Bezorg visitekaartjes bij klanten met deze bedrukte visitekaarthouders

Eenvisitekaarthouder met logo is een klassieker onder de promotieartikelen. Deze worden het meest gebruikt als merchandise voor werknemers of als relatiegeschenk voor klanten. Wanneer bedrijven ervoor kiezen om visitekaarthouders te laten bedrukken kiezen ze over het algemeen een aantrekkelijk design - meestal gemaakt van metaal - waarop het logo of de naam met een laser is gegraveerd of in kleur is gedrukt. Daarnaast kan men ook kiezen voor een goedkopere plastic variant van visitekaarthouder bedrukken.


Kleuren
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Oranje
Zilver
Groen
Bruin
Minimale afname
overige filters

15 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

15 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN VISITEKAARTHOUDER BEDRUKKEN

Hoe wordt een visitekaarthouder met naam bedrukt?

Elke visitekaarthouder heeft zijn eigen methoden om het logo op te nemen, hoewel we er enkele willen benadrukken, die het meest gebruikt worden: Zeefdruk, waardoor het ontwerp in een of meerdere kleuren op verschillende oppervlakken kan worden gedrukt, Lasergravering, ideaal voor aluminium of staal en dat zorgt voor een elegante professionele afwerking die moeilijk te verslechteren is en, tot slot, full colour digitaal printen, ontworpen voor logo's met veel verschillende tinten en die een techniek vereisen om een fotografisch resultaat te creëren.

Wat voor varianten aan pillendoosjes kan ik hier bedrukken?

In onze catalogus vindt u allerlei soorten kaarthouders, inclusief siliconen houders, eenvoudiger en ontworpen om op uw mobiel te dragen, aluminium visitekaarthouders, eleganter en waardoor u ze kunt dragen zonder naar binnen te buigen, of PU houders, eenvoudig en praktisch. Opgemerkt moet worden dat we RFID-kaarthouders hebben om de veiligheid te vergroten bij het transporteren van gevoelige inhoud. Er zijn ook diverse andere visitekaarthouders te vinden in ons assortiment. Laat je verassen of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Visitekaarthouder met logo bedrukken? Wat is de levertijd?

Onze standaard verzendingen zijn volledig gratis en dit is van toepassing op de gehele catalogus van onze online shop. Gemiddeld is de levertijd van een bestelling meestal 6 tot 8 werkdagen, altijd te rekenen vanaf de bevestiging dat het ontvangen virtuele voorbeeld van het artikel met het logo goedgekeurd is. Voor het geval u deze verzendtijd wilt verkorten, hebben wij onze spoed verzendingservice. (2 tot 4 werkdagen). Zonder bedrukking is de levertijd voor pillendoosjes 3 tot 5 werkdagen. Onze klantenservice staat altijd klaar om u door het volledige proces te helpen.

Kan ik de visitekaarthouders zonder bedrukking bestellen?

Ja, op elke specifieke productpagina, in de personalisatiesectie, vindt u de optie zonder bedrukking. Hierdoor kunt u sneller een aankoop doen doordat het logo niet hoeft te worden verwerkt en is de verzendtijd natuurlijk verkort. Het kan zijn dat uw bedrijf al eigen procedures heeft voor het maken van prints, waardoor u alleen de artikelen nodig heeft. We raden in ieder geval altijd aan om corporate merchandising te personaliseren om hun reclame-effect zo effectief mogelijk te maken en potentieel nieuwe klanten te kunnen trekken.

Waarmee zijn visitekaarthouders goed te combineren?

Visitekaarthouders zijn een product met een zeer duidelijke functionaliteit: dat teamleden hun visitekaartjes kunnen dragen om te bezorgen bij potentiële klanten of tijdens zakelijke bijeenkomsten. Combineer het bijvoorbeeld met pennen bedrukken en schriften voor het geval ze aantekeningen moeten maken, mappen of documenthouders met het logo om alles wat met zicht te maken heeft mee te nemen of aan de andere kant promotionele rekenmachines. Perfect als een combi pakketje. Daarnaast is het ook gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld diverse kantoorartikelen voor op het bureau.

Is er een minimale bestelling voor bedrukte visitekaarthouders?

Voor al onze producten geldt er een minimale bestelling. Dit heeft te maken met het feit dat we met op maat gemaakt productie werken. Dit maakt het voor kleine bestellingen een stuk duurder voor ons en voor jou. Daarom werken we met een minimale bestellingshoeveelheid van 25 stuks voor de visitekaarthouders bedrukken. Dit kan natuurlijk varieren per product. Daarom raden wij altijd aan om elke specifieke productpagina te raadplegen om de minimale hoeveelheid te vinden. Daarnaast werken we met kwantumkortingen voor grotere bestellingen waardoor de prijs per stuk minder is. Vraag onze klantenservice voor de voorwaarden.


★ Reviews