Wil je keycords bedrukken voor jouw opkomende festival of evenement? Wij helpen je graag om merkzichtbaarheid te genereren. Bovendien zijn lanyards met logo perfect te combineren met een T-shirt bedrukken en bijvoorbeeld goedkoop pennen bedrukken met logo. Laat een canvas tas bedrukken om het gezamelijk te verpakken. Deze accessoires komen namelijk altijd van pas en worden zeker gewaardeerd. Laat hier dus jouw lanyards bedrukken!


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Paars
Doorzichtig
Fuchsia
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 59

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 59

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

TIPS VOOR HET AANSCHAFFEN VAN BEDRUKTE KEYCORDS EN LANYARDS

 

Lanyards met karabijnhaak

Kies het lanyardmodel gebaseerd op de gelegenheid

Op onze website bieden we verschillende soorten lanyards aan, elk met andere kenmerken om aan uw behoeften te voldoen. Vervolgens leggen we in detail uit welke types beschikbaar zijn:

 • Single: Dit is het populairste en goedkoopste model. Het bestaat uit een platte band met een karabijnsluiting om je ID-kaart of een ander voorwerp aan te haken. Dit type lanyard is praktisch, functioneel en ideaal voor congressen of zakelijke evenementen.
 • Eenvoudige dubbele sluiting: Dit type lanyard heeft het kenmerk dat het twee karabijnhaken heeft, één aan elk uiteinde. Het belangrijkste voordeel is dat u hiermee grote identificaties kunt dragen die twee ankerpunten nodig hebben, maar u kunt er ook twee verschillende objecten mee dragen.
 • Dubbel: Dit model bestaat uit twee vastgenaaide banden. Een bredere onderzijde en een bovenzijde met opdruk. Door de combinatie van deze twee valt de bedrukking op de bovenste band meer op dan op een eenvoudig model. Bovendien maken de twee lagen het duurzamer en meer resistent. Perfect voor op kantoor of wanneer u op zoek bent naar een lanyard met een meer luxe uitstraling.
 • Buisvormig: dit type koord heeft een buisvormig of cilindrisch ontwerp. Ongetwijfeld een origineel en innovatief ontwerp dat het ook mogelijk maakt om door de combinatie van verschillende kleuren in de stof unieke patronen te creëren. Een alternatief model waarmee u zich kunt onderscheiden.

Productie en expreslevering

Voor onze collectie lanyards bieden wij twee verschillende soorten service aan. Ten eerste is er de productie in Azië, waardoor u de laagste prijzen op de markt krijgt. De fabrieken worden regelmatig gecontroleerd door amfori BSCI om goede arbeidsomstandigheden te waarborgen. En maak je geen zorgen over de hoeveelheid, want het minimum is vanaf 100 stuks. Daarnaast is verzending naar Europa per vliegtuig bij de prijs inbegrepen, dus u kunt ze binnen 14-21 werkdagen in huis hebben.

Maar we begrijpen dat er soms haast is en voor deze gelegenheden hebben we onze expresmodellen. Deze worden geproduceerd in Europa en kunnen daarom binnen 3-5 werkdagen geleverd worden. Daarnaast is door de kortere transportafstand de carbon footprint lager. Als je je lanyards snel wilt laten bedrukken, raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice, voor persoonlijk advies en hulp bij uw bestelling.

keycord varianten

De beste materialen voor het maken van uw lanyards

Naast de verschillende soorten koorden, kunt u ook kiezen tussen verschillende materialen, van goedkopere opties tot andere die meer luxe of duurzamer zijn.

 • Polyester: Polyester is een materiaal dat opvalt door zijn weerstand, lichtheid en flexibiliteit. Bovendien is het een van de goedkoopste oplossingen. Hierdoor zijn ook verschillende personalisatiemogelijkheden mogelijk, zoals zeefdruk of sublimatie.
 • Satijnpolyester: het heeft vergelijkbare kenmerken als het vorige, met het verschil dat de afwerking helderder is en het gevoel zachter en aangenamer is dan conventioneel polyester. Aanbevolen voor sublimatiedruk.
 • Polyester vetertype: een ander alternatief omdat het uiterlijk en de aanraking lijken op de veters van sportschoenen, wat een afgewerkte, fijne look geeft.
 • RPET: gemaakt van gerecycled plastic. Als uw bedrijf zich inzet om de impact op het milieu te verminderen, raden wij deze optie aan. Bovendien blijven alle bedrukkingsmogelijkheden beschikbaar. Het heeft een vergelijkbaar gevoel met polyester.
 • Kurk: plantaardig weefsel van de schors van kurkeik dat opvalt door zijn weerstand en duurzaamheid. Kurk is een zeer modieus materiaal dat zorgt voor een natuurlijk imago van het merk, afgestemd op de waarden van zorg voor het milieu.
 • Biologisch katoen: stof die opvalt door zijn zachtheid. In tegenstelling tot conventioneel katoen is dit afkomstig van biologische teelt en is het de meest duurzame optie die je in onze catalogus vindt.

Waarvoor dient de gesp op de banden

Sommige modellen lanyards in onze collectie hebben een plastic gesp die enkele centimeters boven de karabijnhaak zit. Hierdoor kun je de karabijnhaak gemakkelijk losmaken om het onderste deel te kunnen gebruiken zonder de riem te hoeven verwijderen.

Het is vooral handig als identificatie, sleutels, mobiele telefoons of een USB-stick worden meegedragen. In onze collectie kun je ze herkennen omdat ze het achtervoegsel ''Plus'' in hun naam hebben, zoals in de Sublim Plus-model.

bedrukte lanyard met logo

Het belang van de juiste keuze van een badgehouder

Als u een bedrijfskeycord koopt, wilt u meestal dat er een plastic badgehoes bij zit die aan de karabijnhaak kan worden bevestigd. Dit accessoire wordt een badgehouder genoemd. Bij het kiezen van dit element is het belangrijk om er rekening mee te houden dat er stevige randen (stijf en bestendig om te voorkomen dat de kaart buigt) of zachte (voor kaarten die niet bescherming nodig). Het wordt aanbevolen om de stevige variant te kiezen als de werknemers hun identificaties continu bij zich dragen en de zachte (die goedkoper zijn) als ze gebruikt gaan worden op beurzen, evenementen en congressen.

Kies vervolgens voor horizontaal of verticaal, afhankelijk van hoe de kaart is afgedrukt, en ook in verschillende maten om de badge goed te laten passen.


Vergeet het veiligheidsslot niet

De veiligheidssluiting is een plastic stuk dat achter de nek blijft wanneer de lanyard wordt gedragen. Dit accessoire gaat gemakkelijk open in het geval van een ruk en voorkomt zo schade en mogelijke verdrinking van de persoon.

In Europa is er geen algemene regelgeving die specifiek vereist dat lanyards een verplicht veiligheidsslot bevatten. Er zijn echter bepaalde industrieën en werkplekken die specifieke eisen kunnen stellen met betrekking tot de veiligheid van deze accessoires.

In het Verenigd Koninkrijk beveelt de Health and Safety Executive (HSE) bijvoorbeeld het gebruik aan van lanyards met een veiligheidsslot als onderdeel van veiligheidsmaatregelen om ongevallen op de werkplek te voorkomen. Daarnaast stelt de Europese verordening van persoonlijke beschermingsmiddelen (EU-verordening 2016/425) veiligheids- en kwaliteitseisen voor persoonlijke beschermingsmiddelen vast, waaronder deze banden.

Het is belangrijk op te merken dat het ontbreken van specifieke voorschriften niet betekent dat het gebruik van een veiligheidsslot niet belangrijk of aanbevolen is. Het gebruik van deze keycords kan zelfs een goede gewoonte zijn om het risico op ongevallen te verminderen.

