Diverse post-it-stijl sticky notes: onmisbaar in elk kantoor

Een post it bedrukken of memoblok bedrukken In veel bedrijven is het gebruikelijk om gekleurde post-its of plaknotities te gebruiken om boodschappen achter te laten of bepaalde taken niet te vergeten. Om deze reden zijn is het een eenvoudige en voordelige manier om jouw merk op het bureau van de klant te krijgen en altijd top-of-mind te zijn. Zoals gezegd, zijn bedrukte post its promotiemateriaal tegen een vriendelijke prijs. Ideaal om weg te geven op beurzen, congressen of bedrijfsevenementen.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Groen
Oranje
Naturel
Materialen
Formaat
Type pagina's
Aantal pagina's
Minimale afname
overige filters

36 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

36 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER POST ITS BEDRUKKEN

Post its laten bedrukken? Wat kan ik hier vinden?

We hebben verschillende soorten post its en memoblokken, zowel qua formaat als inhoud. In deze categorie kunt u de klassieke gekleurde post its vinden (vooral ideaal voor studenten) tot de vierkante of rechthoekige notitieblokjes die aan de bovenkant zijn bevestigd (post-it-type). Sommige varianten zijn authentieke kantoorsets, omdat ze meerdere verschillende accessoires bevatten, zoals pennen, conventionele notitieboekjes of een liniaal. Verken de categorie, kies uw favoriete product en wij zullen uw logo verwerken.

Krijg ik een preview van de post it bedrukken met logo?

Nadat u de post its (één of meerdere artikelen) heeft gekozen, kunt u een gratis virtueel voorbeeld van de post it met logo aanvragen. Vervolgens zal ons team u binnen 24 werkuren voorzien van een ontwerp samen met de offerte van hoe het notitieblok er uit zou zien samen met de afbeelding die u ons heeft aangeleverd. Zo kunt u de wijzigingen aanbrengen die nodig zijn, zodat het eindresultaat consistent is met wat u in gedachten heeft. Natuurlijk zal ons team u adviseren over alles wat u nodig heeft en eventuele twijfels wegnemen.

Waar zijn de kleine post its goed mee te combineren?

Wil je naast de sticky notes met het logo nog andere soorten artikelen meegeven? Dan zijn er verschillende categorieën waar je allerlei praktische producten kunt vinden. Als je door wilt gaan met kleine maar opvallende accessoires, kun je de passende bedrukte pennen meegeven, een uitstekende aanvulling om aantekeningen te maken naast de zelfklevende memo bedrukken. Als u daarentegen op zoek bent naar iets dat meer gericht is op ecotrends (in lijn met enkele van de geschenken in deze categorie), raden we u aan om onze notitieboekjes van gerecycled papier te bekijken.

Een memoblok bedrukken, kan dit in full colour?

Ja, we hebben diverse hoogwaardige bedrukkingstechnieken beschikbaar voor de artikelen in deze categorie. Een daarvan is full colour printen, ontworpen voor die meer uitgebreide logos die meer nuances nodig hebben om op te vallen op het bedrukkingsvlak. Deze optie is echter niet voor alle post its ingeschakeld. Op elke productpagina kunt u zien welke methodes beschikbaar zijn. Als u vragen heeft of extra advies nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies over het proces van een post it met opdruk bestellen.

Wat is de levertijd voor de bedrukte post its?

Gewoonlijk is de levertijd voor dit soort relatiegeschenken tussen de 5 en 7 werkdagen met bedrukking, wat overeenkomt met standaard verzending wat altijd te rekenen is vanaf het moment dat het virtuele voorbeeld met het logo wordt geaccepteerd. Dit leveringstermijn kan variëren afhankelijk van het type artikel (u kunt deze raadplegen op elke specifieke productpagina). Als er een deadline aan komt, kan er gebruik gemaakt worden van onze expres transportservice. U kunt ons een e-mail sturen of ons bellen zodat wij u kunnen adviseren over de voorwaarden van deze service.

Duurzame post its bedrukken goedkoop, kan dat hier?

Ja, als we post its van gerecycled materiaal ter beschikking voor gebruikers. De Bambooline is bijvoorbeeld een notitieblok van bamboe met post its van gerecycled papier, een ideaal model om milieuvriendelijkheid over te brengen. Er zijn ook sets zoals de PocketDesk, die is gemaakt van karton, het heeft gerecyclede vellen, een liniaal, een kartonnen pen en een kaarthouder. We raden u aan door de categorie te scrollen om te zien welk alternatief het beste bij uw merk past.


★ Reviews