Vindt hier de beste tote bags en laat canvas tassen bedrukken

De beste tote bags bedrukken met logo voor uw merchandising. In deze categorie vindt u een grote diversiteit aan canvas tassen. Ze zijn een geweldig cadeau bij evenementen en promoties vanwege hun veelzijdigheid en lage prijs. Dankzij het brede bedrukkingsgebied zal het mogelijk zijn om veel zichtbaarheid aan het merk te geven, tijdens het winkelen of op het werk. Verken het brede assortiment van eco tassen, Fairtrade tasjes en meer zijn te vinden! Er is ook genoeg keuze uit andere soorten tasjes bedrukken als alternatief!


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Goud
Paars
Fuchsia
Meerkleurig
Materialen
Gramgewicht
Type handvatten
Merken
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 70

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 70

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR UW CANVAS TAS BEDRUKKEN

 

Vilten tas bedrukken

Materiaalgids: Kies het meest gepaste materiaal voor jouw tote bags.

Stoffen tassen laten bedrukken worden gewaardeerd om hun zachtheid, duurzaamheid en de vele keren dat ze hergebruikt kunnen worden. Ook zijn veel tassen, zoals katoenen tassen, veilig om voedsel in te vervoeren, dus veel mensen voelen zich er prettiger bij. Een van de meest populaire is de Tas Ecoplus, die goedkoop is en prima weerstand biedt met een gemiddeld gewicht.

Een ander populair materiaal is polyester, dat water- kreukbestendiger, duurzamer en gemakkelijker schoon te maken is. Om deze reden is het raadzaam om ze te gebruiken wanneer u wat zware spullen moet vervoeren. De Tas Reciclo Pro is een van de meest opvallende vanwege het hoge gramgewicht en omdat het gemaakt is van gerecycled materiaal.

Dan is er non-woven, materiaal dat wordt gekenmerkt doordat het licht en zeer goedkoop is, maar met minder weerstand dan de vorige. Daarom wordt het aanbevolen voor campagnes waarin u hebben een groot aantal eenheden tegen een lage prijs, zoals het geval is met de Tas Colors long, die verkrijgbaar is in een grote verscheidenheid aan kleuren.

Tot slot zijn er nog andere alternatieven die afwijken van de meest klassieke om een originele touch te geven, zoals denim, een stof die lijkt op denim, linnen , wat elegant, duurzaam en biologisch afbreekbaar is, of milieuvriendelijke materialen, zoals RPET (gerecycled plastic), hennep of biologisch katoen.

Certificaties op ecologische producten

Afhankelijk van de gekozen tote bag met logo is het mogelijk dat het een certificering heeft die duurzaamheidscriteria accrediteert. We presenteren de meest voorkomende:

  • GRS: Deze certificering is gericht op het gebruik van gerecycleerde materialen, om de transparantie en traceerbaarheid van deze componenten te vergroten en hiervoor minstens 20% van het product moet ze bevatten.
  • GOTS: internationaal certificaat voor biologisch textiel, dat het gebruik van bepaalde chemicaliën verbiedt en dat aan bepaalde sociale en arbeidsnormen wordt voldaan.
  • GOTS
  • Fairtrade: Garandeert ethische en eerlijke normen voor werknemers die grondstoffen verzamelen, evenals duurzaamheid. Op deze manier wordt een verantwoorde productie bevorderd.
Stoffen tassen met logo

De 4 belangrijkste factoren bij het kiezen van jouw tote bag met logo

Bij Gift Campaign zijn we experts op het gebied van relatiegeschenken en willen we je het beste advies geven voor jouw bestelling. Ontdek waar u op moet letten bij uw stoffen tassen bedrukken met zeefdruk:

Ten eerste het ontwerp en de kleur, die representatief moeten zijn voor uw merkimago en de aandacht van derden moeten trekken om de zichtbaarheid van uw canvas tas bedrukt te vergroten.

