Snoep met logo is een veel voorkomende manier om mensen op evenementen aan te trekken. Hoewel je misschien denkt dat bedrukte snoepjes een cadeau zijn voor kinderen, spreken ze ook de volwassen zoetekauw aan. In onze collectie vind je van variatie van snoep bedrukken waarmee de verpakking gepersonaliseerd kan worden, tot de meest exclusieve zakelijke snoepverpakkingen met snoepjes in verschillende kleuren en smaken. Kies bijvoorbeeld uit snoeppotjes met pepermunt, snoephartjes of chocolaatjes.


Kleuren
Geschmacksvermischung
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Citroen
Sinaasappel
Appel
Framboos
Zure framboos
Aardbei
Kers
Cola
Munt
Hazelnoten
Roze
Koffie
Witte Chocolade
Melkchocolade
Pure chocolade
Tijm
Ananas
Mandarijnsmaak
Zilver
Doorzichtig
Naturel
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 140

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 140

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Toegepaste filters:

TIPS VOOR HET KIEZEN VAN SNOEP MET LOGO

 

Snoep in een verpakking, blik en meer... Wat zijn de opties

We hebben een ruim assortiment snoepjes voor bedrijven en let op: deze kunnen worden ingedeeld op basis van hun hardheid (hard of zacht) en verpakking. Dit laatste is waar we ons op zullen concentreren, zodat je kunt zien welke mogelijkheden we hebben.


Soorten verpakking:

 • Individuele verpakking: Een van de meest voorkomende, omdat de verpakking gemakkelijk gepersonaliseerd kan worden. Dit maakt het perfect om te gebruiken als promotieartikelen. De verpakking is recyclebaar.
 • Blikje of doos: Metaalachtig (meestal aluminium), ze zijn resistent en ideaal zodat de snoepjes beschermd zijn. Daarnaast is een blik of doos perfect om te laten bedrukken. Alhoewel het een duurdere optie is.
 • Aanpasbare zakjes: het is een voordelige optie en bevat een paar snoepjes. Groter drukoppervlak vergeleken met individuele verpakte snoepjes, dit biedt de mogelijkheid om in full colour te printen.
 • Zakje met karton: De beste manier om snoep en logo onder de aandacht te brengen. Het karton sluit het zakje en heeft een aanzienlijk bedrukkingsoppervlak, terwijl de volledige inhoud zichtbaar is.
 • Fles: Net als bij de kartonnen zakjes is dit een alternatief zodat het logo opvalt en de inhoud zichtbaar is. Het is echter duurder omdat de snoepjes beter beschermd zijn en de verpakking aantrekkelijk is.

Ook moet worden opgemerkt dat, hoewel de verpakking ook van invloed is, de prijs vooral afhangt van het gewicht van het snoepgoed.

Vervaldatum van snoep: waar je rekening mee moet houden

We hebben snoepjes met een lange houdbaarheidsdatum. Al onze snoepjes met logo hebben echter specifieke kenmerken.

Harde snoepjes hebben meestal een houdbaarheid tussen 12 en 24 maanden. Dit zijn de snoepjes die in dit opzicht de meeste speelruimte bieden, dus ze kunnen in grote hoeveelheden worden gekocht. Hoeveelheden om ze zonder zorgen weg te geven.

Zachte snoepjes daarentegen hebben een houdbaarheidsdatum meestal tussen 6 en 12 maanden, ze zullen voor meer specifieke gelegenheden in kleinere oplages moeten worden gebruikt.

Het is ook belangrijk om op te merken dat deze houdbaarheidsdata kan variëren afhankelijk van het product. Er kunnen harde varianten zijn die binnenkort verlopen en andere zachte snoepjes die langer meegaan. Neem daarom contact op met de klantenservice voordat je aankoop doet, zodat we je goed kunnen informeren over het gewenste reclame snoep.

