Opblaasbare strandballen met logo zodat jouw merk op alle stranden aanwezig is

Bij ons kun je een strandbal bedrukken als leuk relatiegeschenk. Of om te gebruiken als merchandising voor op een zomers festival. Deze bedrukte strandballen blaas je gemakkelijk op. Je kunt de strandbal met logo gebruiken in de zee of op het strand. Dit levert jouw bedrijf positieve accosiatie op en daarnaast genereert het zichtbaarheid. Bekijk ons uitgebreide assortiment en combineer de bedrukte strandbal eventueel met een van onze andere promotionele producten. Zoals eenstrandtas met logo.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Paars
Meerkleurig
Fuchsia
Minimale afname
overige filters

7 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

7 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN STRANDBAL BEDRUKKEN

Waarom een strandbal bedrukken als relatiegeschenk?

Tijdens de warmere maanden in het jaar schiet de verkoop van zonnebrandcrème, strandhanddoeken en andere item omhoog. Zonnebaden, heerlijk liggen op het strand of aan het zwembad zijn favoriete activiteiten in de heetste seizoenen. Maar ook actief bezig zijn is populair. Of dit nu op het strand, of in het water is. Daarvoor zijn bedrukte strandballen ideaal. Met deze items kun je eindeloos spelen. Dit artikel brengt speelsheid in je alledaagse leven en is dus meer nonchalant van aard. Ideaal voor klanten die bijvoorbeeld kinderen hebben, of waarmee je een wat meer persoonlijke band hebt.

Kan ik ook enkel een bedrukte strandbal bestellen?

Nee, helaas kan dit bij ons niet. We leggen je graag uit waarom. Bij Gift Campaign werken we met een minimum afname van 25 stuks (dit geldt voor ons gehele assortiment, ook buiten de strandballen om). We hanteren dit aantal, omdat we onze producten bedrukken met speciale machines. De kosten vallen simpelweg te hoog uit wanneer we minder dan 25 producten per klant bedrukken. Je kunt per individueel product de specifieke informatie bekijken. Daarnaast willen we graag benoemen dat we werken met kwantumkorting: bij een grotere afname van een product, komt de stuksprijs lager te liggen.

Kan deze bedrukte strandbal in het water?

Ja! Ondanks dat de strandbal met logo vooral populair is om mee te spelen op het strand, zijn ze ook geschikt voor in het water. Jij als gever hoeft je geen zorgen te maken over of het logo snel komt te vervagen, ook niet wanneer deze nat wordt. Over het logo gesproken: wij hanteren diverse bedrukkingstechnieken om het logo op het item te bedrukken. Zowel voor logo´s in een of met meerdere kleuren. Laat je verrassen door ons brede assortiment aan strandballen: verkrijgbaar in diverse modellen en tinten. Er zit ongetwijfeld een exemplaar tussen die past bij jouw huisstijl en bij het doel van het relatiegeschenk.

Waarmee kan ik de strandballen combineren?

Wil je niet alleen strandballen als relatiegeschenk of promotieartikel weggeven? Dan hebben we genoeg keus om de strandbal mee te combineren. Binnen ons assortiment hebben we een speciale zomercollectie. Zoals bedrukte handdoeken, zonnebrillen, petten, luchtbedden en slippers. Deze producten laten zich ook goed matchen met andere benodigde items voor op het strand of aan het zwembad. Zoals bedrukte speakers. Deel je deze artikelen uit op een festival? Combineer haar dan met bedrukte polsbandjes. Beide items worden ongetwijfeld mee naar huis genomen als aandenken aan dit evenement!


★ Reviews