Als je op zoek bent naar goedkope geschenken voor studenten, kies dan voor een liniaal met logo

Wil je graag linialen bedrukken? Je hebt bij ons de keuze uit diverse linialen met logo. Dit is een heel praktisch relatiegeschenk voor diverse sectoren. Bijvoorbeeld wanneer je architecten als klanten hebt of andere klanten in de bouw. Zij moeten veel op schaal tekenen, waarvoor de liniaal ideaal is. Door het logo wordt dit relatief neutrale item ineens een stuk persoonlijker! Of gebruik de bedrukte linialen op kantoor. Bekijk ook gerust onze andere kantoorartikelen met logo.


Kleuren
Bruin
Wit
Zilver
Doorzichtig
Naturel
Minimale afname
overige filters

16 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

16 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN LINIAAL BEDRUKKEN MET LOGO

Kan ik bij Gift Campaign een meetlat bedrukken?

Ja, dat kan! Wij hebben een aantal linialen met logo in ons assortiment opgenomen. Dit accessoire komt namelijk altijd van pas op kantoor. Daarnaast is dit ook een heel geschikt relatiegeschenk voor specifieke doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan klanten in de bouw, die veel werken met een meetlat. Door deze te bedrukken met een logo wordt het item een stuk persoonlijker. Of geef bijvoorbeeld de meetlat met logo cadeau aan scholieren die aan hun eerste schooldag beginnen. We hebben meetlinten met diverse maten, bijvoorbeeld 15 cm of juist 30cm. Of wat dacht je van onze liniaal met vergrootglas? Handig! Ook hebben we een speciale liniaal die een antibacteriële behandeling heeft ondergaan, waardoor hij covidproof is. Laat je verrassen door ons assortiment!

Wat voor gepersonaliseerde linialen hebben jullie?

Wil je linialen bedrukken? In ons assortiment tref je diverse opties aan. Zo hebben we diversiteit qua lengtes. Onze maten beginnen vanaf 15 centimeter. Dit is handig voor kleine maatwerken die je moet doen. De volgende maat die je bij ons aantreft is 20 centimeter en de langste maat is 30 centimeter. Ook hebben we een handige rolmaat liniaal met logo, welke je eenvoudig met je mee kunt nemen. Tot slot tref je in ons assortiment aan gepersonaliseerde meetlatten een balpen aan die tegelijkertijd dient als liniaal. Een onwijs praktisch relatiegeschenk voor klanten binnen de bouw bijvoorbeeld. Per product kun je specifieke informatie bekijken, bijvoorbeeld over de beschikbare druktechniek(en) en de levertijden. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Aan wie geef ik een bedrukte meetlat?

Eerder al hebben we je een tipje van de sluier gegeven wat betreft diverse doelgroepen aan wie je een liniaal met logo kunt geven. We willen er graag eentje in het bijzonder uitlichten; scholieren. Ondanks dat digitalisering in het onderwijs meer en meer een ding wordt, zijn “ouderwetse” materialen als een liniaal nog steeds onmisbaar! Werk je binnen het onderwijs en zoek je een geschikt relatiegeschenk voor scholieren geven? Laat dan een meetlat bedrukken. De studenten zullen dit zeker waarderen en zich meer verbonden voelen met de school. Daarnaast scheelt het hen in de kosten, omdat ze zelf geen meetlat hoeven aan te schaffen. Je kunt dit accessoire prima combineren met andere artikelen voor in het onderwijs. Zoals notitieboekjes, pennen, rugzakjes en nog veel meer.

Hoe werkt het bestellen van linialen bij jullie?

Heb je een meetlat gevonden die voldoet aan jouw wensen? Dan kan het leuke gedeelte gaan beginnen; het personaliseren van de meetlat. Binnen het specifieke product kun je filteren op diverse zaken. Te beginnen met de kleur (als dit een optie is). Hierna zie je opties qua bedrukking. Zoals full colour of in een kleur. Tot slot kun je een aantal stuks kiezen. Je kunt bij ons vanaf 25 stuks linialen bestellen. Na alle filters te hebben ingevoerd zie je aan de rechterkant de offerte staan. Heb je deze geaccepteerd? Dan sturen wij je een gratis digitale drukproef om je een beeld te geven van het eindresultaat. Zodra we ook hier jouw goedkeuring op hebben ontvangen en de betaling eenmaal binnen is gaan we de linialen daadwerkelijk bedrukken. Onze verzending is snel en geheel kosteloos!


★ Reviews