Ten tweede, de maat van de handgrepen is dat hun lengte bepaalt hoe comfortabel de tas is om te dragen. We hebben zowel korte (om in de hand te dragen) als lange (om op de schouder te dragen).

Ten derde, de samenstelling, aangezien deze merchandising afhankelijk van het materiaal en het gewicht meer of minder weerstand zal hebben en bovendien kunt u een boodschap overbrengen over de waarden van uw bedrijf als u ervoor kiest voor duurzame tassen.

Tot slot de extra accessoires die tote bags met logo kunnen dragen, zoals balgen, ritsen, binnenzakken, gaas en andere alternatieven om unieke ontwerpen te hebben.


Laat jouw tote bag personaliseren voor de beste gelegenheid

De twee meest opvallende kenmerken van deze artikelen zijn hun voordelige prijs en hun veelzijdigheid. Om deze reden zijn ze geschikt voor grote campagnes waarin je een groot publiek wilt bereiken.

U kunt ze bijvoorbeeld aan klanten geven na een aankoop zodat ze het comfortabel kunnen dragen terwijl uw merk zichtbaar blijft wanneer ze onderweg zijn.

Een andere veel voorkomende optie is om ze weg te geven op evenementen, zoals beurzen, aangezien u hiermee de rest van de relatiegeschenken kunt meenemen die u op andere stands worden gegeven terwijl u uw logo laat zien . De gelegenheid kan ook een samenwerking met een ngo zijn, die zal helpen om het bewustzijn voor uw doel te vergroten, of een sportevenement, waar ze hoogstwaarschijnlijk samen met andere details voor de deelnemers zullen worden uitgedeeld.

Tot slot kunnen ze worden gebruikt om een product te lanceren, aangezien het geven van een cadeau bij een bepaalde aankoop meestal helpt om de verkoop te stimuleren.

Types stiffen tassen bedrukken

Vergeet niet de maat en het gewicht van je canvas tassen te controleren

Het klassieke standaard formaat van een canvas tas bedrukken is 38 x 42 cm, wat het meest gebruikelijk en veelzijdig is. U kunt documenten en alledaagse voorwerpen meenemen. Dan zijn er nog meer rechthoekige, 44 x 34 cm, die meestal een balg hebben, waardoor grotere voorwerpen kunnen worden vervoerd. Tot slot zijn er de grote van 56 x 36 cm, die perfect zijn om te winkelen of om een zwaarder gewicht te dragen.

Wat betreft het gramgewicht, dat wordt gemeten in gr/m2 (en wordt bepaald door het aantal verstrengelde draden), de lichtste zijn 80 tot 140 gr/m2, die zeer goedkoop zijn maar minder resistent. Op een tussenliggend punt zijn die van 140 tot 220 gr/m2, resistenter en met een iets hogere prijs. Tot slot zijn die van meer dan 220 gr/m2 van betere kwaliteit en kan de stof wat stug zijn.


Kunnen deze canvas tassen dubbelzijdig bedrukt worden?

Soms ben je misschien op zoek naar een onderscheidende touch met een print aan beide kanten, omdat je met een ander bedrijf hebt samengewerkt en er 2 logo's nodig zijn, of omdat je een logo op de ene kant en een logo op de andere kant wilt zetten. Met extra tekst of een afbeelding.

Veel van onze tassen zijn geschikt voor dubbelzijdige personalisatie, maar de prijs varieert afhankelijk van wat je wilt bedrukken. Vertel ons uw idee en ons team zal u adviseren.


Aanvullende tips

Katoen, RPET, polyester of jute tassen bedrukken. Als u nog steeds twijfelt bij het kiezen, nodigen wij u uit om onze post te raadplegen over de voordelen van jute materiaal waar we u meer informatie over geven over dit materiaal

Zoals eerder genoemd, is non-woven stof een goedkope optie met grote voordelen. Ontdek alles over non-woven op onze blog.

We willen ook van de gelegenheid gebruik maken om u uit te nodigen om andere belangrijke momenten om promotieartikelen te geven , zodat u een blijvende impressie kunt achterlaten bij uw doelgroep.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE TOTE BAG BEDRUKKEN

Waarom stoffen tassen bedrukken?

Deze producten hebben drie kenmerken waardoor ze erg populair zijn. Aan de ene kant is er het feit dat ze erg goedkoop kunnen zijn, omdat ze kunnen perfect zijn voor een grote hoeveelheid met kleinere budgetten. Dan is er het feit dat ze heel praktisch zijn, het bewijs hiervan is dat we ze elke dag op straat of in het openbaar vervoer zien. Ten slotte is er het promotiegedeelte. De canvas tas bedrukken heeft een zeer groot bedrukkingsgebied, waardoor het logo goed zichtbaar is. Bovendien zullen veel mensen, door ze overal mee naartoe te nemen, het gedrukte merk zien, waardoor er uitgebreid kan worden geadverteerd.

Van welke materialen is een tote bag met logo gemaakt?

Deze categorie van stoffen tasjes bedrukken legt een keuze voor uit verschillende materialen. In de eerste plaats is er de non-woven, een textielmateriaal dat erg in de mode is omdat het tassen van non-woven stof zijn. Dan zijn er nog de polyester exemplaren, wat klassieker maar net zo betrouwbaar. Daarnaast is er RPET, wat inhoudt dat ze zijn gemaakt van gerecycled plastic. Een ander materiaal is jute, dat zeer resistent is. Laat je verassen door het assortiment aan canvas tasjes bedrukken. Daarnaast raden we aan om onze alternatieve tassen met logo te bekijken.

Waarom zou ik tote bags met logo bestellen?

Deze producten hebben drie kenmerken waardoor ze erg populair zijn. Ten eerste is een canvas tas bedrukt relatief goedkoop. Dan is er het feit dat de linnen tas bedrukken praktisch is. Ten slotte is er het promotiegedeelte. De tote bag laten bedrukken is top omdat het een groot oppervlak heeft, waardoor het logo goed zichtbaar is. Zo valt jouw logo altijd op bij potentiele nieuwe klanten en zorgt het voor zichtbaarheid!

Hoe worden de tote bags bedrukt?

We hebben verschillende technieken voor een linnen tas bedrukken. Ten eerste, zeefdruk, een klassieker voor de linnen tas met logo, omdat door het gebruik van een uitgerekt gaas het mogelijk wordt om de logo-inkt aan te brengen, geschikt voor maximaal 4 kleuren. Dan is er de transfer (zeefdruk of digitaal), waardoor de bedrukking beter in de stof kan worden geïntegreerd. Ten slotte is er borduren, waarbij het logo op het item wordt genaaid, waardoor het een uniek visueel effect krijgt en opvalt.

Wat is de levertijd voor tote bags laten bedrukken?

De standaard levertijd voor de stoffen tassen laten bedrukken is 6 tot 8 werkdagen. Dit kan variëren afhankelijk van het product. Daarnaast is bezorging altijd gratis. Aan de andere kant heeft een expresverzending, die voor sommige producten kan worden aangevraagd, een geschatte levertijd van 4 tot 6 werkdagen, hoewel er extra kosten aan verbonden zijn. Zonder de tasjes te bedrukken is de levertijd natuurlijk korter. Neem contact met ons op voor enige vragen.

Wat zijn de beste geschenken om te combineren met een canvas tas bedrukken

Het grote voordeel van een linnen tas bedrukken is dat je er een combinatiepakket met meerdere items in kunt presenteren. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar andere goedkope geschenken die ideaal zijn voor beurzen, kunt u kiezen voor pennen met logo en USB-sticks bedrukken. Andere geschenken die erg populair zijn, is een pet bedrukken en t shirts bedrukken, die niet alleen goedkoop verkrijgbaar zijn, maar ook twee van de items zijn die de meeste zichtbaarheid opleveren.


★ Reviews