Ontdek stijlvolle en zakelijke aktetassen, perfect voor gewaardeerde professionele partners en klanten

Laat bij ons aktetassen bedrukken met een logo als relatiegeschenken. Perfect voor beurzen, evenementen, congressen en zelfs opleidingen. Of doe deze tassen cadeau aan werknemers in combinatie met een drinkfles bedrukken. Zij kunnen documenten en belangrijke papieren direct in de bedrukte aktetas opbergen. Tegelijkertijd krijg je onbewust een band wanneer je als team allemaal dezelfde tas draagt. Als positieve bijkomstigheid genereer je meer zichtbaarheid van je bedrijfsnaam. In onze collectie vind je een selectie van de voordeligste modellen tot de meest exclusieve aktetassen. Ondanks dat deze aktetassen niet ontworpen zijn als laptoptas, zijn ze wel sterk genoeg om een laptop te dragen.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Grijs
Groen
Materialen
Grootte in inches
Merken
Minimale afname
overige filters

25 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

25 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER AKTETASSEN BEDRUKKEN

Ik wil aktetassen bedrukken: kan dat bij Gift Campaign?

Uiteraard. Je kunt bij ons allerlei relatiegeschenken bedrukken met logo: dus ook een aktetas. Wij hebben een breed assortiment aan documentenhouders. Van hoezen tot laptoptassen en dus ook documententassen. Ook aan kleur en markeringstechnieken is er geen gebrek. Heb je een aktetas gevonden die voldoet aan je wensen? Dan kun je hem vervolgens een eigen touch geven met diverse kleuren en markeringstechnieken. (Let op: soms is een item in slechts een kleur verkrijgbaar, per product zie je specificaties). Uiteraard hanteren wij scherpe prijzen, om het budgettechnisch leuk te houden voor jou. Dit zie je ook terug in onze gratis verzending en het feit dat je een virtueel voorbeeld krijgt. Stuur hiervoor eerst je logo naar ons toe.

Wat kost het en hoe snel leveren jullie?

Laat je bij ons een aktetas bedrukken, dan geniet je van gratis verzending. In ons streven om de meest gunstige prijs aan te bieden, is dit een punt die wij heel belangrijk vinden. Wat betreft de levertijd ligt deze normaliter tussen de 7 en 10 werkdagen vanaf de definitieve bevestiging als je kiest voor een aktetas met logo. Wil je het logo achterwege laten? Dan kunnen we het item sneller bezorgen. De levertijd ligt dan tussen de 5 en 6 werkdagen.

Wat betreft de kosten hanteren wij kwantumkorting. Dit wil zeggen dat wanneer je een hogere afname besteld, er automatisch korting verrekend wordt. De minimale afname ligt op 25 stuks. Wij hanteren dit aantal omdat de prijs per stuk anders heel hoog komt te liggen. Dit is ook voor jou onvoordelig.

Wat voor soort gepersonaliseerde aktetassen hebben jullie?

In onze collectie aan bedrukte documententassen vind je een grote verscheidenheid. Zo is er voor ieder wat wils. Zo tref je modellen aan gemaakt van bijvoorbeeld non-woven of polyester. Bij sommige van onze items kun je zelf kiezen uit een kleurenpallet. Zo past de aktetas beter bij de uiteindelijke huisstijl en branding van jouw onderneming. Ideaal als je het item als personeelscadeau weggeeft. Zo creëer je een saamhorigheidsgevoel. Uiteraard hebben we ook aktetassen met een schouderriem, zodat je hem makkelijker kunt dragen. Ook qua budget hebben we rekening gehouden met iedereen. Zo kun je bij ons goedkope aktetassen bedrukken of meer exclusieve modellen voor de speciale klant. Deze hebben extra vakken voor meer opslagruimte.

Is een aktetas met logo een geschikt zakelijk cadeau?

Wat ons betreft wel! Sterker nog: we zien dat veel klanten aktetassen laten bedrukken als relatiegeschenk. Deze items worden namelijk op dagelijkse basis gebruikt door de klant en zijn dus echt van nut. Dit is een wat luxer geschenk en hiermee toon je echt aan om de zakelijke relatie te geven. Daarnaast is dit item ook geschikt om uit te delen op beurzen. Of wat dacht je als welkomstgeschenk aan nieuwe studenten op een universiteit? Tot slot is een aktetas ook zeer handig voor je eigen personeel. De aktetas met logo is veelzijdig en bovenal visueel door de vaak grotere markering oppervlakte. Doordat de tas zo in het zicht is voor voorbijgangers, kan niemand om je logo heen. Hiermee bereik je dus ook meer naamsbekendheid.


★ Reviews