Koekjes met logo: Een perfecte giveaway voor de liefhebbers en zoetekauwen

Laat hier jouw koekjes met logo bedrukken. Een heerlijk cadeau dat bij talloze gelegenheden gegeven kan worden. In een café of restaurant kunnen ze worden gebruikt om de loyaliteit van klanten op te bouwen door deze samen met koffie weg te geven. Ze kunnen dienen als trekpleister voor bezoekers van een congres, om naar jouw stand te komen. Of als cadeau voor jouw medewerkers op een bepaalde datum. Zoals je ziet zijn er veel alternatieven. Bekijk ons ​​assortiment en vind de producten die het beste bij jou passen: in een verpakking of per stuk, met chocolade of zonder, etc.


Kleuren
Wit
Zilver
Doorzichtig
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

9 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

9 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER GEPERSONALISEERDE KOEKJES

Een koekje met logo als geschenk, gepast voor merkpromotie?

Elk bedrijf kan gepersonaliseerde koeekjes bestellen als merchandisingproducten. Deze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om het wachten van klanten en bezoekers in wachtkamers of vergaderruimtes fijner te maken. Aan de andere kant kunnen ze ook dienen als motiverend element voor de medewerkers. Geef uw werknemers koekjes met opdruk om hun werkdag te verzoeten en laat zien dat u om hen geeft. Ten slotte kunnen ze worden geïntegreerd in restaurants en cafés, zodat ze bij elk drankje aan klanten kunnen worden gegeven. Een klein detail dat een verschil kan maken.

Wat zijn de verzendvoorwaarden?

Bij het plaatsen van een bestelling bij Gift Campaign voor koekjes laten bedrukken moet rekening worden gehouden met de volgende factoren: ten eerste is de standaard verzending gratis, waarbij er rekening mee wordt gehouden dat de levertijd ongeveer 14 tot 16 werkdagen bedraagt ​​en dat dit termijn begint te tellen vanaf de bevestiging van het virtuele voorbeeld. Daarnaast bieden wij kwantumkortingen aan die toenemen naarmate de bestelling groter wordt, waardoor je de prijs per eenheid kunt optimaliseren als je een brede doelgroep wilt bereiken. Er is een minimale afname die varieert afhankelijk van het gekozen product. Op elke productpagina vindt je de specifieke kenmerken.

Wat voor koekjes met logo kan ik hier bestellen?

Er zijn verschillende soorten koekjes. Enerzijds hebben we individuele formaten die perfect zijn om cadeau te geven, bijvoorbeeld bij de koffie of thee, of om te geven aan bezoekers van een evenement, zodat ze het op dat moment kunnen consumeren. We hebben koekjes met chocolade, zonder chocolade, vegan alternatieven en mueslirepen. Aan de andere kant hebben we grotere formaten koekjes gepresenteerd in blikken met diverse koekjes. In dit geval zijn er opties met boter, gember of zelfs wafels.

Hoe kan ik koekjes personaliseren?

Net als elk ander artikel moet het logo duidelijk zichtbaar zijn en de aandacht trekken om de merkbekendheid te vergroten. Om deze reden kan de meerderheid van onze koekjes gepersonaliseerd worden door middel van full colour bedrukking op de verpakking of de doos. Als je bovendien op zoek bent naar eenvoudigere bedrukkingen, hebben we ook de mogelijkheid om 1 tot 4 kleuren te bedrukken. Als je vragen hebt over het eindresultaat, kunt je contact opnemen met onze klantenservice, zodat zij je een virtueel voorbeeld kunnen toesturen.


★ Reviews