 

Soorten lanyards gebaseerd op bedrukkingsmogelijkheden

Hoe wij uw lanyards en keycords bedrukken voor evenementen en beurzen.

Als het gaat om het personaliseren van lanyards, zijn er verschillende markeringsgebieden waaruit u kunt kiezen. Het meest gebruikelijke gebied is op het lint, omdat het logo hier het beste tot zijn recht komt. De linten zijn aan één of beide zijden te personaliseren. Als u alleen uw logo wilt bedrukken, is de meest gebruikelijke praktijk om dit op de hele lint te herhalen. Het is ook mogelijk om een ??specifiek ontwerp te maken dat de gehele tape bedekt. We raden deze optie aan als je op zoek bent naar goede zichtbaarheid, lage prijzen en snelle levering.

Er zijn modellen waarbij je ook kunt kiezen voor personalisatie op het label. Voor sommige varianten is dit het enige bedrukkingsgebied, zoals het geval is met de meeste buisvormige lanyards. Deze aanpassing is discreter, maar geeft een meer luxe uitstraling.

Tot slot zijn er enkele modellen die, aangezien de bedrukking niet op de stof aangebracht kan worden, een rond kunststof deel hebben, waarop met een druppeltje hars een full colour print kan worden gemaakt. Deze bedrukking is goed zichtbaar en heeft als voordeel dat het logo beter beschermd is, waardoor het minder snel vies wordt en minder snel verslijt vergeleken met andere opties.

Afhankelijk van het gekozen lint, zal de ene of de andere techniek worden toegepast en daarom is het belangrijk om duidelijk te zijn over de voor- en nadelen van elke techniek.

 • Zeefdruk: Zeefdruk is een techniek waarbij inkt rechtstreeks op het lint wordt aangebracht via een gespannen gaas. Dit is de geselecteerde optie als het ontwerp 1-4 kleuren is en de keuze van een specifieke Pantone-kleur voor afdrukken mogelijk maakt. Het is goedkoop en populair voor allerlei merchandising en eenvoudige ontwerpen.
 • Sublimatie: sublimatie is het geschikte alternatief als u een full colour ontwerp wilt, aangezien de bedrukking via de applicatie in de lanyard is geïntegreerd van warmte. Een ander voordeel van deze markering is dat personalisatie kan worden gedaan op het gehele oppervlak van de tape.
 • Doming: de harsdruppel techniek is een full colour print die wordt beschermd door een heldere hars bovenop en voelt vergelijkbaar met rubber.
Lanyard veiligheidsslot

Gesublimeerde lanyards: de meest populaire keuze bij onze klanten

Als je het je kunt voorstellen, kun je het op een sublimatie lanyard printen. Logo's in kleur, verlopen of elk ontwerp voorgesteld door het grafische ontwerpteam op een lint dat deze techniek ondersteunt, is de ideale optie. Bovendien bent u niet beperkt door een bedrukkingsgebied aangezien, zoals gezegd, bedrukking mogelijk is op het gehele accessoire, zowel eenzijdig als aan beide zijden. Zelfs als u alleen uw logo wilt afdrukken, kan dit een goede keuze zijn, omdat het goedkoop is en we een snelle levering hebben.

Het model Lanyard Sublim Express Het is de bestseller omdat, naast de voordelen die we eerder hebben genoemd, de geschatte levertijd slechts 5 tot 9 werkdagen is.


De exclusiviteit van de lanyards ''stoffen''

De lanyards voor kaarten met het geweven logo, zijn geen lanyards waarop het logo is gedrukt met een van de bekende technieken. In dit geval wordt het logo in het lint geweven terwijl deze merchandising wordt geproduceerd. Dit alternatief zorgt ervoor dat het logo niet wordt gewist omdat het deel uitmaakt van de lanyard zelf.

