Hoogwaardige opvouwbare paraplu's om altijd mee te nemen

In ons aanbod aan promotionele paraplu´s is de opvouwbare paraplu bedrukken de goedkoopste optie. Een paraplu bedrukken kan ideaal zijn voor de corporate merchandising. Tevens is een bedrukte paraplu ook een mooi relatiegeschenk. Zeker in regenachtig Nederland. Onze bedrukte opvouwbare paraplu´s kun je voorzien van logo en handig meedragen. Bijvoorbeeld in je tas of rugzak met logo. Wil je deze ook direct voorzien van logo? Dat kan! Kijk gerust rond in ons assortiment.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Zilver
Paraplu diameter
Materialen
Product materiaal
vorm van paraplu handvat
Systeem voor het openen en sluiten van paraplu's
Merken
Minimale afname
overige filters

28 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

28 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN OPVOUWBARE PARAPLU BEDRUKKEN

Is jullie opvouwbare paraplu met logo de goedkoopste optie?

Dat klopt. Ondanks dat wij ook goedkope, klassieke paraplu’s met logo in ons assortiment hebben, is de opvouwbare variant een van de goedkoopste opties binnen deze productcategorie. Dit komt vooral door hun kleine formaat. Dit wil echter niet zeggen dat ze van mindere kwaliteit zijn. Ook een bedrukte opvouwbare paraplu is een uitstekend relatiegeschenk waarmee je een waardevol cadeau geeft. Kijk gerust rond in ons assortiment en zie of er een model tussen zit die bij jouw voorkeuren past. Zo hebben we opvouwbare paraplu´s van diverse maten en functionaliteiten. Zoals de elegante modellen met een automatische opening. Of kies voor die met een handige opberghoes.

Moet ik een minimum aantal opvouwbare paraplu’s bedrukken?

Ja. Voor alle producten op onze website geldt een minimum aantal stuks die je van een product dient af te nemen. In principe ligt dit aantal op 25 stuks, maar dit getal kan afwijken. Bekijk daarom altijd de productspecificatie van een item die je graag wil bestellen. We leggen je graag uit waarom we met een minimum aantal werken. Onze bedrukkingen verlopen via gespecialiseerde machines die individuele productie uitvoeren. De kosten voor het bedrukken van een zeer laag aantal artikelen komt dan ook heel hoog uit te vallen. Dit willen we niet, omdat we daarmee ook onze productprijzen omhoog moeten doen. Dan kunnen we jou niet het beste product tegen een scherpe prijs aanbieden.

Hoe snel bezorgen jullie de bedrukte opvouwbare paraplu?

De levertijd van deze goedkope, opvouwbare paraplu’s ligt tussen de 7 en 10 werkdagen. Wat belangrijk is om te weten is dat de levertijd ingaat vanaf het moment dat we jouw definitieve bevestiging op de digitale drukproef hebben ontvangen. Kies je echter voor een opvouwbare paraplu zonder logo? Dan verkort je hiermee de levertijd. Dit raden we je echter af om twee redenen. Allereerst genereer jij hiermee geen zichtbaarheid van je logo en merk. Daarnaast is het item zo een stuk onpersoonlijker en dit merkt de ontvanger ook. Mocht je deze optie overwegen wegens budgettechnische redenen, dan hebben we goed nieuws. Onze verzending is namelijk altijd gratis. Dit scheelt flink in de kosten!

Wat is het geschikte geefmoment?

Je kunt wat ons betreft het hele jaar door een opvouwbare paraplu bedrukken. Dit soort accessoires zijn uitermate handig in twee seizoenen: de herfst en de winter. In deze perioden van het jaar regent het doorgaans meer dan in de lente en de zomer. Maar helaas weet je het in Nederland maar nooit qua weer, daarom kun je de opvouwbare paraplu met logo het hele jaar door geven als geschikt relatiegeschenk of promotie artikel. Dit item heeft een groot drukoppervlak waardoor jouw logo extra goed opvalt. Daarnaast heeft dit accessoire als groot voordeel dat ze overal mee naar toe gaat. Hierdoor krijgt jouw logo nog meer zichtbaarheid op de meest uiteenlopende plekken.


★ Reviews