat hij hergebruikt kan worden voor het maken van andere objecten. Onze eco pennen met logo voldoen aan diverse eisen. Zo is de behuizing gemaakt van duurzame materiaalsoorten. De inkt is vaak niet milieuvriendelijk. Daarnaast kan er in de pen ook plastic verwerkt zijn. Hier kun je rekening mee houden bij de aankoop. Omdat eco pennen bedrukt erg praktisch zijn maar ook goedkope relatiegeschenken zijn is het perfect om weg te geven aan klanten en medewerkers.

Moet ik een minimum aantal eco pennen bedrukken?

Ja! Wij hanteren hiervoor een minimum van 25 eco pennen met logo (afhankelijk van het specifieke model). Wij leggen je graag uit waarom. We werken met speciale machines die maatwerk mogelijk maken. Bij een afname van minder dan 25 stuks wordt het bedrukken duurder. Vandaar dat wij een minimum afname hanteren. Wij willen wel benadrukken dat wij werken met kwantumkorting. Dit wil zeggen dat je korting krijgt per product, wanneer je een hogere afname besteld. Daarnaast is het goed om te weten dat wij geen verzendkosten hanteren. Dit scheelt ook in de kosten! Wij raden aan om contact op te nemen met onze klantenservice voor het beste persoonlijke advies voor bedrukte eco pennen.

Welke technieken worden gebruikt voor bedrukte eco pennen?

Wil je kartonnen pennen bedrukken / houten pennen bedrukken om ze uit te delen als relatiegeschenken? Dat is een slimme zet! Om deze pennen van jouw logo te voorzien kunnen wij 2 technieken toepassen. De meest gebruikte is die van het bedrukken van het logo op een zijde van de pen. Dit kan in een of meerdere kleuren en voor sommige modellen zelfs met lasergravure. De tweede optie is digitale druk. Hiermee krijg je een visueel aantrekkelijk eindresultaat. Dit zijn factoren die je in gedachten moet houden als je kijkt naar hoe je eco pennen met logo. Beide opties beschikken over veel voordelen. Mocht je meer informatie willen ontvangen over deze druktechnieken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Waarmee kan ik bedrukte eco pennen combineren?

Vind je enkel duurzame pennen bedrukken niet voldoende als geschenk? Geen probleem. Wij hebben meer dan genoeg relatiegeschenken in ons assortiment om jouw klant of prospect mee te verrassen. We adviseren je om in het duurzame thema te blijven om zo echt een waardevol cadeau te geven. Bekijk gerust onze uitgebreide collectie aan duurzame notitieboekjes, waar je complementaire producten vindt zoals ecologische en gerecyclede notitieboekjes. Of verras iemand met een ecologische usb stick, een bedrukte beker van karton of een van onze vele andere items!


★ Reviews