Wil jij duurzamer ondernemen? Dat begint klein. Bijvoorbeeld door de plastic pennen op kantoor te vervangen voor eco pennen. Net als de ´standaard´ variant, kun je ook deze pennen bedrukken met logo. Zo wordt de pen een stuk persoonlijker en onderdeel van de merchandise. De eco pennen binnen ons assortiment hebben die typische duurzame look. Zo zien ook buitenstaanders dat jouw bedrijf respect heeft voor het milieu. Onze eco pennen zijn ook geschikt als duurzame relatiegeschenken. Aan te vullen met bijvoorbeeld notitieboekjes, mokken of usb-sticks voor een compleet cadeau.

Items 1 van 39 van 41 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Biologisch afbreekbare eco pen

  Duurzaam en natuurlijk afbreekbaar
  Recyclebare pennen zijn ontzettend populair als promotie artikel en merchandising op evenementen, omdat ze de waarden van het bedrijf weergeven.

  Prijs vanaf: € 0,13
 • Multifunctionele eco pen

  Gemaakt van karton en met touch tip
  Dit model balpen is gemaakt van karton, waardoor hij goedkoop is. Het reclameartikel is voorzien van een touch tip geschikt voor iPad en mobiele telefoon.

  Prijs vanaf: € 0,13
 • Eco pen Woodclip

  Papieren pen met houten clip
  Deze duurzame reclame pennen zijn gemaakt van gerecycled papier. Laat de houten clip van de pennen bedrukken met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,12
 • Pen Eco Beans

  Ecologische pen met papieren body
  De klassieke pen, maar dan in een ecologisch jasje. De papieren body is milieuvriendelijk en leuk om te zien!

  Prijs vanaf: € 0,13
 • Balpen van gerecycled karton

  Elegante papieren pen voor bedrijven
  Deze eco pen van papier is een goedkoop promotieartikel dat bedrukt kan worden met je bedrijfslogo. Ideaal voor evenementen en beurzen.

  Prijs vanaf: € 0,16
 • Eco balpen Style

  Eco balpen met klikmechanisme
  Als je op zoek bent naar eco pennen om te bedrukken met je logo, is dit model dat voor 50% is gemaakt van stro, een echte aanrader.

  Prijs vanaf: € 0,13
 • Reclame balpen van bamboe

  Klassieke pen met houten huls
  Bamboe pennen om te bedrukken zijn heel populair in de reclamewereld, omdat ze door klanten gezien worden als een waardevol relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,27
 • Balpen Aster Bamboo

  Bamboe pen met logo
  In onze collectie kun je verschillende bamboe pennen vinden om te bedrukken, maar niet één model is zo zorgvuldig ontworpen als dit promotie artikel.

  Prijs vanaf: € 0,51
 • Eco balpen Aster

  Eco balpen met logo voor bedrijven
  Dit is de ecologische variant van ons populaire model balpen. Een promotie artikel om te bedrukken, gemaakt van recyclebare tarwestro.

  Prijs vanaf: € 0,19
 • Balpen Bamboo Grip

  Bamboe balpen met rubberen grip
  Laat de huls van deze bamboe reclame pennen bedrukken met je logo om je merk te promoten. De rubberen grip en clip zijn verkrijgbaar in zwart, wit en groen.

  Prijs vanaf: € 0,20
 • Bamboe pen BlackLine

  Balpen van bamboe in hoesje
  Deze reclame pennen van bamboe hebben een zeer aantrekkelijk design en worden gepresenteerd in een individueel hoesje. De onderkant is van rubber.

  Prijs vanaf: € 1,05
 • Bamboe pen Metallic

  Bamboe pen in hoesje voor reclame
  Deze reclame pennen zijn zorgvuldig ontworpen en gemaakt van bamboe. Ideale merchandising of promotie artikelen voor op evenementen en congressen.

  Prijs vanaf: € 1,27
 • Bamboe multifunctionele pen

  Bamboe pen met touch tip
  Stijlvolle bamboe pen om te bedrukken met je bedrijfslogo en als promotieartikel aan klanten en medewerkers te geven tijdens bedrijfsevenementen.

  Prijs vanaf: € 0,30
 • Zurich Bamboo Balpen

  Tactiele pen met logo en bamboe
  Promotionele pen met een bamboe lichaam, drukknop met een voelbare wijzer en een chromen afwerking. Te bedrukken met logo.

  Prijs vanaf: € 0,34
 • Eco pen Touch

  Originele papieren pen met touch tip
  Dit is een van meest originele pennen uit onze collectie duurzame relatiegeschenken. De reclame pennen zijn gemaakt van karton, hebben een dop en touch tip.

  Prijs vanaf: € 0,22
 • Balpen Colorwood

  Klassieke houten pen om te bedrukken
  Dit model reclamepen heeft een nieuw jasje en is nu ook verkrijgbaar als eco pen van bamboe. Vergeet niet dit reclameartikel te bedrukken met je logo!

  Prijs vanaf: € 0,50
 • Eco balpen Colors

  Eco pen met huls van tarwestro
  Draag een milieuvriendelijk imago uit door deze eco pennen bedrukt met je logo als reclame artikel uit te delen tijdens beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,14
 • Eco balpen ColorTip

  Bamboe pen met klikmechanisme
  Deze bamboe pennen om te bedrukken met een bedrijfslogo, zijn een ideaal reclameartikel om een milieuvriendelijk imago uit te dragen.

