Vindt hier jouw perfecte broodtrommel met logo om weg te geven aan klanten en medewerkers

Tijdens de lunchtijd op kantoor komen de broodtrommels snel tevoorschijn. Bij ons kun je een lunchbox of broodtrommel bedrukken. Leuk om weg te geven aan je personeel, om saamhorigheid te creëren. Een lunchbox bedrukken dient ook als mooi relatiegeschenk. Zoals wanneer je binnen het onderwijs klanten hebt. Ons assortiment aan broodtrommels is uitgebreid. Zo vind je luxe varianten, maar ook goedkopere of juist eco vriendelijke versies. Dit is goed te combineren met drinkflessen bedrukken!


Kleuren
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Groen
Oranje
Roze
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Fuchsia
Bruin
Materialen
Capaciteit
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 88

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 88

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

AANVULLENDE TIPS VOOR JOUW PERFECTE BROODTROMMEL MET LOGO

 

Broodtrommel bedrukken types

Verschillende promotionele lunchboxes voor iedereen

Ontdek onze selectie broodtrommels en kies degene die het beste past bij uw klanten en medewerkers:

 • Met compartimenten: Ook bekend als ''dubbel'', zijn ze ideaal voor uitgebalanceerde diëten waarin verschillende voedingsmiddelen gescheiden moeten worden.
 • Met tussenschot: Voor maaltijden met enige begeleiding. De scheidingswand biedt meer flexibiliteit omdat deze kan worden verwijderd.
 • Met bestek: Een zeer praktische verpakking aangezien je het bestek niet apart hoeft mee te nemen. Deze zitten in de broodtrommel of worden er door middel van een elastische band aan vastgemaakt.
 • Lunch-/snacktas: met een gelamineerde binnenkant zijn deze ideaal voor kleine maaltijden om tussendoor mee te nemen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen vocht.
 • Potvormig: Bedoeld voor vloeistoffen zoals soepen en smoothies. Ze hebben een brede opening om bestek gemakkelijk in te doen.
 • Met riemen of gespen voor sluiting: Incorporeer een van de opties om extra veiligheid te bieden om lekken te voorkomen .

Maak de juiste keuze: de materialen voor je bedrukte broodtrommel:

 • Staal Roestvrij: Duurzaam, makkelijk schoon te maken en schokbestendig. Ideaal voor sportliefhebbers of mensen met een avontuurlijke geest.
 • Plastic: licht, gemakkelijk te vervoeren en goedkoop. Voor studenten of mensen die een praktische oplossing willen. We hebben BPA-vrij plastic.
 • Glas: Voor degenen die plastic willen vermijden. Ze houden voedsel langer vers en veranderen de smaak niet.

Veel van onze reclamelunchboxen hebben hermetische deksels zodat transport veel veiliger is.


Accessoires voor broodtrommels

Certificaten voor meer veiligheid bij het gebruik van broodtrommels

Al onze modellen voldoen aan de Europese regelgeving op grond waarvan deze producten in contact mogen komen met voedsel:

 • Verordening (EG) nr. 1935/2004 is een Europese verordening die de eisen vastlegt met betrekking tot materialen en voorwerpen die bestemd zijn om in contact te komen met eten.
 • Verordening (EG) nr. 2023/2006 verwijst naar goede fabricagepraktijken voor materialen en voorwerpen die bedoeld zijn om in contact te komen met voedsel.
 • Verordening (EU) nr. 10/2011 stelt specifieke normen vast voor plastic materialen die bedoeld zijn om in contact te komen met voedsel.
 • Verordening (EG) nr. 1907/2006 (REACH) is een Europese verordening met als doel de menselijke gezondheid en het milieu beter te beschermen tegen de risico's van chemische stoffen.

Andere belangrijke certificeringen op Europees niveau:

 • ''Food Grade''-certificering: Garandeert dat de lunchbox voldoet aan de voedselveiligheidseisen van de Europese Unie en weerstand tegen corrosie, thermische stabiliteit, mechanische weerstand en stabiliteit.
 • CE-certificering: Garandeert dat de lunchbox voldoet aan de Europese gezondheids- en veiligheidsnormen.

Vaatwasserbestendig?

De meeste van onze broodtrommels zijn vaatwasmachinebestendig, maar controleer voor de zekerheid altijd de productbeschrijving. Bamboe deksels zijn hiervoor niet geschikt.


Het gedrukte logo beter behouden

Er zijn personalisatietechnieken zoals lasergraveren die duurzaam en moeilijk te beschadigen zijn. Om de kwaliteit van de markering te behouden, raden we echter altijd aan om met de hand te wassen, vooral als het logo op het deksel is gedrukt door middel van tampondruk of zeefdruk.

We raden u aan om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als u informatie nodig heeft over een specifiek model.


Pakket met broodtrommels

Kies de meest geschikte capaciteit gebaseerd op gebruik

 • 600 ml: Geschikt voor het vervoeren van kleine hoeveelheden voedsel zoals een salade, een kleine sandwich, snacks of bouillon;
 • 700 ml : Ideaal voor lichte maaltijden zoals een complete salade of stamppot.
 • 800 ml: Voor wat completer maaltijden zoals Het kunnen bijvoorbeeld maaltijden zijn die vergezeld gaan van een garnituur.
 • 1000 ml: Aanbevolen om een hoofdgerecht met een flinke bijgerecht, zelfs samen met fruit.
 • 2000 ml: Ontworpen om eten mee te nemen voor meerdere personen, zoals zoals bij een bijeenkomst met vrienden en familie.

