Een handdoek bedrukken met logo is een uitstekend relatiegeschenk voor de zomermaanden. Of laat een handdoek bedrukken voor de eigen merchandising. Zoals met bedrijfslogo of leuke boodschap. Door de oppervlakte van de handdoek is er voldoende ruimte. Hiermee genereer je direct zichtbaarheid. Je kunt deze handdoeken met naam combineren met andere promotionele artikelen voor de zomer. Zoals een bedrukte zonnebril of strandtas om de handdoek in op te bergen. Of laat een speaker bedrukken om er een bedrijfsfeestje van te maken.

18 artikel(en)

 • Handdoek Colors

  Handdoek als bedrijfsgeschenk
  Mooie te bedrukken strandlakens, gemaakt van 100% katoen. Ideaal als relatiegeschenk of voor reclamecampagnes en bedrijfsevenementen.

  Prijs vanaf: € 5,91
 • Handdoek Rollup

  Reclame strandlaken met kussen
  Deze mooie strandlakens met kussentje kunnen bedrukt worden met het merk van je bedrijf. Gebruik ze als merchandising en als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 11,33
 • Microvezel handdoek Workout

  Te bedrukken microvezel handdoeken
  Aantrekkelijke, snel absorberende, microvezel sporthanddoek. Te bedrukken met je bedrijfslogo en te gebruiken als relatiegeschenk of sportieve merchandising.

  Prijs vanaf: € 1,01
 • Microvezel handdoek Crossfit

  Te bedrukken handdoek van microvezel
  Reclame sporthanddoek met nethoesje en opdruk, om te gebruiken als promotie artikel of relatiegeschenk tijdens publiciteitscampagnes.

  Prijs vanaf: € 1,72
 • Handdoek Runclub

  Reclame handdoek in nylon tasje
  Mooie sporthanddoek in een nylon tasje om te bedrukken met je logo. Ideaal om te gebruiken als sportieve merchandising of relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 3,21
 • Handdoek Performance

  Sporthanddoek voor merchandising
  Promo sporthanddoek in een rood tasje. Te bedrukken met het merk van je bedrijf en te gebruiken als promotieartikel voor je klanten.

  Prijs vanaf: € 1,59
 • Handdoek Ibiza Round

  Rond strandlaken
  Dit model handdoek is een relatiegeschenk dat zeker niet onopgemerkt zal blijven. Leuk om aan klanten te geven tijdens zomerse reclameacties.

  Prijs vanaf: € 8,27
 • Microvezel handdoek Gymfit

  Rechthoekige handdoek van microvezel in tasje
  Deze microvezel handdoeken zijn ideale promotie artikelen voor sportscholen. Laat het hoesje van de handdoek bedrukken met je logo. Verkrijgbaar in 2 kleuren.

  Prijs vanaf: € 1,73
 • Handdoek Club

  Golf handdoekje met metalen haakje
  Zit je in de golf-business, dan is deze handdoek met naam een echte must. Voorzien van een metalen ophanghaakje en bijpassend opbergtasje. Gemaakt in Europa.

  Prijs vanaf: € 2,44
 • Sporthanddoek Sports

  Handdoek met logo voor sportscholen (M)
  Gebruik deze medium formaat handdoeken als merchandising voor je sportschool. Verras je klanten en laat de handdoek bedrukken met een reclameboodschap of merk.

  Prijs vanaf: € 2,70
 • Sporthanddoek Mini

  Handdoek met logo voor sportscholen (S)
  Als je een sportschool of sportcentrum hebt, kun je dit kleine formaat handdoek bedrukken met je logo om als promotie artikel of gift aan je klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 1,30
 • Badlaken Beachclub

  Microfiber strandlakens voor klanten
  Deze moderne strandlakens zijn onmisbare relatiegeschenken. Ze zijn verkrijgbaar in vrolijke kleurtjes en je kunt de microfiber handdoek bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 3,60
 • Handdoek Lakeside

  Kleurrijke strandlakens in handig tasje
  Deze aantrekkelijk merchandising bestaat uit een zachte handdoek en eenvoudig non-woven tasje Je kunt het tasje en ook de handdoek bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 6,59
 • Handdoek Sportclub

  Polyamide handdoek met naam
  Deze handdoek is gemaakt van technisch materiaal dat zowel verfrist als droogt. Bovendien kun je de handdoek bedrukken met je logo. Ideaal voor sportscholen.

  Prijs vanaf: € 1,05
 • Handdoek Ibiza

  Handdoek voor promotioneel gebruik
  Deze stijlvolle handdoeken zijn een ideaal reclame artikel voor klantenbinding. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zodat ze altijd matchen met je logo.

  Prijs vanaf: € 4,56
 • Handdoek Cotton Large

  Grote handdoek van katoen met logo
  Grote handdoek van 100% biologisch katoen. De ideale ecologische merchandising voor in hotels, spa´s of sportcentra.

  Prijs vanaf: € 7,37
 • Handdoek Cotton Small

  Kleine, personaliseerbare handdoek van katoen
  Werk je in een spa of hotel? Laat dan deze biologische, katoenen handdoeken bedrukken als slimme merchandising.

  Prijs vanaf: € 2,07
 • Handdoek Cotton Medium

  Organische, katoenen handdoeken met logo
  Deze katoenen handdoeken hebben een medium formaat en zijn te bedrukken met logo voor een persoonlijke touch.

  Prijs vanaf: € 3,91

18 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >