Promoot jouw merk op een originele manier en geef lolly´s met logo

Ontdek onze sectie met gepersonaliseerde lolly's. Van de meest klassieke lolly bedrukken tot innovatieve vormen met verschillende smaken. Voeg jouw bedrijfslogo toe en promoot het merk effectief. Deze producten zijn geliefd bij zowel kinderen als volwassenen, dus aarzel niet om deze lollies mee te nemen bij de volgende marketingcampagne. De perfecte keuze voor bedrijfsevenementen, relatiegeschenken en reclame. Kies jouw perfecte lolly!


Kleuren
Geschmacksvermischung
Wit
Citroen
Sinaasappel
Appel
Framboos
Zure framboos
Aardbei
Kers
Cola
Munt
Ananas
Mandarijnsmaak
Minimale afname
overige filters

9 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

9 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN LOLLY MET LOGO

Hoe ver van te voren moet ik de lolly met opdruk bestellen?

Om er zeker van te zijn dat u de lolly's op de door u gewenste datum ontvangt, raden wij u aan uw bestelling zo vroeg mogelijk te plaatsen. Het is belangrijk op te merken dat deze producten een geschatte levertijd hebben van tussen de 14 en 17 dagen. Deze periode begint te lopen vanaf het moment dat het virtuele voorbeeld wordt geaccepteerd. Bovendien raden wij u aan de details van elk product te bekijken voordat u het aanschaft, aangezien deze informatie kan veranderen afhankelijk van het gekozen product.

Voor welke bedrijven zijn de lollies gepaste geschenken?

Een lolly met logo kan worden geleverd aan een breed aantal etablissementen en evenementen, waaronder beurzen, conferenties en bedrijfsevenementen. Bovendien zijn ze een goed alternatief voor op de toonbanken van winkels en restaurants of voor gebruik in marketingcampagnes, als onderdeel van promotiestrategieën om de merkherkenning te vergroten en een blijvende indruk achter te laten bij bezoekers. Het kan ook als geschenk in hotels worden gegeven.

Waarom zou ik lollies bij Gift Campaign laten bedrukken?

Ten eerste zijn onze lollies van kwaliteit. Ten tweede hebben we gratis verzending. Ten derde krijg je gedurende het hele proces persoonlijk advies van ons klantenserviceteam. Zij helpen u bij alle twijfels die zich voordoen en adviseren je bij elke beslissing die nodig is. Je kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of chat.

Welke smaken zijn verkrijgbaar voor de lollies?

Wij hebben vele smaken beschikbaar voor lolly´s bedrukken. We hebben varianten met klassieke smaken zoals aardbei, sinaasappel, cola, citroen, kers of appel. We hebben ook nog meer bijzondere smaken zoals appel-limoen, zwarte bramen, kers-framboos combinaties. Op elke productpagina vindt u alle verkrijgbare smaken.


★ Reviews