Handdoeken bedrukken met logo zijn uitstekende relatiegeschenken voor de zomermaanden, voor op het strand, maar zijn ook prima te gebruiken voor thuis tijdens de wintermaanden en daarom niet seizoen gebonden wat dit een goede en praktische optie maakt voor bedrijven om weg te geven. De handdoek bedrukken voor eigen merchandising voor klanten, zakenpartners of werknemers. Hiermee genereer je direct zichtbaarheid. Je kunt deze handdoeken met naam combineren met andere promotie artikelen voor de zomer. Zoals zonnebrillen bedrukken en t-shirt met logo.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Paars
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 92

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 92

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR JOUW GEZEEFDRUKTE HANDDOEKEN MET LOGO

 

bedrukte handdoek maten

Kies de meest geschikte handdoek met logo voor uw publiek

Voordat u het zachtste model of de meest opvallende personalisering kiest, moet u nadenken over welk formaat het meest geschikt is:

 • Handheld: typisch 40 x 60 cm en een van de meest populaire formaten voor restaurants, badkamers, kantoren of thuis.
 • Handheld
 • Voor het gezicht: Kleiner, ongeveer 30 x 30 cm, zachter en delicater omdat, om het gezicht te drogen, meer nodig is gevoeligheid.
 • Badkamer: Standaard formaat, ongeveer 70 x 140 cm, en gebruikt voor het lichaam, dus ze zijn perfect voor in hotels en spa's.
 • Voor op het strand: de grootste (80 x 160 cm en zelfs 100 x 180 cm) terwijl ze zich uitstrekken op het zand of het gras . Ze zijn dikker en absorberender en vallen op door hun kleurrijke ontwerpen.
 • Sneakers: Klein en compact (40 x 80 cm) omdat ze zijn om zweet af te drogen tijdens het sporten. Ze zijn licht en ideaal om mee te nemen naar de sportschool.
 • Sarong-type: een zeer modieus accessoire omdat je er droog mee kunt blijven en tegelijkertijd een kledingstuk kunt dragen voor de strand.

Weet jij welke bedrukte handdoeken voor jouw publiek zijn? Denk aan welk materiaal het beste is voor uw cadeau:

 • Katoen:: zachtheid en absorptie definiëren dit materiaal. Aanbevolen voor bad- en strandhanddoeken bedrukken.
 • Microvezel: synthetisch materiaal dat absorberend en sneldrogend is, waardoor het perfect is voor een sporthanddoek.
 • Polyester: duurzaam, sneldrogend en betaalbaar, waardoor het geschikt is voor watersport of buitenactiviteiten.
 • RPET: Vergelijkbaar met polyester, maar met het verschil dat het een ecologische optie is omdat het een materiaal is dat wordt verkregen uit gerecyclede PET-plastic flessen.
Handdoeken met logo

Licht, gemiddeld, zwaar... Wat is de invloed hiervan?

Net als bij tassen is het belangrijk om het gewicht van de gepersonaliseerde handdoek met logo te controleren voordat je bestelt.

Een licht gramgewicht, tussen 200 en 300 gr/m2, maakt dit accessoire licht en goedkoop, waardoor het ideaal is om grote hoeveelheden in te kopen en een breder publiek te bereiken.

Die gemiddeld zijn, tussen 300 en 500 gr/m2, zijn fijner omdat ze meer absorberen en niet erg zwaar zijn, dus ze worden meer aanbevolen voor sportscholen of evenementen.

Tot slot, de zwaardere bedrukte handdoeken met logo, met een gewicht van meer dan 500 gr/m2, zijn de dikste, meest absorberende en kwalitatief hoogwaardige handdoeken, dus ze zijn perfect voor op het strand of voor hotels.


Een ideaal cadeau voor zomermarketing

In de hete maanden is een handdoek bedrukken een van de artikelen die een merk meer zichtbaarheid zal geven. Dit komt omdat het logo urenlang zichtbaar is in drukke omgevingen, zoals op het strand.

Gebruik voor meer impact felle kleuren en profiteer van het grote bedrukkingsoppervlak zodat uw logo zichtbaar is op het gehele accessoire en kies voor modellen met een laag gewicht om uw campagne zuiniger te maken.

Deze zijn ook geschikt voor hotels, spa's, sportscholen, schoonheidscentra en andere bedrijven, zodat ze zich aanpassen aan verschillende doelgroepen en merkimago's.

Verzorging van handdoeken

Was je handdoeken goed, zodat ze langer meegaan

Het is essentieel om enkele instructies voor het wassen en drogen van de handdoek op te volgen, zodat deze langer in optimale staat blijft.

Ongeacht het materiaal of de bedrukkingstechniek voor de handdoeken met logo, was ze met koud of lauw water, gebruik een mild wasmiddel en vermijd agressieve bleekmiddelen. Idealiter zou het zijn om te drogen bij lage temperatuur of in de open lucht, behalve voor katoen, dat kan bij gemiddelde temperatuur worden gedaan om de zachtheid te herstellen.

Wat strijken betreft, moet u dit altijd vermijden op het logo, aangezien dit beschadigd kan raken.

Ten slotte moet worden vermeld dat wasverzachters in katoen moeten worden vermeden en dat er voor die van RPET specifieke reinigingsvoorschriften kunnen gelden. Als u vragen heeft of aanvullende informatie nodig heeft, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren.


Kies ervoor om een originele bedrukte handdoek te geven!

We hebben een breed assortiment aan handdoeken met logo in onze catalogus. Daarom willen we u enkele ideeën geven om uw promotionele actie succesvoller te maken:

Maak gebruik van onze Microvezel handdoek workout , een van de bestsellers voor zijn lage prijs. Bovendien is het ontworpen om te worden gebruikt in de sport.

Als je een cadeau van hoge kwaliteit wilt maken, dan is de freshfiber Medium handdoek Het is een perfecte keuze omdat het is gemaakt van katoen en tencel, waardoor de stof zacht en duurzaam wordt.

Aan de andere kant, als u uw reclame naar een ander niveau wilt tillen met een object dat veel aandacht trekt, de Gym Sublim-handdoek wordt aanbevolen, omdat het volledige oppervlak in full colour kan worden bedrukt.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HANDDOEKEN BEDRUKT

Ik wil een handdoek bedrukken: welke types hebben jullie?

We hebben een breed assortiment aan handdoek relatiegeschenken. Zo vind je bij ons bedrukte handdoeken voor op het strand. Ideale relatiegeschenken voor de zomer en zijn bovendien altijd promotie artikelen die goed van pas zullen komen. Om heerlijk aan zee te liggen of een dagje aan het zwembad te vertoeven. Dan hebben we handdoeken gemaakt van microvezel, deze drogen snel op en komen in sommige gevallen inclusief tas. Ideaal voor sportliefhebbers. Dan zijn er nog handdoeken bedrukt gemaakt van polymide. Twee exclusieve ontwerpen geschikt voor meer als meer originele merchandising. De handdoeken zijn daarom divers en veelzijdig!

Kan ik ook één handdoek bedrukken met logo?

Nee. Wij hanteren voor al onze producten een minimum afname van 25 stuks. Voor het personaliseren van onze handdoeken met logo werken we met speciale machines. De kosten zouden erg hoog uitvallen wanneer we slechts één klein aantal van handdoeken bedrukken met logo. Vandaar dat de minimumafname op 25 stuks ligt. We willen benadrukken dat we werken met kwantumkorting. Wanneer de afname van een specifiek product hoog uitvalt, daalt de stuksprijs. Ook hanteren we geen verzendkosten en zijn dus alle verzendingen gratis. Goedkoop handdoek bedrukken? Al met al zul je bij ons dus een financieel aantrekkelijke prijs vinden, laat dus jouw handoek bedrukken bij Gift Campaign, bijvoorbeeld in combinatie met zonnebrillen voor promoties!

Met welke technieken kunnen handdoeken bedrukt worden?

Er zijn verschillende bedrukkingstechnieken beschikbaar om het logo te printen en, afhankelijk van het type handdoek, zal de een of de ander beschikbaar zijn. De meest in het oog springende zijn: zeefdruk, een laaggeprijsde techniek, eenvoudig en gemakkelijk toe te passen maar die een uitstekend resultaat geeft in één of meerdere kleuren, borduurwerk, een klassieker voor verschillende soorten textielartikelen en die een meer formele en aantrekkelijke en ten slotte de transfer, een perfecte optie zodat het logo beter in de handdoeken wordt geïntegreerd en moeilijker te verslechteren is.

Voor welke klanten zijn handdoeken met logo bedrukt geschikt?

Handdoeken laten bedrukken zijn geschikt voor diverse soorten klanten. Houd er alleen wel rekening mee dat de doelgroep die de gift ontvangt, deze ook daadwerkelijk nuttig vindt en gaat gebruiken. Wat ons betreft zijn deze relatiegeschenken met name geschikt voor spa´s, hotels of sportscholen. Dit zijn de klassieke omgevingen, waarin gasten de items daadwerkelijk gebruiken. Daarnaast creëer je hiermee een corporate gevoel door de merchandising en voelt de klant zich onderdeel van een exclusieve omgeving. Ook is een handdoek relatiegeschenk perfect om weg te geven aan klanten, intern aan medewerkers en natuurlijk aan zakenpartners.

Waarmee kan ik een te handdoek combineren?

Hiervoor zijn er verschillende goede suggesties te noemen. Dit hangt geheel af van je doel! Werk je bijvoorbeeld in een hotel en wil je een sterk gevoel van merchandising en exclusiviteit creëren? Dan adviseren wij je om de handdoek te bedrukken met logo en te combineren met artikelen als bedrukte slippers, kaarsen met een logo en misschien een wijnfles met logo. Wil je daarentegen een zomers pakketje maken voor een speciale klant? Mix de handdoek bedrukt dan met promotie artikelen zoals een strandbal met logo, een waterfles bedrukken, een bedrukte speaker en een strandtas met logo. Neem voor advies gerust contact met ons op, onze klantenservice helpt u door elke stap van het proces heen met persoonlijk advies.

Van welke materialen zijn de bedrukte handdoeken gemaakt?

Er is een grote diversiteit aan materialen voor handdoeken. Een van de meest voorkomende is katoen, zacht en snel absorberend (een van de voorkeursopties voor op het strand) of polyester (perfect om mee te nemen naar de sportschool tijdens het sporten). Maar er zijn ook andere zoals polyamide, biologisch katoen of rPET (deze laatste twee zijn meer ecologisch). Velen van hen worden echter niet gemaakt door een enkel onderdeel, maar door meerdere. Binnen de productomschrijving zie je de samenstelling.


★ Reviews