Laat hier glazen bedrukken: ontdek de collectie te graveren of zeefdrukken met logo

Glazen bedrukken met logo? Deze glazen graveren zijn perfect om een goede indruk te maken! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan bedrukte glazen voor jouw volgende of als merchandising. Het is een stuk duurzamer dan plastic bekers bedrukken en hierdoor ook interessant voor milieubewuste ondernemers. Door een glas bedrukken met logo, krijgt jouw bedrijf een stuk meer zichtbaarheid. Wij hanteren hiervoor diverse technieken, met een altijd verbluffend eindresultaat. Ontdek het assortiment aan glazen met logo.


Kleuren
Zwart
Wit
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Bruin
Goud
Materialen
Capaciteit
Minimale afname
overige filters

22 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

22 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER GLAZEN BEDRUKKEN

Wat voor soort glazen met logo verkopen jullie?

We hebben verschillende soorten glazen te personaliseren. Ons assortiment is divers, je kunt glazen graveren, waterglazen met opdruk laten maken, bamboe glazen met eigen logo bedrukken of dubbelwandige glazen met bedrijfslogo zijn allemaal beschikbaar. Er is geen gebrek aan varianten om jouw logo op glas te graveren. In verschillende maten waarvan de bedrukkingsmogelijkheden zoals een full colour bedrukking ideaal is voor opvallende ontwerpen. Tot slot zijn er naast deze genoemde glazen ook glazen potjes beschikbaar en glazen wijn & champagneglazen. Alle typen glazen zijn perfect als relatiegeschenken of merchandising voor jouw bedrijf. Met deze stijlvolle glazen maak je niet alleen een goede indruk op klanten en partners maar ook is het een manier van promotie. Ontdek ook onze bedrukte glazen flessen. Perfect als relatiegeschenk!

Wanneer ontvang ik mijn bedrukte glazen met bedrijfslogo?

Afhankelijk van het gekozen product kan de levertijd tussen de 5 en 7 werkdagen zijn, tussen de 8 en 10... De geschatte bezorgingstijd van een specifiek product is te vinden aan de rechterkant van het scherm wanneer de kleur, drukmethode en aantal geselecteerd zijn. Elke bestelling bij Gift Campaign wordt behandeld met gratis bezorging. Houdt daarbij rekening met het feit dat de geschatte bezorgingstijd pas moet worden geteld vanaf het moment dat het digitale drukvoorbeeld goedgekeurd is door de klant. Dat is wanneer het proces van glazen bedrukken met logo in gang gezet wordt. Als u deadlines wilt verkorten en gebruik wil maken van expresverzending, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over onze snelle transportdiensten, door het hele proces te bespreken met onze klantenservice zijn misverstanden en verassingen te voorkomen.

Waarmee zijn glazen goed te combineren?

Een logo op jouw glazen laten zetten is natuurlijk leuk om het een stuk persoonlijker te maken als gift aan klanten en zakelijke relaties. Maar we kunnen deze geschenken uiteraard nog veel interessanter maken door ze te combineren met gepersonaliseerde relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een glas bedrukken in combinatie met keukenaccessoires zoals keukenschorten, messen en kurkentrekkers, maak er een compleet keukenpakket van! Of laat de glazen drukken in combinatie met pennen, die komen altijd van pas. Kom je er niet helemaal uit? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Met welke druktechnieken zijn glazen te bedrukken?

We hebben verschillende mogelijkheden om glazen met logo te graveren of te bedrukken, afhankelijk van welke variant wordt gekozen. Een van de meest voorkomende technieken is bijvoorbeeld tampondruk, waarbij een ontwerp met een tampon in één of meerdere kleuren kan worden geplaatst, wat een voordelig en veelzijdig alternatief is. Dan is er de lasergravure, die een meer formele en luxe afwerking geeft, het logo wordt geïntegreerd in het glas en is moeilijker te beschadigen en te vervagen. Ten slotte zijn er de full colour prints, perfect voor die afwerkingen die meer opvallen. Bedruk jouw logo op de glazen met deze hoogwaardige druktechnieken, wij garanderen een resultaat van hoge kwaliteit. Het is voordelig om deze glazen met opdruk te bestellen in grote getalen om gebruikt te maken van onze kwantumkorting!

Wasadviezen voor glazen met opdruk?

De beste aanbeveling voor het wassen van gepersonaliseerde glazen bekers is om dit altijd met de hand te doen. Het is de ideale manier om zowel het materiaal als het logo beter te behouden zodat het niet vervaagt. (In het laatste geval is het niet van toepassing op lasergravures omdat ze resistenter zijn). Dit soort waterglazen met opdruk is meer kwetsbaar vergekeen met onze plastic varianten, dus er zal meer zorg moeten worden besteed. Als je erover denkt om ze in de vaatwasser te doen, is tampondruk daar niet geschikt voor. Sublimatie is bijvoorbeeld beter bestand tegen meer, maar hoge temperaturen mogen nooit worden gebruikt tijdens het vaatwas proces. Een logo kan erg lang te behouden zijn als er aan de aanbevelingen gehouden wordt. Die zijn te vinden op de productpagina´s van alle beschikbare promotieartikelen. Laat dus een glas bedrukken met logo gebaseerd op jouw budget en ontwerp.

Is er een minimale bestelling voor een logo op glazen bedrukt?

Voor al onze producten geldt er een minimale bestelling. Dit heeft te maken met het feit dat we met op maat gemaakt productie werken. Dit maakt het voor kleine bestellingen een stuk duurder voor ons en voor jou. Daarom werken we met een minimale bestellingshoeveelheid van 25 stuks voor de glazen bedrukt. Dit kan varieren per product. Daarom raden wij altijd aan om elke specifieke productpagina te raadplegen om de minimale hoeveelheid te vinden. Daarnaast werken we met kwantumkortingen voor grotere bestellingen waardoor de prijs per stuk minder is. Vraag onze klantenservice voor de voorwaarden.


★ Reviews