Snoep met logo is een veel voorkomende manier om mensen op evenementen aan te trekken. Hoewel je misschien denkt dat bedrukte snoepjes een cadeau zijn voor kinderen, spreken ze ook de volwassen zoetekauw aan. In onze collectie vind je van variatie van snoep bedrukken waarmee de verpakking gepersonaliseerd kan worden, tot de meest exclusieve zakelijke snoepverpakkingen met snoepjes in verschillende kleuren en smaken. Kies bijvoorbeeld uit snoeppotjes met pepermunt, snoephartjes of chocolaatjes.


Kleuren
Geschmacksvermischung
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Citroen
Sinaasappel
Appel
Framboos
Zure framboos
Aardbei
Kers
Cola
Munt
Hazelnoten
Roze
Koffie
Witte Chocolade
Melkchocolade
Pure chocolade
Tijm
Ananas
Mandarijnsmaak
Zilver
Doorzichtig
Naturel
Meerkleurig
Minimale afname
Themas

Artikelen 1 tot 39 van 141

Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 39 van 141

Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SNOEP MET LOGO

Wat voor soort reclame snoep kan ik hier bestellen?

Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende zoetigheden. Enerzijds hebben we chocolaatjes die ideaal zijn om weg te geven op zakelijke bijeenkomsten, bij de koffie of in cafés en restaurants. Daarnaast hebben we snoeppotten en lolly's, een uitstekende optie om aan klanten te geven wanneer ze naar uw kantoor of etablissement komen, ze hebben diverse smaken. Ook hebben wij jellybeans, die u aan uw medewerkers kunt geven, zodat zij zichzelf tijdens hun werkdag kunnen verwennen. Wij moedigen u aan om ons assortiment te verkennen!

Hoe kan ik snoep personaliseren met logo?

Alle snoepjes worden individueel verpakt in zakjes of in wikkels of in verpakkingsformaat met dozen, glazen potten of blikjes met deksel. Uw logo wordt daarom op de gekozen verpakking vermeld. Afhankelijk van het gekozen bedrukt snoep zullen de bedrukkingsmogelijkheden verschillen. Meer informatie vindt u in het gedeelte met bedrukkingsdetails op de productpaginas.

Wat zijn jullie verzendvoorwaarden voor snoep bedrukken?

Alle producten op onze website, inclusief snoep, worden standaard gratis verzonden. De geschatte levertijd ligt tussen de 8 en 11 dagen. Daarnaast moet er rekening mee worden gehouden dat voor alle producten minimale aantallen gelden om de bestelling te kunnen plaatsen. Afhankelijk van het gekozen product zijn de hoeveelheden per eenheid of per kg. Het is belangrijk op te merken dat deze informatie indicatief is en dat elk product verschillende kenmerken heeft. We raden u daarom aan de productpagina van elk product te raadplegen om specifieke informatie te verkrijgen.

Wat zijn gepaste momenten om bedrukt snoep te geven?

Bezorging van snoep met logo kan op diverse tijdstippen plaatsvinden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende gelegenheden om ze cadeau te doen: Ten eerste, op beurzen en evenementen. Ten tweede, bij de klantenservicebalies en recepties, om het wachten van de klanten te verzachten. Ten derde bij bedrijfsevenementen zoals vergaderingen of conferenties. Tenslotte kunt u ze tijdens bedrijfsbezoeken naast uw visitekaartje achterlaten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.


★ Reviews