Bij ons kun je een strandbal bedrukken als leuk relatiegeschenk. Of om te gebruiken als merchandising voor op een zomers festival. Wie wordt er niet blij van een strandbal? Je laat een (potentiële) klant op een vrolijke manier kennis maken met jouw merk. Deze reclame strandballen blaas je gemakkelijk op en leveren uren speelplezier. Je kunt de strandbal met logo gebruiken in de zee of op het strand. Door de blije indruk die de strandbal achterlaat, achterlaat jouw bedrijfsnaam direct een positieve associatie. Bekijk ons uitgebreide assortiment en combineer de bedrukte strandbal eventueel met een van onze andere promotionele producten. Zoals een bedrukte handdoek of strandtas.

10 artikel(en)

 • Strandbal Waterfont

  Reclame strandbal voor bedrijven
  Strandbal met logo voor reclameacties of als merchandisingmateriaal. Een leuk en origineel bedrijfsgeschenk om aan je klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 0,46
 • Strandbal Seaside

  Reclame strandbal als relatiegeschenk
  Deze te bedrukken strandballen zijn heel populair als bedrijfsgeschenk. Een goedkoop en aantrekkelijk promotieartikel dat perfect is voor bedrijven.

  Prijs vanaf: € 0,46
 • Strandbal Trend

  Promotionele strandballen met logo
  Deze strandballen die bedrukt kunnen worden met je bedrijfslogo, zijn een ideaal promotieartikel om in de zomer aan je klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 0,51
 • Strandbal Colors

  Strandballen om te bedrukken
  Promotie strandbal met een diameter van 40 cm om te bedrukken met je logo en te gebruiken als reclameartikel op beurzen of bedrijfsevenementen.

  Prijs vanaf: € 1,14
 • Strandbal Joy

  Strandballen met emoji’s
  Om je merkzichtbaarheid deze zomer te verhogen, raden wij je aan deze opblaasbare, met je logo te bedrukken strandbal te gebruiken als merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,46
 • Strandbal Multicolor

  Multicolor opblaasbare strandbal met logo
  Deze originele strandbal met vrolijk gekeurde vlakken heeft een diameter van 21 cm. Bovendien kun je de strandbal bedrukken met een logo om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 0,47
 • Strandbal Minifun

  Opblaasbal met leuke verrassing
  Strandballen zijn leuke promotie artikelen, maar deze spant de kroon. In de bedrukte strandbal zit namelijk een opblaasvisje. Verkrijgbaar in diverse modellen.

  Prijs vanaf: € 0,82
 • Strandbal Aquarium

  Leuke opblaasbare bal voor kinderen
  Strandballen zijn ideale relatiegeschenken voor kinderen tijdens het zomerseizoen. Met deze bedrukte strandbal zullen ze je merk promoten terwijl ze spelen.

  Prijs vanaf: € 0,46
 • Strandbal Trend Mini

  Transparante opblaasbare strandbal met logo
  Ben je op zoek naar populaire merchandising voor in de zomer? Laat deze vrolijke strandbal bedrukken en je merk zal de hele zomer op het strand te zien zijn.

  Prijs vanaf: € 0,45
 • Strandbal Frost

  Doorschijnende strandbal met logo
  Deze zilverkleurige bal van doorschijnend frost-plastic is een ware eyecatcher. Laat de strandbal bedrukken met je logo en gebruik hem als merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,45

10 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >