Met tekensets bedrukken maak je vooral kinderen blij. Dit is dan ook een uitstekend promotieartikel voor wanneer dit je doelgroep is. Dan wordt je relatiegeschenk met een bedrukte tekenset extra persoonlijk. We beschikken over een divers aanbod aan tekensets. Zo kun je een uitgebreide tekendoos bedrukken met logo, voor de kleine Picasso´s. Of ga voor vetkrijtjes, of een canvas tas bedrukken. Nog leuker? Een combinatie van dit alles om er een compleet pakket van te maken.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Groen
Naturel
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

25 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

25 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER TEKENSETS BEDRUKKEN

Wat voor soort teken en verfsets kan ik hier vinden?

In deze categorie ziet u verschillende sets. Eerst zie je krijtkits in hun bijbehorende doos, daarnaast verschillende gekleurde waskrijten (dit kunnen 6, 8, 30 eenheden zijn. We hebben ook stiften en potloden, die tekeningen kunnen bevatten om in te kleuren. Er is ook geen tekort aan andere producten zoals schorten. Je vindt er ook kleurboekjes, gummen, magneetstickers en vele andere ideale alternatieven om aan de kleintjes te geven bij elke promotie- of reclameactie.

Hoe worden tekensets bedrukt?

Voor elk product zijn specifieke bedrukkingstechnieken ingeschakeld, afhankelijk van welke het meest geschikt is. U ziet er bijvoorbeeld tampondruk en/of zeefdruk als toepasbare bedrukkingstechnieken, waardoor u het logo in één of meerdere kleuren (maximaal 4) kunt aanbrengen. Daarnaast zijn er andere technieken voor digitaal printen in full colour. Daarbij zul je zien dat het voor houten voorwerpen mogelijk is om een ​​lasergravering toe te passen, waardoor een geïntegreerd logo mogelijk is dat zeer moeilijk te verslijten is.

Wat zijn de verzendvoorwaarden voor tekensets en verfsets?

Zodra je de kleur, bedrukking en hoeveelheid van je gepersonaliseerde kleurverfsets hebt geselecteerd, zie je de geschatte levertijd verschijnen. Deze is meestal van 7 tot 10 werkdagen. (hoewel ze variëren afhankelijk van het product) en moeten worden geteld vanaf het moment waarop het grafische voorbeeld goedgekeurd is. Voor express transportservice raden we aan contact met ons op te nemen, zodat we u kunnen informeren over de voorwaarden.

Welke andere goodies voor kinderen hebben jullie?

Wilt u een set cadeau doen voor uw publiek inclusief de tekensets, dan vindt u bij Gift Campaign diverse mogelijkheden voor goodies voor kinderen. In dezelfde categorie vindt u bijvoorbeeld alternatieven voor markeringen en schilderen, Aan de andere kant hebben we allerlei notitieboekjes en notitieblokken waar ze hun eigen tekeningen in kunnen maken. Een ander idee, verre van het schrijfgedeelte, is bijvoorbeeld om speelgoed te bedrukken, waaronder puzzels, sets, jojo's en andere soortgelijke items.


★ Reviews