Vergeet niet dat de capaciteit ook afhangt van de grootte van de voedselporties en dat bovendien rekening moet worden gehouden met de eigen behoeften en voorkeuren van de persoon

 

Overige aanbevelingen

Houdt uw bedrijf zich bezig met een activiteit gerelateerd aan voeding? Mis dan onze tips over gastromarketing niet om uw merk onder de aandacht te brengen.

Ook hebben je verteld over enkele voordelen van diverse bedrukkingstechnieken en, ontdek onze blogpost gewijd aan de verschillende beschikbare technieken.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN LUNCHBOX BEDRUKKEN

Kan ik bij jullie broodtrommels bedrukken?

Ja, dat kan! Wij hebben diverse bedrukte broodtrommels in ons assortiment. Zo zit er ongetwijfeld een exemplaar tussen die past bij jouw stijl. We hebben aanpasbare lunchboxes beschikbaar met diverse compartimenten: zo kun je jouw lunch handiger indelen. Ook hebben we items met een hermetische deksel, om te voorkomen dat de inhoud gaat lekken. Daarnaast kunnen we een verdeling maken in de materiaalsoorten. Zo hebben we een broodtrommel gemaakt van PP-plastic, maar ook van staal, glas en bamboe. Wat de capaciteit betreft is er ook genoeg keuze. Kies bijvoorbeeld voor de broodtrommel met opdruk met een capaciteit van 200 milliliter, 500 of zelfs die van 1 liter. Ook perfect om te combineren met diverse promotionele artikelen.

Kan ik ook een lunchbox bedrukken inclusief bestek?

Ja! Naast de klassieke en ecologische broodtrommels kun je ook een broodtrommel laten bedrukken waarbij je direct bestek geleverd krijgt. Zo heb je alles bij de hand om heerlijk te genieten van een lunch. Ideaal voor wanneer je onderweg bent. Deze modellen zijn zo ontworpen dat je in een gleuf of in de band rondom de deksel het bestek kunt plaatsen. Zoals het model met de naam Lunchbox Cuisine Plus. Ook deze broodtrommels komen in diverse materiaalsoorten en zijn te ontwerpen naar wens. Een lunchbox personaliseren? Per product kun je specifieke productinformatie bekijken. Zoals het gewicht, de materiaalsoort, welke bedrukkingstechniek geschikt is et cetera.

Wat is de levertijd voor de broodtrommel met logo?

De geschatte levertijd van de broodtrommels met het logo is net als de gezeefdrukte messen, snijplanken en schorten bedraagt ​​7 tot 10 werkdagen, te rekenen vanaf de definitieve bevestiging van het toegestuurde digitale voorbeeld van het gepersonaliseerde product. Daarnaast is er altijd gratis standaard verzending. Als daarentegen een snellere levertijd nodig is, vraag ons naar de voorwaarden van onze expressverzending service: onze klantenservice helpt je graag met jouw bestelling.

Kan ik ook ecologische broodtrommels laten bedrukken?

Uiteraard! Eco trends nemen ook steeds meer toe en er zijn dan ook veel bedrijven die bewuster willen ondernemen. Niet alleen voor de planeet, maar ook om een boodschap over te brengen naar hun werknemers en klanten. Binnen de collectie aan eco broodtrommels vind je bijvoorbeeld modellen gemaakt van bamboe (voor 20%) en mais (voor 80%). Of denk aan de lunchbox met de toepasselijke naam Lunchbreak die is gemaakt van strovezel. Stuk voor stuk duurzame materiaalsoorten. Daarnaast is een lunchbox op zichzelf duurzaam, want je gebruikt hem keer op keer voor je dagelijkse lunch. Laat je verrassen door het assortiment en neem bij vragen gerust contact met ons op.

Zijn de broodtrommels geschikt voor de vaatwasser en magnetron?

Dit hangt af van het specifieke model brooddoos personaliseren. Wat betreft het wassen van de broodtrommel in de vaatwasser: wij adviseren voor al onze items om dit met de hand te doen. Op deze manier blijft het logo het langst goed. Wat betreft het plaatsen van de broodtrommels in de magnetron: bepaalde modellen zijn hiervoor wel geschikt en andere weer niet. We hebben het zojuist al aangegeven, maar wijzen je er graag nogmaals op dat je op elke individuele productpagina meer specifieke informatie kunt vinden. Mocht je toch nog ergens over twijfelen, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat uiteraard graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Hoe wordt een broodtrommel bedrukt?

De drie meest voorkomende technieken bij een broodtrommel personaliseren en bij andere accessoires, zoals messen met logo's, zijn de volgende: Ten eerste is er zeefdruk, een van de meest voorkomende binnen zakelijke merchandising, waarbij een gaas wordt gebruikt om de inkt aan te brengen. Het is goedkoop en werkt goed voor meerkleurige logo's. Ten tweede is er de tampondruk, zeer vergelijkbaar met de vorige, alleen wordt er een tampondruk gebruikt voor het logo. En last but not least is er lasergraveren, wat een zeer professioneel resultaat geeft dat moeilijk te verslechteren is. Op elke productpagina ziet u welke opties mogelijke zijn.


★ Reviews