Zoek je een origineel relatiegeschenk of promotie artikel? Wat dacht je van een drijvende sleutelhanger bedrukken Zoals de naam doet vermoeden, is deze sleutelhanger drijvend! Valt het in het water? Dan blijft het netjes drijven. De kans dat je je sleutel in het water verliest is hierdoor een stuk kleiner. Ook niet geheel onbelangrijk; dit type drijvende sleutelhangers bedrukken is ook nog eens heel leuk om te zien.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Fuchsia
Minimale afname
overige filters

4 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

4 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DRIJVENDE SLEUTELHANGERS BEDRUKKEN

Welke drijvende sleutelhangermodellen heb je?

Onder de opties voor gepersonaliseerde drijvende sleutelhangers willen we drie opties uitlichten, die het meest voorkomen bij het weggeven van dit type accessoire. Ten eerste is er het Marine-model, omdat het door zijn eenvoudige vorm mogelijk is om het bedrijfslogo op een aantrekkelijke manier te plaatsen en bovendien aan te passen aan het merkimago, aangezien het is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ten tweede hebben we de Lifeguard, een eenvoudige drijvende sleutelhanger in de vorm van een reddingsboei. Ondanks de concrete esthetiek is het mogelijk om het bedrijfslogo erop te verwerken. Ten slotte is er Menorca, een van de klassieke opties voor reisbureaus, toerisme, autoverhuur en andere gerelateerde bedrijven, aangezien het een heel typisch souvenir is en wordt geassocieerd met elke warme regio.

Welke technieken worden gebruikt voor het bedrukken van drijvende sleutelhangers?

De twee belangrijkste technieken die worden gebruikt voor sleutelhangers met nautische logo's zijn tampondruk en zeefdruk, afhankelijk van het gekozen model en het bedrukkingsgebied en oppervlak. Dit zijn de voorkeursopties omdat u hiermee het ontwerp in een of meerdere kleuren op verschillende soorten producten kunt aanbrengen, waardoor u opvalt door zijn veelzijdigheid en reclame-items kunt maken die gemakkelijk kunnen worden geassocieerd met de merkidentiteit. Wanneer u de pagina van de gewenste sleutelhanger opent, ziet u, nadat u kleur, bedrukking en aantal hebt geselecteerd, is al deze informatie te zien aan de rechterkant. Op deze manier kunt u tussen de opties wisselen om te zien hoe de prijs varieert afhankelijk van de gekozen kenmerken. Zoals u zult zien, passen we kwantumkortingen toe die groter en groter worden naarmate het bestelde volume toeneemt.

Wat is de levertijd van drijvende sleutelhangers met logo?

Meestal is de levertijd van sleutelhangers waarop het logo moet worden aangebracht 6 tot 8 werkdagen. Deze periode kan variëren afhankelijk van het gekozen model, dus het is essentieel om deze te raadplegen in het productdossier zelf. Eveneens dient deze termijn steeds te worden gerekend vanaf de definitieve goedkeuring van het grafisch voorbeeld dat zal worden toegezonden van het artikel met het ontwerp. Standaard verzending is gratis. Als de sleutelhanger zonder bedrukking wordt gekozen, wordt deze periode verkort, maar het is een minder aanbevolen alternatief omdat het promotionele karakter verloren gaat. Als u de transporttijd wilt verkorten, hebben we hiervoor een snelle bezorgservice.

Is er een minimale afname voor drijvende sleutelhangers?

Jazeker, voor alle producten in onze catalogus is er een minimale afnamen. Dit kan verschillen van 5 tot 25 stuks gebaseerd op het type product. Voor de drijvende sleutelhangers is het 25 stuks, maar ook per product kan dit verschillen. We raden daarom aan om elke specifieke productpagina te raadplegen om de meest accurate informatie te vinden.


★ Reviews