Waaiers met logo: een ideale optie voor promotie bij warm weer

Waaiers bedrukken met logo of afbeelding. Onmisbaar op een evenementen of festival. Maak het geschenk extra persoonlijk door het te combineren met een tote bag bedrukken. Deze zijn ideaal als bedrijfsmerchandising, omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende materialen voor elk budget, van de goedkoopste kartonnen modellen tot een waaier laten bedrukken van de hoogste kwaliteit. Geef ze weg met jouw logo!


Kleuren
Meerkleurig
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Fuchsia
Bruin
Minimale afname
overige filters

24 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

24 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:


NUTTIGE INFORMATIE OVER WAAIERS MET LOGO

 

Welke soorten waaiers zijn er? Ontdek jouw favoriete design!

In onze catalogus vindt je verschillende modellen:

  • Aan de ene kant hebben we de klassieke waaiers die bestaan uit verschillende met elkaar verbonden staven. Bovendien vallen ze op door hun grote assortiment aan opvallende kleuren. Ze zijn een goede optie om te geven op festivals of bedrijfsevenementen.
  • We hebben ook waaiers gemaakt van hout of kurk. Ze hebben een meer natuurlijke en zorgvuldige esthetiek. Ze stralen een beeld uit van elegantie.
  • We hebben pai pai modellen, die een rond oppervlak hebben wat aan een stok is bevestigd. Het zijn voordelige opties als je jouw merk bij een groot aantal mensen wilt promoten.
  • Daarnaast hebben we draagbare waaiers, die op batterijen of accus werken. Een comfortabeler alternatief voor de warmste dagen tijdens de zomer.

De waaier bedrukken met de meeste zichtbaarheid. Geef jouw merk een boost!

Waaiers met logo zijn bedoeld om merken of evenementen te promoten, dus het is erg belangrijk dat jouw logo een van de belangrijkste elementen in het ontwerp is. In die zin kan de Waaier Colors RPET je grootste bondgenoot zijn sinds het logo in groot formaat op de stof kan worden bedrukt. Op deze manier wordt het gemakkelijker om een beter merkzichtbaarheid te verkrijgen.

Waarom zijn waaiers essentieel voor je evenementen?

Waaiers kunnen als essentieel worden beschouwd voor evenementen, vooral in omgevingen waar hitte of de behoefte om bezoekers comfort te bieden belangrijke factoren zijn. Hier zijn enkele redenen waarom ze een goede keuze zijn:

  • Ze dienen om de ervaring van bezoekers te verbeteren. Of het nu gaat om buitenevenementen of op plekken waar de temperatuur hoog kan oplopen. Bezoekers comfortabel en koel houden draagt bij aan een aangenamere en positievere ervaring.
  • Merkpromotie. Door de waaiers met logo te personaliseren, de kleuren en het merkimago, ontstaat er een unieke kans voor promotie. Bezoekers kunnen ze meenemen, waardoor het merk zichtbaar wordt en het evenement vers in het geheugen van bezoekers blijft.
  • Praktisch en functioneel element. De waaiers zijn praktisch en kunnen na afloop van het evenement in verschillende situaties worden gebruikt. Bezoekers kunnen ze mee naar huis nemen en blijven gebruiken, waardoor de merkzichtbaarheid op lange termijn wordt vergroot.
  • Veelzijdigheid in ontwerp. Ze kunnen worden aangepast met diverse ontwerpen, van elegant en verfijnd tot leuk en creatief. Hierdoor kunnen ze worden aangepast aan het evenement, het imago van het bedrijf of elke specifieke boodschap die je probeert te communiceren.
  • Lang effect. Omdat ze duurzaam zijn en herhaaldelijk gebruikt kunnen worden, gaat de reclame ook na het evenement mee.

Laat de juiste waaier bedrukken voor jouw bedrijf met deze tips!

Het kiezen van de juiste waaiers om jouw bedrijf te vertegenwoordigen kan een belangrijke beslissing zijn om een positief imago te creëren en u te onderscheiden van de concurrentie. Hier zijn enkele tips om de juiste keuze te maken:

1- Bedrijfsidentiteit: Denk na over de kleuren, jouw logo en de boodschap van het bedrijf, aangezien deze de visuele identiteit van het merk moeten weerspiegelen, zodat deze gemakkelijk herkenbaar is.

