Zorg voor snoepjes met logo voor jouw volgende evenement en maak het een succes!

Wij hebben heerlijke chocoladerepen, zakjes snoep, snoejes met logo, lolly's, kauwgom of koekjes. Wij bieden een ruim assortiment aan, zodat je de snoepgoed kunt vinden dat het meest in de smaak valt en zodat je een persoonlijk tintje kunt geven met jouw logo. Je kunt er bij talloze gelegenheden op rekenen: bij feesten, als relatiegeschenk, op evenementen om bezoekers naar jouw stand te lokken of gewoon om jezelf te verwennen op het kantoor. Omdat niemand verbitterd is over een zoete lekkernij, ontdek onze categorie!


Kleuren
Geschmacksvermischung
Rood
Wit
Citroen
Sinaasappel
Appel
Framboos
Zure framboos
Aardbei
Kers
Cola
Munt
Tijm
Zilver
Doorzichtig
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 54

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 54

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

TIPS VOOR HET KIEZEN VAN SNOEPJES MET LOGO

 

Snoep in een verpakking, blik en meer... Wat zijn de opties

We hebben een ruim assortiment aan snoepjes bedrukken met logo voor bedrijven en let op: deze kunnen worden ingedeeld op basis van hun hardheid (hard of zacht) en verpakking. Dit laatste is waar we ons op zullen concentreren, zodat je kunt zien welke mogelijkheden we hebben.


Soorten verpakking:

 • Individuele verpakking: Een van de meest voorkomende, omdat de verpakking gemakkelijk gepersonaliseerd kan worden. Dit maakt het perfect om te gebruiken als promotieartikelen. De verpakking is recyclebaar.
 • Blikje of doos: Metaalachtig (meestal aluminium), ze zijn resistent en ideaal zodat de snoepjes beschermd zijn. Daarnaast is een blik of doos perfect om te laten bedrukken. Alhoewel het een duurdere optie is.
 • Aanpasbare zakjes: het is een voordelige optie en bevat een paar snoepjes. Groter drukoppervlak vergeleken met individuele verpakte snoepjes, dit biedt de mogelijkheid om in full colour te printen.
 • Zakje met karton: De beste manier om snoep en logo onder de aandacht te brengen. Het karton sluit het zakje en heeft een aanzienlijk bedrukkingsoppervlak, terwijl de volledige inhoud zichtbaar is.
 • Fles: Net als bij de kartonnen zakjes is dit een alternatief zodat het logo opvalt en de inhoud zichtbaar is. Het is echter duurder omdat de snoepjes beter beschermd zijn en de verpakking aantrekkelijk is.

Ook moet worden opgemerkt dat, hoewel de verpakking ook van invloed is, de prijs vooral afhangt van het gewicht van het snoepgoed.

Vervaldatum van snoep: waar je rekening mee moet houden

We hebben snoepjes met een lange houdbaarheidsdatum. Al onze snoepjes met logo hebben echter specifieke kenmerken.

Harde snoepjes laten bedrukken hebben meestal een houdbaarheid tussen 12 en 24 maanden. Dit zijn de snoepjes die in dit opzicht de meeste speelruimte bieden, dus ze kunnen in grote hoeveelheden worden gekocht. Hoeveelheden om ze zonder zorgen weg te geven.

Zachte snoepjes daarentegen hebben een houdbaarheidsdatum meestal tussen 6 en 12 maanden, ze zullen voor meer specifieke gelegenheden in kleinere oplages moeten worden gebruikt.

Het is ook belangrijk om op te merken dat deze houdbaarheidsdata kan variëren afhankelijk van het product. Er kunnen harde varianten zijn die binnenkort verlopen en andere zachte snoepjes die langer meegaan. Neem daarom contact op met de klantenservice voordat je aankoop doet, zodat we je goed kunnen informeren over het gewenste reclame snoep.

Andere leuke en goedkope opties die je kunt vinden in de Gift Campaign catalogus

 • Chocolade met logo: Chocolade en bonbons in verschillende verpakkingen om jouw klanten te verrassen.
 • Lolly bedrukken: Meer gericht op kinderen, hoewel ze erg populair zijn. Verkrijgbaar in diverse smaken.
 • koekjes met logo: Beschikbaar als verschillende losse koekjes of in dozen zodat ze beschikbaar zijn voor een grotere groep.

Weet jij waarom snoepjes bedrukken, het ideale cadeau is?

