Profiteer van zeer goedkope pennen voor promotie met onze plastic pennen

Wil je goedkoop pennen bedrukken? Onze goedkope pennen met logo zijn budgetvriendelijk en tegelijkertijd van hoge kwaliteit. Je kunt bij ons diverse soorten pennen bedrukken goedkoop gemaakt van plastic. Door de schrijfaccessoires te voorzien van logo krijgt jouw bedrijfsnaam extra zichtbaarheid. Ongetwijfeld een hit, want aan pennen heeft een (potentiële) klant nooit genoeg. Wil je liever meer luxe pennen bedrukken met logo? Bekijk gerust onze andere opties. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan pennen!


Kleuren
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Zilver
Paars
Doorzichtig
Meerkleurig
Fuchsia
Naturel
Goud
Materialen
Inkt kleur
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 109

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 109

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER GOEDKOOP PENNEN BEDRUKKEN MET LOGO

Kan ik hier goedkope pennen bedrukken met logo?

Dat kan. Binnen onze collectie aan schrijfwaren vind je ook goedkope pennen met opdruk. Dit is een van onze meest voordelige relatiegeschenken. Deze items hebben een grote impact, maar dan voor een vriendelijk prijsje. Hierdoor is plastic pennen bedrukken geschikt voor vrijwel ieder marketingbudget. De impact van de bedrukte pennen is daarentegen hoog. De ontvanger gebruikt de pen bijna iedere dag, waardoor jouw logo veel zichtbaarheid krijgt. Daarnaast doet de prijs niets af aan de kwaliteit; die is hoog, zoals je van ons gewend bent! Wanneer je een grote afname van de pennen besteld, gaat de stuksprijs naar beneden en krijg je dus kwantumkorting. Hierdoor kunnen deze promotie artikelen nog voordeliger uitpakken!

Wat voor soort goedkope promotie pennen hebben jullie?

Binnen ons assortiment aan budgetvriendelijke pennen hebben we een grote diversiteit met voor ieder wat. Zo kun je bij ons plastic pennen bedrukken die bijvoorbeeld beschikken over een gel. Deze pennen brengen ons direct terug naar onze kindertijd, waarin deze pennen heel erg populair waren! Ook kun je hier goedkope balpennen bedrukken van het hoogstaande merk BIC. Dit merk is wereldwijd bekend om haar kwaliteit! Ondanks de budgetvriendelijke prijzen, kun je van deze pennen dan ook niets dan goeds verwachten. Tevens tref je bij ons ook pennen aan die een antibacteriële behandeling hebben ondergaan. Ideaal voor kantoren die graag zo schoon mogelijk te werk gaan en besmettingen willen vermijden. Kiezen uit ons uitgebreide assortiment wordt nog moeilijk!

Hebben jullie ook ecologische pennen?

Ja zeker! Bij Gift Campaign vinden we het milieu belangrijk en hopen we jou te inspireren tot het geven van duurzame relatiegeschenken. Eentje daarvan kan zijn een ecologische pen gemaakt van duurzame materiaalsoorten. Zo hebben we bijvoorbeeld BIC pennen die bestaan uit biologisch afbreekbare materialen. Denk dan aan suikerriet, groente- en fruitafval of RPET. Deze pennen zijn volledig recyclebaar, wat ze een stuk vriendelijker maken voor onze planeet dan de traditionele tegenhanger. Verken gerust ons assortiment om te zien welke pennen duurzame opties zijn. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met alle onduidelijkheden die je nog mocht hebben.

Aan wie geef ik goedkope reclame pennen cadeau?

Wat ons betreft kun je voor iedere doelgroep goedkope balpennen bedrukken. Dit item komt namelijk altijd van pas, ongeacht je beroep of leeftijd. Een pen gebruiken doen we allemaal, op dagelijkse basis. Ondanks dat het gebruik van de laptop of telefoon steeds populairder wordt, is het schrijven met de pen nog altijd iets wat we graag doen. Of dit is voor het maken van zakelijke notities, het schrijven van een to do lijstje of het maken van je huiswerk. Pennen goedkoop bedrukken kan dan bijvoorbeeld ook voor studenten en scholieren. Ideaal voor als zij een tentamen moeten maken! Ook kun je deze schrijfaccessoires bedrukken om op kantoor neer te leggen. Hier gaan ze als warme broodjes over de toonbank.

Waarmee kan ik de goedkope pennen combineren?

Misschien vind je enkel goedkope pennen weggegeven niet voldoende. Dat begrijpen wij goed. Daarom adviseren we je er een pakket van te maken. Een pen is ideaal te combineren met een notitieboekje. Op deze manier kan de pen direct gebruikt worden. Perfect voor nieuwe werknemers! De eerste periode op hun nieuwe baan zullen zij veel nieuwe informatie tot zich krijgen welke zij willen opschrijven. Op deze manier geef jij ze de mogelijkheid! Bekijk ons uitgebreide assortiment aan notitieboekjes. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met de klantenservice.

Wat is de levertijd van bedrukte pennen met logo?

De standaard levertijd voor de goedkope pennen bedrukken is 5 tot 7 werkdagen. Dit kan variëren afhankelijk van het product. Daarnaast is bezorging altijd gratis. Aan de andere kant heeft een expresverzending, die voor sommige producten kan worden aangevraagd, een geschatte levertijd van 3 tot 5 werkdagen, hoewel er extra kosten aan verbonden zijn. Zonder de tasjes te bedrukken is de levertijd natuurlijk korter. Neem contact met ons op voor enige vragen.


★ Reviews