Een fleece deken bedrukken met logo is een gewild relatiegeschenk voor de koudere maanden. Het is origineel en praktisch. Zo zit je er lekker warmpjes bij tijdens de herfst en winter! Natuurlijk ook goed te gebruiken voor een avondje thuis met Netflix. Of gebruik de bedrukte fleece deken in combinatie met andere winter relatiegeschenken. Je kunt hier kiezen uit een uitgebreid assortiment.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Groen
Oranje
Naturel
Zilver
Fuchsia
Paars
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 59

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 59

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER FLEECEDEKENS ALS RELATIEGESCHENK

Uit welke materialen bestaan jullie bedrukte dekens?

Binnen dit assortiment tref je diverse soorten dekens aan. Een fleece deken laten bedrukken is variërend van model tot aan materiaalsoort. Hierdoor is er altijd een deken te vinden die past bij jouw doelgroep, huisstijl en uiteindelijke doel. Voor ieder is er een deken te laten bedrukken! Zo hebben wij bijvoorbeeld de klassieke wollen dekens, die bestaan uit eenvoudige kleuren. Hierdoor valt jouw logo des te meer op! Deze dekens hebben een ideale dikte om je goed warm te houden tijdens de koudere seizoenen. Ander opties uit ons assortiment zijn de dekens van chenille, acryl of flanel. Iedere materiaalsoort heeft zo zijn of haar eigen specialiteit. We nodigen je dan ook uit om onze collectie aan dekens met logo te verkennen. Mocht je vragen hebben over onze fleece dekens? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Hoe moeten de fleece dekens gewassen worden?

Goede vraag! Voor elke fleece deken bedrukken uit ons assortiment geldt dat ze in de wasmachine kunnen zolang dit op een kort programma en niet al te hoge temperatuur is (bijvoorbeeld 30 graden). Houdt hierbij zoveel mogelijk met het milieu en pas waar kan een ecologisch programma toe. Hierbij geldt, hoe vaker je de deken wast, hoe sneller de bedrukking van het logo kan verslechteren. Daarom adviseren we je om het liefst de deken met de hand te wassen (met een zo mild mogelijk wasmiddel). Op deze manier kunnen je werknemers, jij of je klanten het langst van de dekens genieten! Denk er dus aan dat met een fleece deken personaliseren, de manier van wassen zeker een factor is. Hoe milder hoe beter het uiteindelijk is! Zo houdt je de dekens in topconditie.

Wat is de levertijd van de fleece dekens?

Bestellingen met bedrukking komen gemiddeld tussen 7 en 10 werkdagen aan. Deze periode moet worden gerekend vanaf de bevestiging van het definitieve ontwerp van het grafische voorbeeld van het product met het logo. Dit komt overeen met onze standaard verzending, Als u het daarentegen eerder wilt ontvangen, raden we u aan, onze klantenservice te contacteren, zodat we u kunnen informeren over de voorwaarden van onze express verzending. We helpen u graag verder en geven altijd persoonlijk meedenkend advies.

Een deken laten bedrukken, hoe werkt dat bij jullie?

Dit hangt af van de specifieke gepersonaliseerde deken die je graag wilt bestellen. In het algemeen gebruiken we voor het bedrukken van de dekens diverse technieken; zoals zeefdruk of transfer. Beide opties geven een prachtig, esthetisch eindresultaat in een of meerdere kleuren. Daarnaast is het goed om te weten dat niet altijd alleen het deken zelf bedrukt kan worden. Er zijn soms extra opties, wanneer je een fleece deken bedrukt. Bijvoorbeeld de optie om het label of bijbehorende hoes te voorzien van logo. Je kunt deze informatie altijd terugvinden bij de bedrukte fleece dekens waar je interesse in hebt. Dit geldt ook voor de minimale hoeveelheid die er van een item bestemd, de levertijd en de kwantumkorting die voor dat product geldt. Voor al onze relatiegeschenken geldt dat de verzending altijd gratis en snel is!

Wanneer geef ik een fleecedeken relatiegeschenk cadeau?

Hiervoor is het meest geschikte moment natuurlijk de herfst of winter. Vandaar ook dat de dekens onder de hoofdcategorie winter relatiegeschenken valt. Juist in deze maanden is het kouder in ons land en wil men sneller onder een warme deken kruipen. Een deken bedrukken met tekst, is een originele manier om een bericht achter te laten! Je kunt een fleece deken op zichzelf geven, of gecombineerd met een van onze vele andere promotie artikelen zoals bijvoorbeeld thermosbekers bedrukken. De gepersonaliseerde fleece deken kan daarnaast op meerdere plekken gebruikt worden en zijn geschikt voor diverse doelgroepen. Bijvoorbeeld aan klanten in de horeca, wanneer men toch nog buiten op het terras wil kunnen zitten. Of aan werknemers als kerstgeschenken voor personeel.

Kan ik een enkele fleece deken bestellen?

We hebben niet de mogelijkheid om bestellingen van minder dan 25 stuks te plaatsen. Dit komt omdat we gespecialiseerde machines gebruiken die individuele producties maken, dus de kosten voor het maken van een paar dekens zouden erg hoog zijn en we zouden geen geoptimaliseerde prijs kunnen bieden. Evenzo hebben we kwantumkortingen op al ons promotiemateriaal. Deze korting is hoger naarmate het bestelde aantal groter is. Op deze manier zal de prijs per stuk lager zijn, waardoor het mogelijk is om grote bestellingen te doen tegen relatief lage prijzen.


★ Reviews