Een zonnescherm voor je auto bedrukken is een niet voor de hand liggend, maar zeer origineel relatiegeschenk. Bij ons kun je een auto zonnescherm bedrukken met logo om het item persoonlijk te maken. Je klant plaatst het zonnescherm over de autoruit en denkt hierbij iedere keer aan jou. Hij zal je extra dankbaar zijn wanneer hij tijdens een hete zomerdag in een koele auto stapt. Tegelijkertijd krijgt jouw bedrijfsnaam extra zichtbaarheid. Een win-win situatie!

Zonnebrillen · Caps & Petten · Slippers · Handdoeken · Strandballen · Zonnescherm auto · Picknick & Tuinartikelen · Bloempot · Overige strand artikelen


2 artikel(en)

 • Set van 2 zonneschermen voor in de auto

  Auto zonnescherm Shadow

  Set van 2 zonneschermen voor in de auto
  Deze set bestaat uit twee zonneschermen voor in de auto, voorzien van zuignappen. Laat dit promotieartikel bedrukken met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,66
 • Elegant auto zonnescherm met opdruk

  Auto zonnescherm Oase

  Elegant auto zonnescherm met opdruk
  Dit reclameartikel kan bedrukt worden met een groot logo. Bovendien worden deze bedrukte zonneschermen geleverd in een handige opberghoes.

  Prijs vanaf: € 2,11

2 artikel(en)

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BEDRUKTE AUTO ZONNESCHERMEN

Hebben jullie bedrukte auto zonneschermen?

Ja! Binnen ons assortiment vind je twee soorten aan gepersonaliseerde auto zonneschermen. De eerste is de klassieke variant. Deze is op maat gemaakt voor een voorruit. Door deze hier te plaatsen bescherm je het stuur, de versnellingspook en de stoelen tegen de hitte en blijven deze aangenaam koel. Wanneer je in de auto stapt kun je dus direct wegrijden. Dit is een populair relatiegeschenk, omdat het bedrukking oppervlakte heel groot is. Daarnaast zien veel voorbijgangers jouw logo. Naast de klassieke variant hebben wij ook kleinere zonneschermen voor je auto. Ook deze zijn te bedrukken met een logo of afbeelding, maar vallen wel minder op. Ze zijn wel goedkoper dan de klassieke tegenhanger en ideaal te combineren met andere zomer relatiegeschenken.

Hoe bedrukken jullie de gepersonaliseerde auto zonneschermen?

Voor onze auto zonneschermen zijn er diverse opties mogelijk qua bedrukking. Niet iedere bedrukkingstechniek is geschikt voor ieder zonnescherm. Daarom adviseren wij je altijd goed te kijken naar de specifieke productinformatie per individueel item. Laten we een paar technieken toelichten. Allereerst hebben we zeefdruk: dit is een techniek die veel gebruikt wordt voor diverse soorten relatiegeschenken. Het eindresultaat is altijd van hoge kwaliteit. Dan is er nog transfer. Deze techniek maakt het mogelijk een logo met meerdere kleuren af te drukken. Tot slot is er nog sublimatie: deze techniek is geschikt voor het bedrukken van vrijwel ieder type logo of afbeelding op een artikel. Wil je advies over de diverse technieken of meer informatie? Neem gerust contact met ons op of lees onze blog.

 

Wanneer geef je de zonnescherm auto met logo?

Een bedrukt zonnescherm voor je auto is met name interessant in de warmere maanden van het jaar. Waarom? Simpelweg omdat het artikel dan het meest van nut is voor de ontvanger. Niets is zo vervelend als in een hele hete auto stappen. Een zonnescherm kan hiertegen helpen. Het is dus een geschenk die meer dan welkom is en ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden. Of dit nu in Nederland is, of tijdens een vakantie. Wij adviseren je dan ook om dit relatiegeschenk weg te geven rond de maanden mei / juni / juli en augustus. Zoals we eerder al hebben aangegeven, een zonnescherm voor je auto beschikt over een groot bedrukking oppervlakte. Jouw logo krijgt dus veel zichtbaarheid! Hiermee is dit een geschenk die zowel waardevol is voor de ontvanger als voor jouzelf.

Voor wie is een auto zonnescherm geschikt?

In principe is de doelgroep voor dit artikel zeer breed. Allereerst is dit een relatiegeschenk of promotieartikel die je kunt weggeven aan klanten met een auto. Soms beschikt iemand niet zelf over een auto, maar wel zijn of haar partner. In dat geval is het alsnog een effectief geschenk! Werk je bijvoorbeeld in de autoverkoop? Dan is het meegeven van gepersonaliseerde auto zonneschermen aan je klanten na een succesvolle deal een mooie manier om extra waarde te geven. Tegelijkertijd blijf jij zo top of mind. Daarnaast is dit ook een uitstekend product om toe te passen als eigen merchandise. Vooral wanneer jouw werknemers voor hun functie veel on the go zijn met hun auto. Uiteraard kan dit item ook prima privé gebruikt worden en is hij dus multifunctioneel!

 

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >