Klein maar fijn, pepermunt met logo is een goede manier om uw merk te promoten. Dankzij hun kleine formaat zijn ze ideaal om in uw tas of rugzak te dragen, waardoor uw logo overal zichtbaar is. Bovendien laten ze met hun mintsmaak een gevoel van ongeëvenaarde frisheid achter, ideaal voor gebruik overdag, zowel op kantoor als in de vrije tijd. We hebben snoep of kauwgom. Ontdek onze selectie!


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Citroen
Sinaasappel
Appel
Aardbei
Munt
Roze
Zilver
Doorzichtig
Minimale afname
overige filters

29 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

29 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PEPERMUNT BEDRUKKEN

Wat zijn de voordelen van pepermuntjes met logo als geschenk?

Pepermuntjes bieden aanzienlijke voordelen, zoals een frisse adem en het verbeteren van de mondhygiene, waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen, vooral tijdens lange werkdagen. Bovendien verlichten ze de verstopte neus, wat nuttig is bij verkoudheid. Daarom zal het een succes zijn als pepermunt bedrukt aan uw klanten en medewerkers gegeven wordt, omdat ze een positieve impact zullen hebben en zich door u verzorgd zullen voelen.

Wat voor soort pepermunten kan ik hier bestellen

Ten eerste hebben we de klassieke kleine pepermuntjes die in plastic doosjes of blikjes zitten. Laat pepermunt blikjes bedrukken of geef pepermuntdoosjes met logo. Deze zijn ideaal om aan klanten te leveren. Ten tweede hebben we kauwgom met muntsmaak, ideaal voor gebruik in het dagelijks leven, vooral na de maaltijd. Ten derde hebben we de iconische Mentos-snoepjes. Ten vierde zijn zakjes met grotere snoepjes perfect om te bezorgen bij bedrijfsevenementen of bij uw eigen medewerkers. Of laat pepermuntrolletjes met logo weggeven.

Waarom zou ik pepermuntjes bedrukken voor evenementen?

Dit soort producten zijn een trekpleister voor bezoekers van beurzen en bedrijfsevenementen en daarom een ​​goede manier om publiek naar de stand te lokken en kennis te maken. Bovendien zal pepermunt met logo, een positieve impressie achterlaten. Dat wil zeggen, het is een andere manier van adverteren en ook nog eens tegen lage kosten.

Wat zijn de verzendvoorwaarden voor pepermunt met eigen logo?

Net als alle producten op onze website hebben de pepermuntjes gratis standaardverzending. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat de levertijden voor deze categorie ongeveer tussen de 8 en 11 dagen liggen, vanaf het moment dat het virtuele voorbeeld dat u in uw e-mail ontvangt, is goedgekeurd. Deze tijden kunnen variëren afhankelijk van het gekozen product. Daarom raden wij u aan de informatie over elk product in detail te bekijken en bij vragen contact op te nemen met onze klantenservice.


★ Reviews