Laat snoep bedrukken voor iedereen die van zoetigheid houdt

Snoep met logo is een veel voorkomende manier om mensen op evenementen aan te trekken. Hoewel je misschien denkt dat bedrukte snoepjes een cadeau zijn voor kinderen, spreken ze ook de volwassen zoetekauw aan. In onze collectie vind je van variatie van snoep bedrukken waarmee de verpakking gepersonaliseerd kan worden, tot de meest exclusieve zakelijke snoepverpakkingen met snoepjes in verschillende kleuren en smaken. Kies bijvoorbeeld uit snoeppotjes met pepermunt, snoephartjes of chocolaatjes.


Kleuren
Geschmacksvermischung
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Citroen
Sinaasappel
Appel
Framboos
Zure framboos
Aardbei
Kers
Cola
Munt
Hazelnoten
Roze
Koffie
Witte Chocolade
Melkchocolade
Pure chocolade
Tijm
Ananas
Mandarijnsmaak
Zilver
Doorzichtig
Naturel
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 140

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 140

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Toegepaste filters:


AANBEVELINGEN OVER SNOEP MET LOGO

 

De perfecte keuze voor elke gelegenheid: voor zowel kinderen als volwassenen!

Het bezorgen van bedrukt snoep kan op verschillende gelegenheden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende gelegenheden om ze weg te geven:

Het beste evenement, bij de stands van beurzen en congressen. snoep bedrukken is een eenvoudige en effectieve manier om bezoekers te trekken en jou te leren kennen.

Een andere optie zijn de balies en recepties van de klantenservice, om het wachten voor klanten te verbeteren.

Bovendien kan je ze leveren op bedrijfsevenementen zoals vergaderingen of conferenties. Je kunt de aanwezigen verrassen met snoep met eigen logo.

Ook bij bedrijfsbezoeken, om ze naast jouw visitekaartje achter te laten als klein extra detail dat ook de herinnering aan jouw bedrijf zal bevorderen.

Of zelfs in sectoren zoals de horeca kunnen ze worden gegeven bij de koffie of aan het einde van de maaltijd om de ervaring in jouw etablissement nog aangenamer te maken.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar de opties zijn eindeloos.

We hebben een groot assortiment aan reclame snoep waaruit je jouw favorieten kunt kiezen

 • Snoep laten bedrukken: Onze collectie kan deze klassiekers in meerdere varianten niet missen: hard, in pilvorm, zacht, pepermuntjes, zoethout, etc. Vind de smaak die jij het lekkerst vindt!
 • Lolly's: Ideaal om aan de kleintjes in huis te geven, verkrijgbaar in diverse smaken, een gegarandeerd succes. Een geweldige optie als jouw bedrijf zich richt op een kinderpubliek.
 • Chocolade: zwart, melk of wit? Wij hebben ze allemaal! Naast chocolaatjes of in de vorm van figuurtjes. Perfect om te bezorgen bij zakelijke bijeenkomsten bij de koffie of in cafés en restaurants.
 • Cookies: heerlijke koekjes in individuele formaten, blikjes of metalen doosjes. Een goed alternatief om aan jouw klanten te geven en loyaliteit te bevorderen.
 • Adventskalenders: Tijdens de kerstperiode is het een goed moment om jouw klanten en medewerkers te bedanken voor hun inzet. Door deze eetbare relatiegeschenken te bezorgen, moedig je hen aan om tijdens de maand december aan jou te denken door elke dag een raampje open te zetten

Snoep bedrukken met logo: 5 voordelen voor jouw merk

Snoep met opdruk kan een zeer effectieve marketingstrategie zijn. Hier zijn 5 voordelen waar jouw bedrijf van kan profiteren:

1- Ze zijn een goedkope vorm van promotie: als we het vergelijken met andere vormen van adverteren, zijn ze meestal een optie die zich aanpast aan elk budget.

2- Ze genereren een positieve herinnering: ze zijn een vriendelijk gebaar dat een positief beeld creëert in de geest van de consument en hen daarom helpt jouw merk te associëren met fijne emoties.

3- Ze verbeteren loyaliteit: kleine details zijn erg belangrijk als het gaat om opvallen in verzadigde markten en kunnen helpen de zakelijke relaties met jouw klanten te versterken.

4- Ze zijn veelzijdig: snoep kan een grote groep mensen aanspreken, dus je kunt er verschillende doelgroepen mee bereiken. Op meer professionele gebieden, kinderen, volwassenen, enz.

5- Snoep met logo vergroten de zichtbaarheid van het merk: wanneer ze worden gedistribueerd, neemt de zichtbaarheid van het merk toe, omdat het elke keer dat je er een proeft, zichtbaar wordt.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SNOEP MET LOGO

Wat voor soort reclame snoep kan ik hier bestellen?

Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende zoetigheden. Enerzijds hebben we chocolaatjes die ideaal zijn om weg te geven op zakelijke bijeenkomsten, bij de koffie of in cafés en restaurants. Daarnaast hebben we snoeppotten en lolly's, een uitstekende optie om aan klanten te geven wanneer ze naar uw kantoor of etablissement komen, ze hebben diverse smaken. Ook hebben wij jellybeans, die u aan uw medewerkers kunt geven, zodat zij zichzelf tijdens hun werkdag kunnen verwennen. Wij moedigen u aan om ons assortiment te verkennen!

Hoe kan ik snoep personaliseren met logo?

Alle snoepjes worden individueel verpakt in zakjes of in wikkels of in verpakkingsformaat met dozen, glazen potten of blikjes met deksel. Uw logo wordt daarom op de gekozen verpakking vermeld. Afhankelijk van het gekozen bedrukt snoep zullen de bedrukkingsmogelijkheden verschillen. Meer informatie vindt u in het gedeelte met bedrukkingsdetails op de productpaginas.

Wat zijn jullie verzendvoorwaarden voor snoep bedrukken?

Alle producten op onze website, inclusief snoep, worden standaard gratis verzonden. De geschatte levertijd ligt tussen de 8 en 11 dagen. Daarnaast moet er rekening mee worden gehouden dat voor alle producten minimale aantallen gelden om de bestelling te kunnen plaatsen. Afhankelijk van het gekozen product zijn de hoeveelheden per eenheid of per kg. Het is belangrijk op te merken dat deze informatie indicatief is en dat elk product verschillende kenmerken heeft. We raden u daarom aan de productpagina van elk product te raadplegen om specifieke informatie te verkrijgen.

Wat zijn gepaste momenten om bedrukt snoep te geven?

Bezorging van snoep met logo kan op diverse tijdstippen plaatsvinden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende gelegenheden om ze cadeau te doen: Ten eerste, op beurzen en evenementen. Ten tweede, bij de klantenservicebalies en recepties, om het wachten van de klanten te verzachten. Ten derde bij bedrijfsevenementen zoals vergaderingen of conferenties. Tenslotte kunt u ze tijdens bedrijfsbezoeken naast uw visitekaartje achterlaten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.


★ Reviews