Een A5 notitieboekje bedrukken met logo voor reclamedoeleinden is naast het laten bedrukken van pennen, één van de meest populaire manieren om een merk te promoten op beurzen en congressen. Beide promotieartikelen komen van pas om aantekeningen te maken tijdens dit soort evenementen en ze vervolgens thuis of op kantoor te kunnen gebruiken. In onze collectie vind je verschillende bedrukte notitieboekjes in verschillende maten (A4 & A5). We hebben goedkope opties zoals de notitieboek a5 met logo voor krappe budgetten of een zakelijk notitieboekje a5 bedrukken met logo om aan werknemers te geven voor dagelijks gebruik. Een notitieboek bedrukken is natuurlijk niet alleen handig op het kantoor of tijdens beurzen en congressen. Het A5 notitieboek bedrukken kan ook perfect gebruikt worden om mee te nemen op reis, om bijvoorbeeld een dagboek bij te houden, of inspirationele ideëen te noteren. Natuurlijk hebben wij ook andere formaten beschikbaar zoals onze A6 notitieboekjes bedrukt met logo. Nog niet overtuigd over een notiteboekje bedrukken? Neem de tijd om door de uitgebreide categorie te scrollen en vindt jouw perfecte notitieboekje om te bedrukken!


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Paars
Fuchsia
Goud
Materialen
Formaat
Type pagina's
Aantal pagina's
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 145

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 145

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN NOTITIEBOEK A5 BEDRUKKEN

Is een notitieboek a5 met logo een goed relatiegeschenk?

Wel als je het Gift Campaign vraagt! Ondanks dat we tegenwoordig meer en meer digitaal werken, blijft het schrijven met de hand populair. Diverse studies tonen ook aan dat dit beter werkt voor de hersenen om hetgeen je opschrijft te onthouden. Je merkt dan ook dat zowel personeelsleden als (potentiele) klanten altijd teruggrijpen naar een a5 notitieboekje. Ongeacht het soort doelgroep je hebt, is een notitieboek a5 met logo dus 100% een geschikt relatiegeschenk. Bijvoorbeeld wanneer je in het onderwijs werkt, de B2B of op een beurs staat. Want ook voor thuisgebruik is een notitieboekje praktisch. Of je hier nu je financiën in bij wil houden, je boodschappenlijstje of snelle aantekeningen wil maken: een notitieboekje komt altijd goed van pas.

Notitieboekjes A5 bedrukken: hoe doen jullie dat?

Ieder notitieboekje binnen ons assortiment - of dit nu A4, A5, of A6 is - heeft zijn eigen opties qua bedrukkingen. In ieder geval kunnen ze allemaal bij Gift Campaign voorzien worden van jouw bedrijfslogo om hem om te toveren tot promotiemateriaal of relatiegeschenk. Hiermee genereer jij zichtbaarheid en naamsbekendheid. Ook ideaal als merchandising! Bij ieder specifiek product kun je de opties qua bedrukking bekijken. Laten we hier alvast een aantal uitlichten; de eerste is zeefdruk in 1, 2, 3 of 4 kleuren. Met deze druktechniek krijg je een prachtig eindresultaat tegen een goede prijs! Een andere optie is de digitale bedrukking of reliëfdruk (afhankelijk van het oppervlak). Ook deze technieken leveren een mooi eindresultaat op waardoor jouw logo goed tot haar recht komt.

Kan ik bij jullie een a5 notitieboek bedrukken?

Uiteraard! Bij Gift Campaign tref je diverse soorten notitieboekjes aan, van A6 tot aan modellen gemaakt van gerecyclede materialen en de A5 notitieboeken. Ook binnen deze specifieke maat is er een hoop onderscheid te maken. Zo hebben we traditionele boekjes met een klassieke look and feel. Deze zijn ideaal wanneer je een meer neutraal cadeau zoekt. Wil je juist een duurzaam relatiegeschenk weggeven? Dan adviseren wij je te kiezen voor de boekjes met een kaft van kurk, gerecycled papier, karton of zelfs gerecycled leer. We hebben ze ook met een ringband en die waarin een pennenlus is opgenomen. Handig voor wanneer je een gecombineerd relatiegeschenk wil weggeven en je er gelijk bedrukte reclamepennen bij wil stoppen. Zo genereer je extra zichtbaarheid.

Hebben jullie ook duurzame notitieboekjes met logo?

Ja! Bij Gift Campaign hechten we veel waarde aan het milieu en dit zie je ook terug binnen ons assortiment, waar je ook duurzame notitieboekjes met logo aantreft. Deze zijn net als de niet ecologische boekjes van hoge kwaliteit, zoals je van ons gewend bent. Je hebt de keuze uit boekjes met of zonder lijntjespapier. De kaft kan gemaakt zijn van gerecycled papier, karton, of een andere ecologische materiaalsoort. Vind je een ringband of juist een elastiek aangenaam? Kies de optie die het beste bij je past! Ook bijzonder? Onze blocnotes met zaadjes. Zodra het boekje is volgeschreven kun je deze planten, waarna er vervolgens een plant of kruid uit kan groeien! Over duurzaamheid gesproken. Een boekje met een echt goed verhaal.


★ Reviews