Vindt hier reclamemateriaal om uit te blinken op beurzen en andere evenementen

Ons reclamemateriaal is ideaal voor evenementen. Van festivals tot beurzen! Zo kun je bij ons bijvoorbeeld katoenen tasjes bedrukken met een afbeelding of jouw logo. Ideaal om weg te geven aan voorbijgangers. Zo denken ze ook na het evenement nog aan jou. We hebben ook veel reclame artikelen om juist voorbijgangers naar jouw stand te lokken. Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat je verrassen. Van pennen bedrukken, tot gepersonaliseerde keycords en flessen bedrukken: wij helpen je graag.


Kleuren
Meerkleurig
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Paars
Doorzichtig
Fuchsia
Goud
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 181

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 181

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Toegepaste filters:

WAT JE MOET WETEN OVER RECLAMEMATERIAAL BEDRUKKEN VOOR EVENEMENTEN

 

Waarom is het belangrijk om promotiematerialen uit te delen op bedrijfsevenementen?

De distributie van reclamematerialen tijdens bedrijfsevenementen is om verschillende redenen belangrijk.

 • Merkpromotie. Reclame materiaal bedrukken biedt een unieke kans om zichtbaarheid te geven aan een merk en zorgen er vooral voor dat jouw bedrijf vers in het geheugen van potentiële klanten blijft.
 • Klantloyaliteit. Ze kunnen worden gebruikt als hulpmiddel om trouwe klanten te bedanken voor hun voortdurende steun. Door hen kwaliteitsartikelen te geven, kan hun loyaliteit worden vergroot en kunnen langdurige relaties met uw merk worden versterkt en geconsolideerd.
 • Leadgeneratie. Merchandising weggeven kan ook worden gebruikt als strategie om gekwalificeerde leads te genereren. Door een geschenk aan te bieden in ruil voor contactgegevens, kan je waardevolle gegevens verzamelen over potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.
 • Onderscheid ten opzichte van de concurrentie. In een competitieve omgeving kan het distribueren van originele, hoogwaardige gadgets, jouw bedrijf helpen zich te onderscheiden van de concurrentie. Creatieve en nuttige producten trekken de aandacht van de bezoekers van het evenement en laten een blijvende indruk achter.
 • Verhoogde betrokkenheid van deelnemers. Ze kunnen de algehele ervaring van de deelnemers aan een evenement helpen verbeteren. Je kunt de interactie met jouw doelgroep vergroten en een positieve sfeer creëren tijdens het evenement.
 • Als we je nog steeds niet hebben overtuigd, lees dan ons blogartikel, waar we je redenen geven om promotionele gadgets mee te nemen naar een evenement.

  Onthoud ook dat degenen die aan een evenement deelnemen altijd een klein souvenir verwachten om mee naar huis te nemen, je kunt ze niet teleurstellen!


  Vermijd deze fouten en ga voor goud

  Het selecteren van een relatiegeschenk lijkt misschien een onbelangrijke taak. In werkelijkheid vertegenwoordigt het een cruciale beslissing die de perceptie van jouw merk en de relatie met klanten aanzienlijk kan beïnvloeden.

  Als het zorgvuldig wordt gedaan, zoals we al zeiden, kan het de banden met klanten versterken en de zichtbaarheid van het bedrijf vergroten. Het maken van fouten bij deze keuze kan echter leiden tot ongepaste geschenken met ongewenste gevolgen.

  Kies altijd kwaliteitsartikelen. Zelfs als het budget beperkt is, zijn er veel opties met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

  Koop nuttige gadgets die de interesses van de doelgroep weerspiegelen en aansluiten bij de kernactiviteit of jouw bedrijfsimago.

  Concentreer je op een unieke bedrukking die de aandacht trekt, maar zonder te overdrijven, en die jouw waarden weerspiegelt.

  Als je dieper op het onderwerp wilt ingaan, lees dan ons artikel over de meest voorkomende fouten die je moet vermijden bij de selectie van promotionele gadgets, om jou te helpen de beste beslissing te nemen.

Hoe je een optimaal promotiepakket voor evenementen creëert

Het samenstellen van een cadeaupakket met verschillende reclameartikelen om uit te delen op evenementen is een uitstekende strategie om jouw merk te promoten en het publiek te betrekken. Hier zijn enkele belangrijke stappen om een effectieve oplossing te creëren:

Eerst moet je jouw doel kennen. Het is van fundamenteel belang om consumptievoorkeuren te kennen, wat ze lekker vinden en wat niet.

Kies de artikelen die het merk het beste vertegenwoordigen en die nuttig zijn voor de doelgroep. Denk ook na over het soort evenement waaraan je deelneemt. Een koffer kan ideaal zijn voor elke conferentie, maar als het onderwerp technologie is, kun je er misschien beter een kiezen met een ingebouwde draadloze oplader; als we het echter over milieukwesties hebben, is het beter om te kiezen voor een exemplaar dat gemaakt is van ecologisch duurzame materialen.

Zorg ervoor dat het ontwerp en het thema van de kit consistent zijn met het imago en de stijl van uw bedrijf. Dit zal helpen om samenhang en consistentie in uw promotiepakket te creëren.

Let op personalisatie, bij elk product moet het bedrijfslogo duidelijk zichtbaar zijn. Beoordeel zorgvuldig het juiste formaat en creëer kleurcontrasten die de aandacht trekken. Dit zal de zichtbaarheid van het merk vergroten en de erkenning van jouw bedrijf bevorderen.

Organiseer uw uitrustingsitems op een aantrekkelijke en professionele manier. Je kunt een elegante verpakking, plunjezakken of een tas bedrukken om de set een professionele en uitnodigende uitstraling te geven.

Zorg ervoor dat je vooraf het weggeven van deze geschenken aan het publiek communiceert en hen de waarde van de producten in de pakket uitlegt, en dat je jouw bedrijf voorstelt.

Word bekend op evenementen: volg dit advies

Evenementen zijn een unieke kans om het merk onder de aandacht te brengen, betekenisvolle verbindingen te leggen en buzz rond de producten of diensten te genereren. Om significante resultaten te bereiken is echter een strategische en doelgerichte aanpak nodig.

 • Bereid je zorgvuldig voor. Voordat je deelneemt aan een evenement, moeten er duidelijk doelstellingen gedefinieerd worden die je wil bereiken en de doelgroep identificeren waarop jij je richt. Bereid hoogwaardige promotiematerialen voor en zorg ervoor dat de reclame beursstand of ruimte opvallend en uitnodigend is.
 • Betrek het publiek. Organiseer interactieve activiteiten, zoals spelletjes, wedstrijden of demonstraties van producten, om de aandacht te trekken en een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers te creëren.
 • Wees authentiek en transparant. Oprechtheid is de sleutel bij evenementenmarketing. Zorg ervoor dat je de waarden en missie van jouw bedrijf duidelijk en transparant communiceert. Op deze manier kan het publiek zich identificeren met jouw merk en de toewijding aan hen begrijpen.
 • Maak gebruik van sociale media om de zichtbaarheid van jouw aanwezigheid op evenementen te vergroten. Deel realtime updates, foto's en video's van het evenement om een breder publiek te betrekken en de interactie levend te houden, zelfs nadat het evenement voorbij is.
 • Meet en evalueer resultaten na het evenement. Analyseer zorgvuldig de verkregen resultaten en evalueer de effectiviteit van jouw marketingstrategieën. Wat werkte en wat kan verbeterd worden? Gebruik deze informatie om jouw toekomstige evenementenmarketingstrategieën te bepalen.

Wat zijn de gadgets voor evenementen waar bedrijven het meest om vragen?

Armbanden: essentieel voor het identificeren van mensen die toegang hebben tot een specifiek gebied.

Badgehouderveters: net als bij armbanden zijn ze erg handig voor het identificeren van de personeel.

Polo: om uw personeel dierbaar te kleden bij het publiek om een serieuze en professionele indruk te maken .

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WEGGEVERTJES VOOR EVENEMENTEN

Welk evenement promotiemateriaal is het meest populair?

De meest populaire artikelen die wij verkopen zijn de bedrukte keycords. Deze klassiekers blijven onmisbaar op een zakelijk evenement. Daarnaast kun je in ons assortiment nog veel meer geschikte relatiegeschenken voor op een beurs vinden. Denk aan onze reclame tassen, pennen, mokken, USB´s, notitieboekjes en rugzakken. Het hangt geheel af van het soort beurs of congres je bijwoont, om een gepersonaliseerd advies te kunnen geven. Desalniettemin hebben wij veel promotieartikelen in ons assortiment met een zakelijk karakter, die altijd welkom zijn. Ook hebben wij duurzame relatiegeschenken wanneer het evenement een ecologisch thema heeft.

Hoe helpen jullie artikelen voor reclame op evenementen?

Zoals we eerder al hebben benoemd, helpen onze artikelen om een dialoog te starten tussen jou als merk en de ontvanger. Bijvoorbeeld wanneer je eigen stand hebt. Daarnaast is een gratis promotieartikel altijd welkom bij een bezoeker van een evenement. Met name wanneer dit item ook daadwerkelijk nuttig is en gebruikt gaat worden. Afhankelijk van het soort evenement en jouw eigen marketingdoeleinden kun je bij ons talloze geschikte items vinden om uit te delen. Hierbij hebben we rekening gehouden met vrijwel ieder budget. Zo kun je bij ons goedkope promotieartikelen vinden, die ondanks hun prijs toch een groots effect hebben! Uiteraard hebben we ook luxere items, die ook een grotere waarde leveren bij de potentiële klant.

Voor welke evenementen zijn deze promotieartikelen geschikt?

Normaal gesproken zijn de relatiegeschenken binnen dit specifieke assortiment geschikt voor zakelijke congressen, beurzen en andere evenementen met een zakelijk karakter. Het idee achter deze artikelen is om de naamsbekendheid van jouw bedrijf of merk te vergroten tijdens dit evenement. Bijvoorbeeld wanneer je een eigen stand hebt, een spreker bent of puur een bezoeker. Daarnaast zijn deze items ook geschikt voor een eigen bedrijfsevenement, om zo het groepsgevoel te vergroten. Deze artikelen helpen om het dialoog te starten tussen jou als merk en de bezoeker en om de bezoeker zo iets waardevols en blijvends mee te geven.

Hoe bedrukken jullie de artikelen?

Bij Gift Campaign werken we met diverse druktechnieken om zo jouw promotiemateriaal te bedrukken met logo. Hiermee verhoog je de waarde van de items! Druktechnieken die wij toepassen zijn onder andere sublimatie, tampondruk, lasergravure en nog veel meer. Het hangt van het soort product af welke techniek het meest geschikt is. Daarom is niet elke techniek voor ieder product hetzelfde. Je kunt bij ieder individueel product bekijken wat de opties qua opdruk zijn. Mocht je specifieke wensen hebben of vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. Ook wanneer je persoonlijk advies wilt voor jouw evenement of een relatiegeschenk zoekt voor een klant.


★ Reviews