Een duurzame waterfles vindt je in deze selectie: maak een milieubewuste keuze en ga voor waterflessen van Rpet, gerecycled aluminium

Laat duurzame waterflessen bedrukken met jouw bedrijfslogo of merk om weg te geven aan potentiele klanten tijdens een promotiecampagne. Niet alleen geef je een duurzaam geschenk, het laat ook zien dat het bedrijf zich inzet voor milieubewuste acties. De duurzame fles met logo is prima te combineren met andere originele bedrukte drinkflessen promotionele artikelen!


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Paars
Doorzichtig
Fuchsia
Goud
Materialen
Capaciteit
Merken
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 64

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 64

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DUURZAME WATERFLESSEN BEDRUKKEN

Van welk materiaal zijn jullie ecologische flessen gemaakt?

Onze duurzame drinkflessen zijn gemaakt van verschillende duurzame materialen. Glas, wat een elegantere uitstraling heeft en een goede optie is voor op het bureau of thuis. Gemaakt van roestvrij staal, een alternatief voor wie vele uren buitenshuis doorbrengt en de drank langer op temperatuur wil houden. Of de plastic exemplaren van RPET, ideaal om comfortabel te vervoeren zonder risico of om naar de sportschool te gaan.

Wanneer zijn duurzame waterflessen een goed geschenk?

Er zijn eindeloos veel gelegenheden waarbij het geven van een duurzame waterfles een succes wordt. Ze kunnen worden weggegeven op bedrijfsevenementen aan klanten, waardoor de zichtbaarheid van uw bedrijf wordt vergroot. Op beurzen en congressen, want die zijn een goede aanspraak om bezoekers naar uw stand te lokken en uw merk te promoten. Bij sportevenementen, hetzij voor de aanwezigen, hetzij voor de deelnemers. Of om op te nemen in een welkomstpakket om nieuwe toevoegingen aan het bedrijf te verwelkomen en zich welkom te laten voelen.

Met welke promotieproducten kan ik een herbruikbare waterfles combineren?

Het is erg belangrijk dat de accessoires die u in het welkomstpakket opneemt, nuttig zijn voor het dagelijkse leven van de werknemer en bovendien in overeenstemming zijn met duurzaamheid. Om deze reden moet je duurzame relatiegeschenken toevoegen zoals pennen en notitieboekjes om aantekeningen te kunnen maken, usb's om alle belangrijke bestanden in op te bergen, broodtrommels zodat je neem je eten elke dag mee naar kantoor of rugzakken om de laptop mee te nemen en te beschermen tijdens de ritten van huis naar werk.

Waarom zou ik deze flessen als relatiegeschenk opnemen?

Er zijn verschillende redenen waarom u zou moeten overwegen om deze flessen op te nemen in uw merchandising. Ten eerste dragen ze bij aan het verminderen van de milieu-impact, aangezien ze ontworpen zijn om herbruikbaar en duurzaam te zijn. Ten tweede promoten ze een gezonde levensstijl en vergroten ze het bewustzijn van het belang van zorg voor de planeet. Ten derde genereren ze een positief imago van uw merk, aangezien de betrokkenheid bij het milieu en de maatschappelijke verantwoordelijkheid worden aangetoond. Ten vierde zijn ze erg handig en praktisch, dus ze zullen een zeer gewaardeerd geschenk zijn door klanten en werknemers.

Wat zijn de voordelen van duurzame flessen ten opzichte van de rest?

Enerzijds dragen ze bij aan de zorg voor het milieu door de gebruikte materialen, en veel van deze materialen zijn gerecycled en/of recyclebaar. Ook zijn ze op de lange termijn goedkoper, omdat ze herbruikbaar zijn, kunnen ze meerdere keren worden gebruikt en is het niet nodig om zo vaak nieuwe flessen te kopen. Ze bevorderen ook een gezonde levensstijl. Ten slotte helpen ze een beter merkimago over te brengen doordat consumenten zich steeds meer bewust worden van de zorg voor de planeet.

Wat is de levertijd van de duurzame flessen met logo?

We hebben gratis standaard verzending voor alle bestellingen en voor sommige varianten hebben we ook een expresverzending tegen een meerprijs. Daarnaast hanteren wij een minimale afname van 25 stuks. In de meeste gevallen vindt levering tussen 4 - 6 werkdagen plaats. Dit termijn gaat in vanaf de goedkeuring van het virtuele voorbeeld. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat deze informatie kan veranderen afhankelijk van het gekozen product, dus het wordt aanbevolen om de specifieke productpagina altijd te raadplegen.


★ Reviews