Alle soorten zonnebrillen bedrukken: laat jouw klanten reizen met trendy merchandising

Je kunt bij ons eenvoudig een zonnebril bedrukken. Vooral in de warmste maanden zijn dit zeer trendy reclamegeschenken. Het logo wordt bedrukt op de pootjes van de bril. Creëer jouw persoonlijke zonnebril direct via onze webshop of vraag een gratis digitaal voorbeeld aan van jouw zonnebril met logo! Ook goed te combineren met een pet bedrukken. Deze accessoires zijn ideale zakelijke merchandising voor buitenevenementen. Van klassieke zonnebrillen bedrukken tot aan ecologische en aviator varianten.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Zilver
Paars
Doorzichtig
Fuchsia
Naturel
Minimale afname
overige filters

34 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

34 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR JOUW ZONNEBRILLEN BEDRUKKEN

 

Types zonnebril met logo

Voordat je begint: kies de stijl die jouw merk identificeert

Als u wilt kiezen voor iets klassieks, maar dat bij alle soorten gezichten past, dan is de “Wayfarer” het type bril dat u in het grootste deel van onze catalogus zult vinden. Een van de aanbevolen zonnebrillen is de Zonnebril Regular vanwege hun lage prijs en een breed aantal beschikbare kleuren.

Daarnaast kan de “Aviator” niet ontbreken, die nu al een tijdloze trend aan het worden is. Het is ideaal voor gezichten met een meer vierkante vorm. Als u op zoek bent naar merchandising met deze stijl, kunt u rekenen op de Bril Trendy Glass.

Tot slot zijn er ronde brillen, meer aanbevolen voor meer vierkante of rechthoekige gezichten. Als u een ontwerp wilt hebben dat opvalt, nodigen wij u uit om onze Zonnebril Allure RPET te bekijken.

En vergeet natuurlijk niet de bril te combineren met andere producten om jezelf tegen de zon te beschermen, zoals een pet met logo of hoed met logo


Beschikbare materialen om trends te zetten

Elk materiaal heeft een unieke esthetiek en voordelen. We geven u enkele tips zodat u het meest gepaste model kunt uitkiezen:

 • RPET: Gerecycled en duurzamer materiaal omdat het is gemaakt van plastic flessen. Het is licht en respectvoller voor het milieu.
 • Plastic: goedkoop, lichtgewicht, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.
 • Bamboe: een gemakkelijk te kweken materiaal dat snel groeit, waardoor het duurzamer wordt. Bovendien zijn de glazen gemaakt van dit materiaal resistent en kunnen ze met een laser worden gegraveerd.
 • Kurk: Geeft een natuurlijke uitstraling en is erg licht.
 • Hout: elegant en resistent. Samen met bamboe en kurk is het ecologischer en ook geschikt om te laten graveren.
Certificatie UV

Meer informatie over de verschillende UV-bescherming voor je bril

 • 100% bescherming: het is de meest effectieve vorm van bescherming tegen UV straling omdat ze 100% van de UVA- en UVB-stralen blokkeren.
 • UV400-bescherming: ze blokkeren UVA- en UVB-stralen tot 400 nanometer, wat betekent tussen 99% en 100% ervan.
 • UV380-bescherming: ze bieden bescherming tegen ¡ straling tot 380 nanometer, wat vrij aanzienlijk is maar langere UV-stralen niet blokkeert.

Als u meer wilt weten over dit onderwerp, kunt u het volgende artikel uit de WHO over bescherming tegen ultraviolet straling raadplegen.


En vergeet niet dat elk model zijn eigen glazen heeft

Als u op zoek bent naar een lens die schittering en reflecties helpt verminderen, raden wij spiegellenzen aan, die een reflecterende coating aan de buitenkant hebben.

Als u daarentegen op zoek bent naar iets dat meer geschikt is voor buitenactiviteiten, raden we een gepolariseerde zonnebril aan, die schittering op glanzende oppervlakken (zoals water of sneeuw) vermindert en kan helpen met de vermindering van visuele vermoeidheid in zonnige omgevingen.

Op elke productpagina vindt u details over welke bescherming en lenzen de zonnebril met logo beschikt, evenals andere specificaties zoals het materiaal van de pootjes. Neem bij twijfel contact op met ons team.

Lichtfiltering door de zonnebril

Hoe filteren onze zonnebrillen het licht?

Er zijn verschillende manieren waarop licht door een bril wordt gefilterd, wat apart staat van UV-bescherming. Het is belangrijk om met beide factoren rekening te houden voordat u deze items kiest.

 • Categorie 0: Ze laten tussen de 80 en 100% van het zichtbare licht door. Ze zijn ideaal voor binnen of op bewolkte dagen.
 • Categorie 1: ze zijn licht getint om tussen de 43 en 80% van het licht door te laten. Geschikt voor dagen met weinig zonlicht.
 • Categorie 2: Medium getinte lenzen die 18-43% van het zichtbare licht doorlaten. Ontworpen voor zonnige dagen die niet erg intens zijn.
 • Categorie 3: verduisterde glazen die 8-18% van het licht doorlaten. Voor zonnige dagen.
 • Categorie 4: de donkerste optie. Ze laten minder dan 8% van het licht door. Ontworpen voor extreme zonlicht omstandigheden, zoals in het hooggebergte en de woestijn. Het gebruik ervan wordt echter niet aanbevolen voor autorijden, omdat ze het zicht aanzienlijk kunnen verminderen.