  Prijs vanaf: € 0,44
 • Kartonnen balpen Push

  Stijlvolle eco balpen van karton
  Dit model balpen om te bedrukken, is gemaakt van karton met plastic elementen. Een stijlvol promotieartikel om uit te delen tijdens reclameactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 0,19
 • Bamboe pen Basic

  Goedkope pen van bamboe
  Laat de plastic clip van deze goedkope bamboe pennen bedrukken met een bedrijfslogo. Ideale merchandising voor op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,19
 • Eco balpen Clip

  Goedkope reclame pennen van karton
  Kleurrijke pennen met logo om aan klanten te geven en je merkzichtbaarheid te verhogen. De bedrukte pennen zijn van karton voor een duurzame uitstraling.

  Prijs vanaf: € 0,10
 • Eco balpen Suber

  Reclame pen van kurk
  Ben je op zoek naar eco pennen om te bedrukken als promotieartikel voor komende evenementen? Deze goedkope pennen van kurk zijn een echte aanrader!

  Prijs vanaf: € 0,16
 • Kurken pen Natural

  Kurken reclame pennen in hoesje
  Deze stijlvolle reclame pennen zijn gemaakt van kurk en metaal. Ze worden geleverd in een kartonnen hoesje dat je kunt laten bedrukken. Ideale merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,92
 • Balpen Vip Natural

  Luxe tarwestro pennen met clip
  Ben je op zoek naar duurzame relatiegeschenken die toch een luxe uitstraling hebben? Je kunt deze tarwestro reclame pennen bedrukken met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 0,16
 • Balpen NaturalFlow

  Eco pennen met huls van tarwestro
  Duurzame relatiegeschenken zijn niet meer weg te denken uit de reclamewereld. Deze reclame pennen met clip in pastelkleurtjes zijn gemaakt van ABS en tarwestro.

  Prijs vanaf: € 0,11
 • Balpen Recyclo

  Gerecyclede reclame pennen met logo
  Deze pen is een echte topper in onze collectie duurzame relatiegeschenken. Hij is gemaakt van gerecycled materiaal en dus heel milieuvriendelijk.

  Prijs vanaf: € 0,19
 • Pen Eco Colors

  Ecologische en promotionele pennen
  Deze eco pen is door de papier body een milieuvriendelijke keuze. Laat hem bedrukken met logo voor een persoonlijke touch.

  Prijs vanaf: € 0,13
 • Pen RPET Clean

  RPET-pen (gerecycled plastic)
  Laat deze pen bedrukken en draagt zo bij aan een schoner meilieu. Deze gepersonaliseerde pen is van RPET (gerecycled plastic).

  Prijs vanaf: € 0,24
 • Houten balpen Basic

  De goedkoopste houten balpen
  Dit model houten pen is de meest eenvoudige uit ons assortiment. Laat ze bedrukken met je bedrijfslogo en gebruik ze als reclame artikel.

  Prijs vanaf: € 0,20
 • Houten balpen Round

  Houten reclame pennen voor bedrijven
  Ben je op zoek naar duurzame relatiegeschenken voor je bedrijf? Dan zijn deze houten pennen met logo een echte aanrader. Ideaal als merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,20
 • Eco pen Craft

  Kartonnen pennen met logo
  Deze pennen van gerecycled karton en bijpassende dop zijn een aantrekkelijk duurzaam relatiegeschenk. Laat de pennen bedrukken met een full colour logo.

  Prijs vanaf: € 0,13
 • Houten balpen Shape

  Design eco balpen
  Houten balpennen met opdruk zijn heel populair als promotie artikel. Ze zijn opvallend en anders, en daar is dit speciale model geen uitzondering op!

  Prijs vanaf: € 0,26
 • Balpen Woodlove

  Balpen met houten hartje
  Om de aandacht van je klanten te trekken, moeten bedrukte reclameartikelen er leuk uitzien. Daarom hebben we dit model balpen met een houten hartje ontworpen.

  Prijs vanaf: € 0,56
 • Kurken pen NatureSet

  Reclame pennen met kurkdetail
  Kurk is een veelgevraagd materiaal voor relatiegeschenken. Deze pennen met logo zijn gemaakt van kurk en metaal en ze worden gepresenteerd in een mooi doosje.

  Prijs vanaf: € 4,29
 • Berna Bamboo Balpen

  Personaliseerbare pen in een bamboe doosje
  Deze reclamepen ademt milieuvriendelijkheid uit. Zowel de behuizing als de bijbehorende doos zijn namelijk van bamboe gemaakt.

  Prijs vanaf: € 4,20
 • Bamboe pen Boxed

  Reclame pennen van bamboe in een opbergdoosje
  Deze fantastische bamboe reclame pennen met logo zitten in een doosje van hetzelfde materiaal voor een nog grotere impact. Ideaal als bedrijfsgeschenk.

  Prijs vanaf: € 4,36
 • Pennenset Bamboo

  Bamboe doosje met bijpassende roller- en balpen
  Deze stijlvolle bamboe doosjes zijn promotie artikelen voor exclusieve klanten. Er zitten bijpassende pennen en rollerpennen in van hetzelfde materiaal.

  Prijs vanaf: € 6,25
 • Houten pennenset

  Duurzame schrijfset voor reclame
  Dit elegante ecologische relatiegeschenk bestaat uit een houten doosje met een houten pen en potlood. Bedruk ze met je logo en gebruik ze als promotieartikel.

  Prijs vanaf: € 5,23
 • Schrijfset Corticem

  Set met balpen en rollerpen van kurk
  Duurzame materialen zijn in de mode! In onze collectie hebben we daarom deze bedrukbare kurken schrijfset opgenomen om als relatiegeschenk aan klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 5,88

Items 1 van 39 van 41 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >