Bij ons kun je een strandbal bedrukken als leuk relatiegeschenk. Of om te gebruiken als merchandising voor op een zomers festival. Deze bedrukte strandballen blaas je gemakkelijk op. Je kunt de strandbal met logo gebruiken in de zee of op het strand. Dit levert jouw bedrijf positieve accosiatie op en daarnaast genereert het zichtbaarheid. Bekijk ons uitgebreide assortiment en combineer de bedrukte strandbal eventueel met een van onze andere promotionele producten. Zoals eenstrandtas met logo.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Fuchsia
Minimale afname
Themas

10 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • Reclame strandbal als relatiegeschenk

  Strandbal Seaside

  Reclame strandbal als relatiegeschenk
  Deze te bedrukken strandballen zijn heel populair als bedrijfsgeschenk. Een goedkoop en aantrekkelijk promotieartikel dat perfect is voor bedrijven.

  Prijs vanaf: € 0,74
  Bekijk details >
 • Vrolijk gekleurde strandbal met logo

  Strandbal Trend

  Vrolijk gekleurde strandbal met logo
  Steel de show en laat deze opblaasbare strandbal bedrukken met je logo zodat overal op het strand jouw merk te zien is. Verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,65
  Bekijk details >
 • Transparante opblaasbare strandbal met logo

  Strandbal Trend Mini

  Transparante opblaasbare strandbal met logo
  Ben je op zoek naar populaire merchandising voor in de zomer? Laat deze vrolijke strandbal bedrukken en je merk zal de hele zomer op het strand te zien zijn.

  Prijs vanaf: € 0,85
  Bekijk details >
 • Strandbal met logo kleur geel

  Strandbal Colors

  Strandballen om te bedrukken
  Promotie strandbal met een diameter van 40 cm om te bedrukken met je logo en te gebruiken als reclameartikel op beurzen of bedrijfsevenementen.

  Prijs vanaf: € 1,51
  Bekijk details >
 • Tweekleurige strandbal met logo weergave met jouw bedrukking

  Strandbal Summer

  Tweekleurige strandbal met logo
  Laat deze tweekleurige opblaasbare strandbal bedrukken met je logo en zorg ervoor dat ook op het strand jouw merk in het oog springt. Ideaal voor zomerse acties.

  Prijs vanaf: € 0,55
  Bekijk details >
 • Reclame strandbal voor bedrijven kleur blauw

  Strandbal Waterfont

  Reclame strandbal voor bedrijven
  Strandbal met logo voor reclameacties of als merchandisingmateriaal. Een leuk en origineel bedrijfsgeschenk om aan je klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 0,74
  Bekijk details >
 • Multicolor opblaasbare strandbal met logo

  Strandbal Multicolor

  Multicolor opblaasbare strandbal met logo
  Deze originele strandbal met vrolijk gekeurde vlakken heeft een diameter van 21 cm. Bovendien kun je de strandbal bedrukken met een logo om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 0,85
  Bekijk details >
 • Doorschijnende strandbal met logo

  Strandbal Frost

  Doorschijnende strandbal met logo
  Deze zilverkleurige bal van doorschijnend frost-plastic is een ware eyecatcher. Laat de strandbal bedrukken met je logo en gebruik hem als merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,92
  Bekijk details >
 • Opblaasbare retro voetbal met logo

  Strandbal League

  Opblaasbare retro voetbal met logo
  Voor in het zomerseizoen kun je deze opblaasbare voetbal bedrukken met je bedrijfslogo zodat jouw merk goed de aandacht zal trekken op het strand.

  Prijs vanaf: € 0,95
  Bekijk details >
 • Opblaasbal met leuke verrassing

  Strandbal Minifun

  Opblaasbal met leuke verrassing
  Strandballen zijn leuke promotie artikelen, maar deze spant de kroon. In de bedrukte strandbal zit namelijk een opblaasvisje. Verkrijgbaar in diverse modellen.

  Prijs vanaf: € 1,12
  Bekijk details >

10 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN STRANDBAL BEDRUKKEN

Waarom een strandbal bedrukken als relatiegeschenk?

Tijdens de warmere maanden in het jaar schiet de verkoop van zonnebrandcrème, strandhanddoeken en andere item omhoog. Zonnebaden, heerlijk liggen op het strand of aan het zwembad zijn favoriete activiteiten in de heetste seizoenen. Maar ook actief bezig zijn is populair. Of dit nu op het strand, of in het water is. Daarvoor zijn bedrukte strandballen ideaal. Met deze items kun je eindeloos spelen. Dit artikel brengt speelsheid in je alledaagse leven en is dus meer nonchalant van aard. Ideaal voor klanten die bijvoorbeeld kinderen hebben, of waarmee je een wat meer persoonlijke band hebt.

Kan ik ook enkel een bedrukte strandbal bestellen?

Nee, helaas kan dit bij ons niet. We leggen je graag uit waarom. Bij Gift Campaign werken we met een minimum afname van 25 stuks (dit geldt voor ons gehele assortiment, ook buiten de strandballen om). We hanteren dit aantal, omdat we onze producten bedrukken met speciale machines. De kosten vallen simpelweg te hoog uit wanneer we minder dan 25 producten per klant bedrukken. Je kunt per individueel product de specifieke informatie bekijken. Daarnaast willen we graag benoemen dat we werken met kwantumkorting: bij een grotere afname van een product, komt de stuksprijs lager te liggen.

Kan deze bedrukte strandbal in het water?

Ja! Ondanks dat de strandbal met logo vooral populair is om mee te spelen op het strand, zijn ze ook geschikt voor in het water. Jij als gever hoeft je geen zorgen te maken over of het logo snel komt te vervagen, ook niet wanneer deze nat wordt. Over het logo gesproken: wij hanteren diverse bedrukkingstechnieken om het logo op het item te bedrukken. Zowel voor logo´s in een of met meerdere kleuren. Laat je verrassen door ons brede assortiment aan strandballen: verkrijgbaar in diverse modellen en tinten. Er zit ongetwijfeld een exemplaar tussen die past bij jouw huisstijl en bij het doel van het relatiegeschenk.

Waarmee kan ik de strandballen combineren?

Wil je niet alleen strandballen als relatiegeschenk of promotieartikel weggeven? Dan hebben we genoeg keus om de strandbal mee te combineren. Binnen ons assortiment hebben we een speciale zomercollectie. Zoals bedrukte handdoeken, zonnebrillen, petten, luchtbedden en slippers. Deze producten laten zich ook goed matchen met andere benodigde items voor op het strand of aan het zwembad. Zoals bedrukte speakers. Deel je deze artikelen uit op een festival? Combineer haar dan met bedrukte polsbandjes. Beide items worden ongetwijfeld mee naar huis genomen als aandenken aan dit evenement!


★ Reviews