Zoek je een origineel relatiegeschenk of promotie artikel? Wat dacht je van een gepersonaliseerde drijvende sleutelhanger? Ideaal als cadeau voor klanten die werken met het thema water. Zoals de naam doet vermoeden, is deze sleutelhanger drijvend van aard. Komt hij terecht op een vloeibaar oppervlakte? Dan blijft hij netjes liggen. De kans dat je je sleutel in het water verliest is hierdoor een stuk kleiner. Wel zo prettig als je op het water zit! Ook niet geheel onbelangrijk; dit type sleutelhanger met logo is ook nog eens heel leuk om te zien.

5 artikel(en)

 • Gepersonaliseerde drijvende sleutelhange

  Sleutelhanger Nautic

  Gepersonaliseerde drijvende sleutelhange
  Laat deze drijvende sleutelhanger bedrukken met je logo zodat je klant zijn of haar sleutels op het water nooit kan kwijtraken!

  Prijs vanaf: € 1,39
 • Drijvende badmeester sleutelhanger

  Sleutelhanger Lifeguard

  Drijvende badmeester sleutelhanger
  Laat deze drijvende sleutelhanger bedrukken als relatiegeschenk voor klanten die op het water werken. De sleutelhanger blijft drijven bij contact met water.

  Prijs vanaf: € 0,36
 • Zomer sleutelhanger in de vorm van een slipper

  Sleutelhanger Menorca

  Zomer sleutelhanger in de vorm van een slipper
  Zoek je een zomer relatiegeschenk? Laat dan deze sleutelhanger bedrukken met logo in de vorm van een slipper. Een origineel promotieartikel!

  Prijs vanaf: € 0,21
 • Drijvende sleutelhanger met logo

  Sleutelhanger Marine

  Drijvende sleutelhanger met logo
  Laat deze drijvende sleutelhanger bedrukken met logo voor klanten die werken op het water. Zo raken ze sleutels nooit kwijt op de bodem van de zee of rivier.

  Prijs vanaf: € 0,25
 • Goedkope drijvende sleutelhanger met logo

  Sleutelhanger Basic

  Goedkope drijvende sleutelhanger met logo
  Laat je deze drijvende sleutelhanger bedrukken met logo? Dan weet je zeker dat klanten die werken op het water hun sleutels nooit meer verliezen in het water!

  Prijs vanaf: € 0,32

5 artikel(en)