Hierdoor zijn prints van 1 tot 4 kleuren mogelijk die geen kleine details bevatten, omdat deze niet goed te zien zijn door de steken van de stof. Sterk aanbevolen voor bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame en hoogwaardige optie.

Lanyard met gesp

3 tips voor het gebruik van lanyards om reclame te maken voor uw merk

Twee van de gelegenheden waarbij deze items het meest worden gebruikt, zijn congressen en beurzen. Daarnaast delen we 3 tips om uw bedrijf te promoten die we hebben geleerd door lanyards te bedrukken voor duizenden klanten.

1- Identificeer uw werknemers ermee. Belangrijk voor klanten om snel teamleden te vinden, zodat ze hen van dienst kunnen zijn. Daarnaast kunnen ze hun veiligheidspas of de sleutels van het etablissement meenemen.

2- Geef ze weg tijdens een evenement. Ze zijn een goedkope accessoire die meestal elke dag wordt gebruikt en daarom gewaardeerd zal worden als een geschenk en uw merk zichtbaarheid zal geven.

3- Ga voor een opvallend ontwerp. Om de aandacht van je publiek te trekken. Bij sommige modellen is sublimatie mogelijk, dus je kunt je logo niet alleen herhaaldelijk plaatsen, maar je kunt het ook laten opvallen met een achtergrond in een andere kleur of een kleine tekst.


Aanvullende aanbevelingen

Als u overweegt naar een evenement te gaan en de lanyards alleen gebruikt om uw personeel te identificeren, geven wij u 9 redenen om relatiegeschenken te geven op evenementen, zodat u van de gelegenheid gebruik kunt maken om meer klanten aan te trekken.

Zoals we hebben verteld, is sublimatie een van de meest aanbevolen technieken en, daarom zijn er veel modellen in onze collectie die deze bedrukking mogelijk maken. Als u nog steeds niet bekend bent met deze techniek, raden we aan ons blogartikel te lezen.

Er wordt steeds meer belang gehecht aan duurzame en milieuvriendelijke materialen. Daarom vind je hier alle voordelen van RPET: een modieus materiaal gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LANYARDS BEDRUKKEN MET LOGO

Wat voor soort bedrukte lanyards hebben jullie?

In ons assortiment aan lanyards bedrukken vind je diverse keycords en lanyards Zo zit er ongetwijfeld een model tussen die volledig aansluit bij jouw huisstijl, doel en doelgroep. Zoek je bijvoorbeeld een lanyard met opdruk voor een zakelijk evenement? Dan adviseren wij je een model aan met een professionele look, zoals onze keycord double plus met een satijnen laagje en kliksluiting. Misschien ben je juist meer op zoek naar een ecologisch model die aansluit bij jouw duurzame doelstellingen. Bekijk dan onze keycord kurk eens. Deze is - zoals de naam al doet vermoeden - gemaakt van kurk en duurzaam! Wil je goedkope keycords bedrukken omdat je budget niet zo breed is? Ook dan hebben we diverse modellen in ons assortiment die aansluiten bij jouw wensen. Uiteraard kun je ook keycords bedrukt met een kleine oplage bestellen en kunnen we ook snel keycords bedrukken voor een evenement dat onverwachts plaatsvindt.

Waarom een keycord met logo laten bedrukken?

Hier zijn diverse redenen voor. Sta je binnenkort bijvoorbeeld op een evenement of werk je in een sector waarbij je vaak iets om je nek moet dragen (zoals een naambadge of een usb-stick)? Dan is een keycord met logo onmisbaar. Zo weten bezoekers direct dat jij werkzaam bent op het evenement en dus aanspreekbaar voor vragen, daarnaast maak je effectief reclame en val je extra op tussen de menigte. Vooral wanneer deze een mooi design heeft. Daarom hebben wij hoogwaardige keycords in ons assortiment, uiteenlopend in stijlen. Zoals die met een dubbele sluiting, of laat een satijnen keycord bedrukken met logo voor een elegante look die professionaliteit uitstraalt. Je kunt uiteraard ook bedrukte keycords bestellen om uit te delen als promotie artikelen. Bijvoorbeeld als onderdeel van een welkomstpakket voor nieuwe studenten of werknemers. Of geef ze aan bezoekers op je evenement. Perfect te combineren met onze bedrukte polsbandjes Deze praktische accessoires komen altijd van pas.

Voor welke gelegenheden is een lanyard met logo een passend artikel?

Dit promotieartikel wordt meestal gebruikt om de werknemersidentificatiekaart bij de hand te houden, essentieel voor toegang tot kantoor of een specifiek evenement zoals een beurs. Aan de andere kant kan het gebruikt worden als reclamegeschenk, om het aan klanten of bezoekers van een bedrijfsevenement te geven, aangezien veel mensen het gebruiken om hun sleutels, mobiele telefoon of OV-kaart mee te nemen. Denk na over wat de behoeften en voorkeuren van uw publiek kunnen zijn.

Goedkoop keycords met logo laten bedrukken, kan dat hier?

Uiteraard! Bij Gift Campaign houden we graag rekening met ieder budget: dus ook wanneer deze wat kleiner is. Daarom kun je bij ons ook goedkope keycords bedrukken. Dit doet echter niets af aan de kwaliteit. Die is altijd even goed, zoals je van ons kunt verwachten! De prijs van de keycord bedrukken met logo hangt af van drie factoren: de breedte van het lint, de karabijnhaak en de druktechniek. Wil je de kosten zo laag mogelijk houden? Dan adviseren we je een keycord aan met een breedte van 1,5 centimeter, zonder extra sluiting en met een bedrukking in een kleur via zeefdruk. Een keycord bedrukken full colour is bijvoorbeeld duurder. Daarnaast geven we je nog graag een handige tip mee! Wanneer je van een van onze relatiegeschenken een grotere hoeveelheid afneemt, zul je zien dat dit ten gunste komt van de eindprijs. Wij hanteren dan namelijk kwantumkorting. De stuksprijs komt dan lager te liggen. Mocht je vragen over, neem dan contact op met de klantenservice.

Hebben jullie ook sublimatie keycords bedrukt?

Ja! Onze lanyards met logo zijn te bedrukken via diverse technieken. Binnen deze technieken valt ook sublimatie. Sterker nog: binnen ons assortiment is een groot gedeelte te voorzien van logo via sublimatie. Deze techniek heeft een aantal voordelen, zoals haar snelheid. Moet je dus lanyards bedrukken met spoed? Dan adviseren we je een keycord met logo te kiezen die beschikt over delivery express en de druktechniek sublimatieprint te gebruiken. Ook willen we je graag wijzen op onze sublimatie keycords gemaakt van RPET (gerecycleerde kunststoffen). Deze lanyards hebben een lagere impact op het milieu. Hierdoor is dit item een ideaal duurzaam relatiegeschenk voor de milieubewuste zakelijke relatie of wanneer je op een duurzaam evenement staat. Uiteraard kun je hem ook prima zelf gebruiken om zo milieuvriendelijk te werk te gaan. Deze keycord is namelijk prachtig en doet niets af aan de kwaliteit!

Waar hangt de prijs voor keycords voor beurzen vanaf?

De prijs van keycords met logo is afhankelijk van drie factoren: de breedte van het lint, de karabijnhaken en de bedrukkingstechniek die wordt gebruikt om het logo te plaatsen. Daarom adviseren wij, als u keycords met de beste prijs-kwaliteitverhouding wilt kopen, een breedte van 1,5 cm, met alleen een karabijnhaak en met logobedrukking met zeefdruk in één kleur. Bovendien bieden we de gebruiker verschillende kwantumkortingen, die toenemen naarmate het bestelde aantal hoger is.


★ Reviews