Vindt hier alles omtrend markeren, kleuren en tekenen, perfect als cadeau voor diverse gelegenheden

Bedrijfscadeaus omtrent markeerstiften, etuis en tekensets. Dit bewijst ons assortiment binnen de categorie ´markeren en schilderen´. Hier vind je alles wat nodig is om te onderstrepen en schilderen. Van markers tot schildersets en krijtjes. Of laat een etui bedrukken met een logo om al deze producten netjes in op te bergen. Deze items kun als merchandising toepassen of weggeven als relatiegeschenken. Deze producten komen namelijk altijd van pas: ongeacht je leeftijd!


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Naturel
Fuchsia
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 72

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 72

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER MARKEREN EN TEKENSETS BESTELLEN

Wat voor producten kan ik hier vinden?

Hier vindt u allerlei te bedrukken producten die geschikt zijn voor verschillende schrijftaken. Je kunt hier markeerstiften bedrukken, een etui bedrukken en tekensets personaliseren. Perfect om aan studenten te geven op een evenement gerelateerd aan onderwijs, zodat ze ze kunnen gebruiken in hun aantekeningen. Tot slot hebben we voor de allerkleinsten een categorie toegevoegd waar verschillende verfsets en tekensets om in te kleuren.

Wat is het voordeel van deze producten aanschaffen bij GIft Campaign?

Als je eenmaal op de productpagina bent gekomen, wanneer je kleur, aantal en markering selecteert, zie je aan de rechterkant een preview van de prijs, zowel in totaal als per eenheid. U zult zien dat de verzendkosten gratis zijn. Dit komt overeen met onze standaardservice. Onderaan dit blok staat ook een schatting van de levertijd. Dit dient gerekend te worden vanaf de bevestiging dat het toegestuurde grafisch voorbeeld van de artikelen met het bijbehorende logo correct is. Als u ervoor kiest om zonder maatwerk te bestellen, is deze levertijd korter. Evenzo hebben wij een express transportservice en kunt u de voorwaarden hiervan raadplegen via onze klantenservice.

Kan ik een pakket maken met meerdere producten?

Als je op zoek bent naar meerdere soorten merchandising voor je campagne, omdat je naar een evenement gaat waar je verschillende opties wilt hebben om weg te geven of omdat je meerdere accessoires tegelijk wilt weggeven, dan nodigen we je uit om ons te contacteren voor een offerte gebaseerd op jouw budget. Onze klantenservice staat altijd klaar met persoonlijk advies om de juiste producten voor jouw weggeefactie te vinden.

Wat is de levertijd voor de producten in deze categorie?

De gemiddelde levertijd voor producten in deze categorie is 7 tot 10 werkdagen. Dit kan verschillen per product en daarom raden we altijd aan om de specifieke productpagina te raadplegen. Daarnaast hebben we kwantumkortingen op de hele catalogus. Zo kunt u rekenen op zeer lage stuksprijzen bij hoge afnamevolumes. Zo kan een grotere doelgroep worden bereikt door de kosten van elk product te optimaliseren. Daarnaast hebben we een zeer compleet en gevarieerde catalogus, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt voor uw promotiecampagne.


★ Reviews