2- Kwaliteit: kies voor waaiers gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze langer meegaan, maar zorgt ook voor een professionelere uitstraling.

3- Waar wil je het voor hebben: Bepaal het doel van de waaiers. Worden ze gebruikt als relatiegeschenken bij buitenevenementen, op beurzen of als onderdeel van een personeelspakket? De functionaliteit heeft invloed op het type ventilator dat je kiest.

4- Budget: Stel een budget vast en zoek naar de modellen die daarbij passen.

5- Doelgroep: als jouw publiek jong is, kies dan voor moderne ontwerpen; Als het verband houdt met buitenevenementen, overweeg dan stevige, opvouwbare waaiers. Of kies, als het een specifieke doelgroep is, voor meer natuurlijke modellen. Personalisatie op basis van de behoeften en voorkeuren van jouw doelgroep zal de effectiviteit van de campagne verbeteren.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BEDRUKTE WAAIERS

Hoe personaliseren jullie een waaier met logo?

We gebruiken hiervoor diverse technieken. Het hangt af van het specifieke model, welke methode er toegepast kan worden. Dit komt omdat iedere waaier zijn eigen structuur heeft en bestaat uit zijn eigen materiaalsoort. De klassieke waaiers bijvoorbeeld kunnen alleen op de roede worden gemarkeerd via tampondruk. Dit is een economische druktechniek die een opvallende en prachtige afwerking geeft. Naast tampondruk, passen we voor sommige modellen ook zeefdruk toe. Voor de waaiers van hout is lasergravure de beste optie, om zo het logo goed tot haar recht te laten komen. Je kunt bij ieder product de specifieke productomschrijving en bijbehorende opties qua bedruktechnieken bekijken.

Waarmee kan ik de bedrukte waaiers combineren?

Een waaier is op zichzelf al een mooi relatiegeschenk om weg te geven, maar doet het ook uitstekend in een pakket met meerdere items. Op deze manier geef je het geschenk meer waarde en verhoog je de zichtbaarheid van je bedrijfsnaam! Zo kun je de waaier goed combineren met items voor op het strand. Zoals bedrukte handdoeken, een speaker met logo, bedrukte slippers en een zonnebril. Voeg hier nog een strandbal bij en de klant heeft alle benodigdheden om een heerlijke dag te vertoeven aan zee. Wil je de waaier juist als artikel uitdelen op een evenement? Kies dan bijvoorbeeld voor onze bedrukte polsbandjes en keycords. Laat je inspireren door onze zomerse relatiegeschenken en andere items.

Wanneer kan ik het best waaiers bedrukken?

Een waaier met opdruk is een ideaal relatiegeschenk om cadeau te doen tijdens de warme seizoenen: dus de lente en de zomer. Op deze manier kan de klant zich koel houden, met name zij die veel buiten moeten zijn voor hun werk. Daarnaast is dit item perfect als promotieartikel op evenementen en dan met name festivals. Ongetwijfeld dat dit product binnen no time uitverkocht is. Door de waaier te voorzien van jouw logo, bereik je hiermee ook nog eens extra zichtbaarheid bij andere bezoekers. Daarnaast neemt men dit item vaak mee naar huis en wordt zo keer op keer weer herinnerd aan jouw naam. De bedrukte waaier is een relatief simpel product, maar met groots effect: ook op de lange termijn.

Wat voor soort bedrukte waaiers hebben jullie?

Binnen ons assortiment aan waaiers hebben we drie soorten. Binnen deze categorieën vind je diverse designs aan waar je uit kunt kiezen. Zo hebben we de klassieke waaiers, bestaande uit meerdere staven die met elkaar zijn verbonden. De klassieke waaier is beschikbaar in de plastic variant, of die van hout. Daarnaast hebben wij de zogeheten “Pay Pay” waaier. Deze hebben een rond oppervlak en zijn vastgemaakt aan een stang om zo vast te kunnen houden. Dit model is vaak gemaakt van PP en PVC, zijn de goedkoopste in ons assortiment en hebben een groot bedrukkingsgebied. Tot slot hebben we nog waaiers in de vorm van een ventilator. Deze kun je aansluiten op een USB.


★ Reviews