Andere leuke en goedkope opties die je kunt vinden in de Gift Campaign catalogus

 • Chocolade met logo: Chocolade en bonbons in verschillende verpakkingen om jouw klanten te verrassen.
 • Lolly bedrukken: Meer gericht op kinderen, hoewel ze erg populair zijn. Verkrijgbaar in diverse smaken.
 • koekjes met logo: Beschikbaar als verschillende losse koekjes of in dozen zodat ze beschikbaar zijn voor een grotere groep.

Weet jij waarom reclame snoepjes het ideale cadeau zijn?

Allereerst zijn ze een van de goedkoopste opties, samen met andere artikelen zoals pennen, tassen of rugzakjes. Het is daarom mogelijk om met een kleiner budget een groter publiek te bereiken.

Ten tweede dienen ze om effectief de aandacht te trekken. Een kleine, full-colour verpakking in een schaaltje op jouw stand tijdens een prominent evenement... Dit zorgt ervoor dat mensen die langskomen worden verleid door de opvallende snoep verpakkingen.

Ten slotte is het voor hen gemakkelijker om een positieve herinnering op te bouwen. Een lekker snoepje zal ervoor zorgen dat ze die smaak associëren met een bepaalde herinnering en jouw merk/bedrijf.


Andere tips voor jouw merk

 • Verras op de meest bijzondere dag met een persoonlijk geschenkje. In ons blogartikel over cadeaus voor bruiloftsgasten kun je deze en andere suggesties vinden.
 • Hoe kan jij snoep met logo implementeren als promotieartikelen? In ons blogartikel over snoep als reclame gaan we over handige tips over het implementeren van snoep in reclamecampagnes
 • .

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SNOEP MET LOGO

Wat voor soort reclame snoep kan ik hier bestellen?

Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende zoetigheden. Enerzijds hebben we chocolaatjes die ideaal zijn om weg te geven op zakelijke bijeenkomsten, bij de koffie of in cafés en restaurants. Daarnaast hebben we snoeppotten en lolly's, een uitstekende optie om aan klanten te geven wanneer ze naar uw kantoor of etablissement komen, ze hebben diverse smaken. Ook hebben wij jellybeans, die u aan uw medewerkers kunt geven, zodat zij zichzelf tijdens hun werkdag kunnen verwennen. Wij moedigen u aan om ons assortiment te verkennen!

Hoe kan ik snoep personaliseren met logo?

Alle snoepjes worden individueel verpakt in zakjes of in wikkels of in verpakkingsformaat met dozen, glazen potten of blikjes met deksel. Uw logo wordt daarom op de gekozen verpakking vermeld. Afhankelijk van het gekozen bedrukt snoep zullen de bedrukkingsmogelijkheden verschillen. Meer informatie vindt u in het gedeelte met bedrukkingsdetails op de productpaginas.

Wat zijn jullie verzendvoorwaarden voor snoep bedrukken?

Alle producten op onze website, inclusief snoep, worden standaard gratis verzonden. De geschatte levertijd ligt tussen de 8 en 11 dagen. Daarnaast moet er rekening mee worden gehouden dat voor alle producten minimale aantallen gelden om de bestelling te kunnen plaatsen. Afhankelijk van het gekozen product zijn de hoeveelheden per eenheid of per kg. Het is belangrijk op te merken dat deze informatie indicatief is en dat elk product verschillende kenmerken heeft. We raden u daarom aan de productpagina van elk product te raadplegen om specifieke informatie te verkrijgen.

Wat zijn gepaste momenten om bedrukt snoep te geven?

Bezorging van snoep met logo kan op diverse tijdstippen plaatsvinden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende gelegenheden om ze cadeau te doen: Ten eerste, op beurzen en evenementen. Ten tweede, bij de klantenservicebalies en recepties, om het wachten van de klanten te verzachten. Ten derde bij bedrijfsevenementen zoals vergaderingen of conferenties. Tenslotte kunt u ze tijdens bedrijfsbezoeken naast uw visitekaartje achterlaten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.


★ Reviews