Met een luxe usb stick met logo geef je de loyale klant iets extra´s dit jaar. Onze selectie aan luxe usb sticks en pen drives zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Aangenaam voor het oog, maar deze producten gaan ook extra lang mee! Wil je het luxe relatiegeschenk personaliseren? Laat dan de usb stick bedrukken of graveren met logo. Dit kan via full colour of lasergravure. De prijs van deze producten ligt wat hoger dan de reguliere usb stick. Je kunt dan ook extra kwaliteit verwachten. Je kunt de bedrukte usb stick ook gebruiken als geschenken aan je personeel. Bijvoorbeeld binnen het kerstpakket. Hiermee verhoog je ook de zichtbaarheid van je merk. Bijvoorbeeld wanneer je medewerker de usb gebruikt op een evenement of bedrijfsbezoek.

7 artikel(en)

 • MAGRING

  Relatiegeschenk sleutelhangers met USB
  Deze USB-sticks zijn een exclusief bedrijfsgeschenk voor je klanten. De luxe afwerking kan voorzien worden van een bedrijfslogo in kleur of een lasergravure.

  Prijs vanaf: € 2,81
 • USB SLEUTELHANGER LEATHER HOOK

  Lederen USB-stick met karabijnhaak
  Er zit verschil tussen normale usb sticks en luxe usb relatiegeschenken. Dit leren model heeft een karabijnhaak en je kunt de usb stick bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 2,32
 • USB SLEUTELHANGER COLORS

  Usb sleutelhanger van silicone en metaal
  Gebruik deze usb sleutelhanger als merchandising voor een jong publiek. De moderne materialen en kleuren van de usb stick met logo zullen hen aanspreken.

  Prijs vanaf: € 2,95
 • USB SLEUTEL TREND

  Sleutelvormige USB-stick met logo
  Deze stijlvolle USB-sticks hebben de vorm van een sleutel en kunnen bedrukt worden met een bedrijfslogo. Gebruik ze als relatiegeschenk of promotie artikel.

  Prijs vanaf: € 3,02
 • USB BALPEN

  Balpennen met USB voor bedrijven
  Laat deze USB balpennen bedrukken met je bedrijfslogo en geef ze als merchandising of relatiegeschenk aan je klanten tijdens promotionele evenementen.

  Prijs vanaf: € 3,52
 • USB PEN LINE

  Stijlvolle usb-pen voor bedrijven
  Deze reclame pennen zijn verrassende relatiegeschenken met aan de binnenkant een usb stick. Superhandig voor klanten en werknemers, zowel thuis als op kantoor.

  Prijs vanaf: € 2,51
 • USB PEN TOUCH

  Reclame pennen met touch tip en usb-klikdop
  Als je merchandising zoekt die altijd in de smaak valt, zijn deze usb-pennen ideaal. Uitgerust met touch tip en usb stick in de klipdop van de pennen met logo.

  Prijs vanaf: € 2,51

7 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >