Waaiers bedrukken met logo of afbeelding. Onmisbaar op een evenementen of festival. Maak het geschenk extra persoonlijk door het te combineren met een tote bag bedrukken. Dit zijn goedkope promotieartikelen en een ideale manier van merchandising. Kies de versie die het best past bij jouw logo en ontwerp hem verder naar wens. Een waaier laten bedrukken van verschillende materialen? Van goedkope bedrukte waaiers tot aan luxere versies. Bij ons beschikbaar als relatiegeschenk.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Turkoois
Naturel
Fuchsia
Bruin
Meerkleurig
Minimale afname
Themas

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BEDRUKTE WAAIERS

Hoe personaliseren jullie een waaier met logo?

We gebruiken hiervoor diverse technieken. Het hangt af van het specifieke model, welke methode er toegepast kan worden. Dit komt omdat iedere waaier zijn eigen structuur heeft en bestaat uit zijn eigen materiaalsoort. De klassieke waaiers bijvoorbeeld kunnen alleen op de roede worden gemarkeerd via tampondruk. Dit is een economische druktechniek die een opvallende en prachtige afwerking geeft. Naast tampondruk, passen we voor sommige modellen ook zeefdruk toe. Voor de waaiers van hout is lasergravure de beste optie, om zo het logo goed tot haar recht te laten komen. Je kunt bij ieder product de specifieke productomschrijving en bijbehorende opties qua bedruktechnieken bekijken.

Waarmee kan ik de bedrukte waaiers combineren?

Een waaier is op zichzelf al een mooi relatiegeschenk om weg te geven, maar doet het ook uitstekend in een pakket met meerdere items. Op deze manier geef je het geschenk meer waarde en verhoog je de zichtbaarheid van je bedrijfsnaam! Zo kun je de waaier goed combineren met items voor op het strand. Zoals bedrukte handdoeken, een speaker met logo, bedrukte slippers en een zonnebril. Voeg hier nog een strandbal bij en de klant heeft alle benodigdheden om een heerlijke dag te vertoeven aan zee. Wil je de waaier juist als artikel uitdelen op een evenement? Kies dan bijvoorbeeld voor onze bedrukte polsbandjes en keycords. Laat je inspireren door onze zomerse relatiegeschenken en andere items.

Wanneer kan ik het best waaiers bedrukken?

Een waaier met opdruk is een ideaal relatiegeschenk om cadeau te doen tijdens de warme seizoenen: dus de lente en de zomer. Op deze manier kan de klant zich koel houden, met name zij die veel buiten moeten zijn voor hun werk. Daarnaast is dit item perfect als promotieartikel op evenementen en dan met name festivals. Ongetwijfeld dat dit product binnen no time uitverkocht is. Door de waaier te voorzien van jouw logo, bereik je hiermee ook nog eens extra zichtbaarheid bij andere bezoekers. Daarnaast neemt men dit item vaak mee naar huis en wordt zo keer op keer weer herinnerd aan jouw naam. De bedrukte waaier is een relatief simpel product, maar met groots effect: ook op de lange termijn.

Wat voor soort bedrukte waaiers hebben jullie?

Binnen ons assortiment aan waaiers hebben we drie soorten. Binnen deze categorieën vind je diverse designs aan waar je uit kunt kiezen. Zo hebben we de klassieke waaiers, bestaande uit meerdere staven die met elkaar zijn verbonden. De klassieke waaier is beschikbaar in de plastic variant, of die van hout. Daarnaast hebben wij de zogeheten “Pay Pay” waaier. Deze hebben een rond oppervlak en zijn vastgemaakt aan een stang om zo vast te kunnen houden. Dit model is vaak gemaakt van PP en PVC, zijn de goedkoopste in ons assortiment en hebben een groot bedrukkingsgebied. Tot slot hebben we nog waaiers in de vorm van een ventilator. Deze kun je aansluiten op een USB.


★ Reviews