Allereerst zijn ze een van de goedkoopste opties, samen met andere artikelen zoals pennen, tassen of rugzakjes. Het is daarom mogelijk om met een kleiner budget een groter publiek te bereiken.

Ten tweede dienen ze om effectief de aandacht te trekken. Een kleine, full-colour verpakking in een schaaltje op jouw stand tijdens een prominent evenement... Dit zorgt ervoor dat mensen die langskomen worden verleid door de opvallende snoep verpakkingen.

Ten slotte is het voor hen gemakkelijker om een positieve herinnering op te bouwen. Een lekker snoepje zal ervoor zorgen dat ze die smaak associëren met een bepaalde herinnering en jouw merk/bedrijf.


Andere tips voor jouw merk

 • Verras op de meest bijzondere dag met een persoonlijk geschenkje. In ons blogartikel over cadeaus voor bruiloftsgasten kun je deze en andere suggesties vinden.
 • Hoe kan jij snoep met logo implementeren als promotieartikelen? In ons blogartikel over snoep als reclame gaan we over handige tips over het implementeren van snoep in reclamecampagnes
 • .

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SNOEPJES MET LOGO

In welke formaten zijn de snoepjes verkrijgbaar?

Afhankelijk van het gekozen product, worden deze verschillend gepresenteerd. Aan de ene kant hebben we snoepjes in potjes, deze zijn een goede optie om op kantoor te hebben of te geven bij bedrijfsevenementen. Een ander alternatief is individuele verpakking, wanneer u kleine aantallen wilt leveren zijn deze opties perfect. Tenslotte hebben we snoepjes in blik met een hoogwaardigere afwerking, ideaal om uw loyale klanten te verrassen.

Wat zijn de voordelen van het weggeven van snoepgoed op evenementen en beurzen?

Het geven van snoep op evenementen zoals evenementen en beurzen biedt grote voordelen voor bedrijven omdat het niet alleen de aandacht van bezoekers trekt, maar ook de aanwezigheid van het merk versterkt en geassocieerd wordt met een positieve beleving. Aan de andere kant zijn snoepjes laten bedrukken ook een goedkope manier om te adverteren. Bovendien helpen ze merkzichtbaarheid te vergroten, omdat het een grote impact genereert door een groot aantal mensen te bereiken. Ten slotte zal het ons helpen de loyaliteit van klanten op te bouwen.

Wat voor snoepgoed kan ik hier laten personaliseren?

We hebben de meest traditionele snoepjes, hard of zacht, en die in individueel formaat worden gepresenteerd. Dit zijn de meest voorkomende merken om te promoten, omdat ze een brede selectie aan smaken hebben. Ook hebben we jellybeans, deze hebben een zachte touch. Deze worden over het algemeen geleverd in verpakkingen met een assortiment aan smaken. Andere opties zijn dropsnoepjes voor wie op zoek is naar meer bijzondere, originele en minder zoete smaken. Tenslotte snoepjes in de vorm van pillen die langer houdbaar zijn. Niet te vergeten, je kunt ook hartsnoepjes bedrukken voor een romantisch geschenk.

Is er een minimale afname voor snoepgoed?

Net als alle producten die we op onze website aanbieden, worden de snoepjes gratis verzonden. Daarnaast hebben onze bestellingen wel een minimale afname en hiermee dient bij de aankoop rekening gehouden te worden. Afhankelijk van het product zijn deze minimum hoeveelheden per eenheid of per kg. Het is belangrijk om de specifieke kenmerken van elk model op elke productpagina te controleren en als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij welke gelegenheden kunnen snoepjes worden gebruikt als promotie?

Snoepjes bedrukken kunnen bij veel gelegenheden worden gebruikt. Hieronder laten we u enkele situaties zien, zodat u ideeën kunt opdoen over wanneer u ze als cadeau kunt geven. Bovendien kunnen ze bij klassieke evenementen, beurzen en congressen op de balies worden achtergelaten, zodat klanten ze mee kunnen nemen na hun bezoek. Ze kunnen ook op kantoor worden bewaard, zodat de medewerkers er zelf de hele werkdag van kunnen genieten. En ten slotte zijn ze ideaal als gratis geschenk, bijvoorbeeld in hotels, restaurants of wellnesscentra.

Kan ik hier suikervrije snoepjes vinden?

Jazeker, voor de mensen die willen genieten van een zoete lekkernij, maar tegelijkertijd hun suikerconsumptie onder controle willen houden: een aantal opties in ons snoepassortiment zijn zonder toegevoegde suikers. U vindt deze informatie op de productpagina van elk product.


★ Reviews