Tot slot moet worden opgemerkt dat de meeste van onze modellen categorie 3 zijn.


Extra aanbevelingen

Het is erg belangrijk om zowel de categorie van het glas als de UV-bescherming die het biedt te inzien, aangezien zelfs transparante glazen UV-bescherming kunnen hebben, maar ze veel licht doorlaten. Het omgekeerde zou zelfs kunnen gebeuren: een donkerdere bril die weinig licht filtert maar minder bescherming biedt.

Als je meer aanbevelingen voor de ideale keuze wilt ontdekken, mis dan niet onze post over hoe je de beste zonnebril voor promotie uitkiest.

Ook als u erover denkt om uw bedrijf te promoten wanneer de zomer aanbreekt, zal dit artikel over de beste zomermarketing nuttig zijn.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN ZONNEBRIL BEDRUKKEN

Hoe wordt een zonnebril met logo bedrukt?

Het hangt allemaal af van welk model je kiest. De meest voorkomende is bedrukking op een van de pootjes, een detail dat, zelfs als het klein is, aantrekkelijk kan zijn en het merk zal identificeren. Als de bril dan een doosje of verpakking heeft, is de kans groot dat deze bedrukt kan worden met uw logo. Tot slot zijn er enkele specifieke modellen die, in het klein en op een specifieke kant, het logo op de glazen mogelijk maken. De meest voorkomende technieken zijn tampondruk en zeefdruk vanwege hun veelzijdigheid en prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast moet worden opgemerkt dat die van bamboe of kurk lasergravering mogelijk maken. Op elke productpagina kunt u zien welke bedrukkingsgebieden beschikbaar zijn.

Waarom zou ik een zonnebril laten bedrukken?

Bedrukte zonnebrillen zijn geschikt voor de warme maanden, omdat ze dan het meest worden gebruikt, maar toch is het gebruikelijk om ze te gebruiken tijdens excursies, autorijden of dagelijks in de herfst of winter op de dagen dat de zon schijnt. Deze merchandising kan als geschenk worden gegeven op evenementen zoals beurzen of festivals of aan een groot aantal klanten, aangezien het een voordelig, nuttig gepersonaliseerd product is dat een grote doelgroep kan bereiken: iedereen gebruikt ze. Bovendien kunnen ze worden aangevuld met andere geschenken voor de zomer, zoals t-shirts met logo, handdoeken, laat speakers bedrukken, ballen of slippers met logo.

Wat zijn de beschikbare maten van de promotie zonnebrillen?

We hebben zowel brillen voor volwassenen als voor kinderen. Bij volwassenen zijn de afmetingen meestal 135, 140 of 145 millimeter. Wat kinderen betreft, zijn deze iets kleiner en daarom worden ze meestal aanbevolen voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Houd er altijd rekening mee dat deze meting verticaal wordt uitgevoerd, dat wil zeggen rekening houdend met de afstand tussen beide uiteinden van de slaap.

Wat is de norm EN ISO 12312-1?

Ja, dit specifieke type zonnebril hebben we ook in ons assortiment. Hierbij komt het logo op de pootjes. Een gepolariseerde zonnebril biedt bescherming tegen hinderlijke schitteringen die ontstaan door weerkaatst zonlicht. Zoals op het glas, asfalt, water of sneeuw. Deze zonnebril neemt deze schitteringen weg, waardoor je scherpte en diepte beter waarneemt. Veel klanten geven de voorkeur aan dit soort zonnebrillen, waardoor jij een streepje voor hebt als je deze cadeau geeft als relatiegeschenk. Daarnaast hebben we ook andere speciale modellen, zoals sportieve zonnebrillen, die voor kinderen, Aviator exemplaren, opvouwbare, met spiegelglazen en nog vele meer.

Zijn er ook ecologische zonnebrillen beschikbaar?

Ja! Sommige van onze modellen zijn gemaakt van recyclebare en gerecyclede materialen (zoals RPET). Daarnaast zijn anderen gemaakt van bamboe of kurk, wat milieuvriendelijkere materialen zijn. Ontdek onze catalogus en combineer stijl en bewustzijn voor de planeet en het milieu.

Heb je een gepolariseerde reclame zonnebrillen in de catalogus?

Ja, in onze collectie vind je meerdere gepolariseerde zonnebrillen, dit staat aangegeven in de productomschrijving zelf. Deze hebben de voorkeur voor autorijden en andere activiteiten, omdat ze de weerkaatsing van verblinding door oppervlakken aanzienlijk verminderen, waardoor deze visuele overlast wordt vermeden.


★ Reviews