Een zonnescherm voor je auto bedrukken is een niet voor de hand liggend, maar zeer origineel relatiegeschenk. Bij ons kun je een auto zonnescherm bedrukken met logo om het item persoonlijk te maken. Je klant plaatst het zonnescherm over de autoruit en denkt hierbij iedere keer aan jou. Hij zal je extra dankbaar zijn wanneer hij tijdens een hete zomerdag in een koele auto stapt. Tegelijkertijd krijgt jouw bedrijfsnaam extra zichtbaarheid. Een win-win situatie!

3 artikel(en)

 • Auto zonnescherm Shadow

  Set van 2 zonneschermen voor in de auto
  Deze set bestaat uit twee zonneschermen voor in de auto, voorzien van zuignappen. Laat dit promotieartikel bedrukken met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,66
 • Auto zonnescherm Oase

  Elegant auto zonnescherm met opdruk
  Dit reclameartikel kan bedrukt worden met een groot logo. Bovendien worden deze bedrukte zonneschermen geleverd in een handige opberghoes.

  Prijs vanaf: € 2,11
 • Auto zonnescherm Bubble

  Auto zonnescherm met dubbele bescherming XL
  Dankzij de dubbele laag aluminiumfolie van deze promotie artikelen hou je de hitte buiten. Bovendien kun je de auto zonneschermen bedrukken met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 1,52

3 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >