Breng jouw klanten in beeld met een van deze zaklampen met logo

Wil je zaklampen bedrukken met logo als relatiegeschenk of om zelf te gebruiken op kantoor? Je bent bij ons aan het juiste adres! Ongeacht dat dit niet het meest sexy of populaire item uit onze collectie is, komt een zaklamp daarentegen wel altijd van pas! Tevens kun je een bedrukte zaklamp ook als relatiegeschenk met symboliek weggeven. Bekijk ons aanbod, kies het item dat het beste bij jouw past en personaliseer hem naar wens.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Zilver
Naturel
Minimale afname
overige filters

45 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

45 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN ZAKLAMP BEDRUKKEN

Wat voor soort zaklampen met logo kan ik hier vinden?

In onze catalogus vindt u allerlei modellen die zullen dienen om te leveren aan verschillende doelgroepen. Enerzijds zijn er de klassieke zaklampen, die een compact ontwerp hebben en in sommige gevallen meerdere lichtstanden hebben. Dan is er het type sleutelhanger, om overal mee naar toe te nemen. Daarnaast zijn er modellen zonder batterij, omdat ze een dynamo of een zonnelader hebben. Tot slot vindt u enkele speciale, zoals onder andere de uitschuifbare, die met een haak, hoofdlampen, met een lint of die met een opener.

Hoe wordt een logo bedrukt op de zaklamp?

Onder de alternatieven om zaklampen te personaliseren, vinden we twee bedrukkingstechnieken die het meest voorkomen. Aan de ene kant is er tampondruk, een goedkoop, praktisch en snel proces om het logo in één of meerdere kleuren op alle soorten ondergronden te kunnen drukken. Het is heel gebruikelijk in zakelijke merchandising vanwege de veelzijdigheid ervan. Aan de andere kant is er lsergravering, meer ontworpen voor metalen of houten oppervlakken en die ervoor zorgt dat het logo permanent op het oppervlak zelf blijft, zeer moeilijk te verslechteren en een serieuzere en formelere uitstraling geeft.

Met welke andere producten kun je een goed combipakket maken?

Misschien wil je andere tools hebben, zoals messen, en zelfs een pakket maken met andere geschenken, zoals zichtbaarheidshesjes, tassen, pennen, notitieboekjes en meer. Onze klantenservice zal u helpen bij alles wat met uw bestelling te maken heeft, en u kunt ons telefonisch of per e-mail raadplegen: wij zullen u vrijblijvend adviseren. Daarnaast is goede presentatie alles, geef daarom uw pakket in een tote bag met logo.

Wat zijn de goedkope modellen in de collectie?

Als u op zoek bent naar een zaklamp relatiegeschenk tegen een lage prijs, hebben we er enkele die daar ideaal voor zijn. De Rebel is bijvoorbeeld een van de meest opvallende, omdat hij klein en beheersbaar is maar de juiste kracht heeft qua licht. Dan zijn er enkele sleutelhangers met lampjes. Daarnaast zijn er de Max-zaklampen, die LED's van het type COB hebben. Ook is de Slimlight een geweldig alternatief, omdat hij erg dun is en een riem bevat. Ten slotte is de Presslight een ander eenvoudig model om te benadrukken, omdat het een riem en een dynamo heeft.

Wat is de levertijd van de zaklamp met logo?

Standaard levertijd is ongeveer 7-9 werkdagen voor deze producten. Deze periode moet worden gerekend vanaf de definitieve bevestiging van het virtuele voorbeeld dat wordt verzonden van het product met jouw logo/ontwerp. Het kan variëren afhankelijk van het artikel en of u ervoor kiest om geen bedrukking te doen. Evenzo hebben we een spoedlevering die expreszendingen mogelijk maakt, ideaal om deadlines te halen. Neem contact met ons op en wij zullen u de voorwaarden met betrekking tot deze service geven.

Is er een minimale afname voor zaklampen?

Jazeker, onze gehele catalogus werkt met een minimale afname, dit heeft te maken met het feit dat er standaard kosten zitten aan het opstarten van de gespecialiseerde machines voor bedrukkingen. Voor de zaklampen is de minimale afname over het algemeen: 10 stuks, maar dit kan verschillen per product, raadpleeg daarom altijd de productpagina van het gewenste product om de juiste informatie te vinden.


★ Reviews