Wil je een mooie waterfles bedrukken? Met dit accessoire kun jij op een betaalbare manier je bedrijf promoten. Steeds meer mensen zijn bezig met gezondheid en hier hoort voldoende water drinken ook bij. Daar is een waterfles met logo natuurlijk het geschikte middel voor. Help jouw personeel en klanten bijvoorbeeld om kennis te maken met milieuvriendelijk ondernemen. Wil je liever een ander soort drinkfles met logo bedrukken? Bekijk dan onze relevante categorieën.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Paars
Doorzichtig
Fuchsia
Bruin
Goud
Materialen
Capaciteit
Merken
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 85

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 85

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN WATERFLES BEDRUKKEN

Kan ik hier bedrukte waterflessen bestellen?

Waterfles bedrukken? Dat kan uiteraard. Binnen deze categorie tref je diverse soorten drinkflessen aan, waaronder een waterfles met eigen opdruk. Dit is een ideaal sportief relatiegeschenk! Handig voor als je een promotieartikel zoekt en je werkzaam bent binnen de sportbranche. Of wellicht zoek je een item om uit te delen bij sportevenementen. Een waterfles met bedrukking it is! Uiteraard kun je dit item ook heel goed gebruiken als merchandising voor je eigen bedrijf. Combineer de flessen dan bijvoorbeeld met onze bedrukte sportshirts. In onze collectie tref je diverse maten qua waterflessen met logo aan. Zo kun je al een waterfles personaliseren met een inhoud van 300 liter tot wel 800 liter. Zo blijf je goed gehydrateerd!

Hoe bedrukken jullie de waterflessen?

Wil je een waterflesje bedrukken en bestellen? Dan is het goed om te weten dat we bij Gift Campaign diverse druktechnieken gebruiken om jouw logo zo mooi mogelijk op de drinkfles te bedrukken. Dit geeft het meest professionele en zakelijke eindresultaat! Wil je op een budgetvriendelijke manier een herbruikbare waterfles bedrukken met logo? Dan kunnen wij je de druktechniek zeefdruk of tampondruk aanbevelen. Beiden opties geven een mooi eindresultaat voor een zacht prijsje. Dan is er de druk rondom, die het logo rondom de gehele waterfles bedrukt. Je kunt bij ieder specifiek item zien wat de beschikbare opties zijn qua bedrukking. Evenals informatie over de minimale hoeveelheid die je moet bestellen, de kleuren, de verzendtijd en nog veel meer.

Kan ik apart 1 waterfles laten bedrukken?

Onze bidon relatiegeschenken moeten met een minimum aantal besteld worden. Dit komt omdat het vanwege de uitgevoerde productieprocessen niet mogelijk is om één enkele eenheid tegen een concurrerende prijs te maken. Daarom stellen we deze eis om te voorkomen dat de kosten erg hoog worden voor de gebruiker voor de drinkflessen met eigen logo bedrukken. Bovendien is de verzending altijd gratis. Als u vragen heeft over glazen waterflessen bedrukken, kunt u tijdens onze gebruikelijke uren telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze klantenservice.

Wat voor soort waterflesjes hebben jullie?

Wil je graag een waterflesje met logo bedrukken als relatiegeschenk of voor eigen gebruik op kantoor? Dan heb je bij Gift Campaign meer dan genoeg keus! Binnen deze categorie kunnen we een onderscheid maken tussen waterflessen en bidons. Wil je bijvoorbeeld specifiek een bidon bestellen? Of waterfles personaliseren? Voor de sportbranche werkt? Dan hebben we opties voor ieder budget. Je kunt bij ons een budgetvriendelijke waterfles bestellen, die qua prijs niets afdoet aan de kwaliteit. Wil je liever waterflesjes bedrukken met eigen logo? Ook dat kan! Zoals de drinkfles Fles Downtown RPET 500ml. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment!

Aan wie geef ik een waterfles relatiegeschenk?

Loop je met de gedachten om een waterfles met eigen logo te bestellen? Wij vertellen je graag waarom dit een goed idee is! Een waterfles is namelijk geschikt voor vrijwel iedere doelgroep als relatiegeschenk. Bijvoorbeeld om zelf te gebruiken binnen je bedrijf. Op die manier stimuleer je werknemers om goed gehydrateerd te blijven. Ze kunnen dit item zowel privé als tijdens het werken gebruiken. Stop de bedrukte waterfles bijvoorbeeld in een welkomstpakket aan nieuw personeel, om hen zo welkom te heten! Ze voelen zich waarschijnlijk direct verbonden met hun nieuwe werkgever. Je kunt ook waterflesjes bedrukken met logo om uit te delen op evenementen gericht op gezondheid of juist duurzaamheid. Dit item is namelijk een stuk milieuvriendelijker dan plastic wegwerpflessen. Dit doet je naamsbekendheid een hoop goed!

Wanneer komen mijn bedrukte waterflesjes aan?

Vooral als het om een glazen waterfles met logo categorie gaat, is de levertijd gemiddeld tussen de 6 en 8 werkdagen, steeds te rekenen vanaf de definitieve bevestiging van het grafische voorbeeld van het product met het ontwerp. Deze periode kan variëren afhankelijk van de gepersonaliseerde waterflessen en de schatting is te zien wanneer de kleur, markering en hoeveelheid zijn gekozen. Als u ze eerder nodig heeft, hebben we een exprestransportservice waarmee uw bestelling in minder tijd aankomt. Schrijf ons of bel ons en wij informeren u over de voorwaarden.


★ Reviews