Snoepjes met logo is een veel voorkomende manier om mensen op evenementen aan te trekken. Hoewel je misschien denkt dat bedrukte snoepjes een cadeau zijn voor kinderen, spreken ze ook de volwassen zoetekauw aan. In onze collectie diverse snoepjes waarbij de verpakking gepersonaliseerd kan worden. Vindt snoepjes in verschillende kleuren en smaken. Kies bijvoorbeeld uit hartsnoepjes bedrukken, Clic Clac snoepjes, gewikkelde snoepjes en nog veel meer!


Kleuren
Geschmacksvermischung
Rood
Wit
Citroen
Sinaasappel
Appel
Framboos
Zure framboos
Aardbei
Kers
Cola
Munt
Tijm
Zilver
Doorzichtig
Meerkleurig
Minimale afname
Themas

Artikelen 1 tot 39 van 54

Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 39 van 54

Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SNOEPJES MET LOGO

In welke formaten zijn de snoepjes verkrijgbaar?

Afhankelijk van het gekozen product, worden deze verschillend gepresenteerd. Aan de ene kant hebben we snoepjes in potjes, deze zijn een goede optie om op kantoor te hebben of te geven bij bedrijfsevenementen. Een ander alternatief is individuele verpakking, wanneer u kleine aantallen wilt leveren zijn deze opties perfect. Tenslotte hebben we snoepjes in blik met een hoogwaardigere afwerking, ideaal om uw loyale klanten te verrassen.

Wat zijn de voordelen van het weggeven van snoepgoed op evenementen en beurzen?

Het geven van snoep op evenementen zoals evenementen en beurzen biedt grote voordelen voor bedrijven omdat het niet alleen de aandacht van bezoekers trekt, maar ook de aanwezigheid van het merk versterkt en geassocieerd wordt met een positieve beleving. Aan de andere kant zijn snoepjes laten bedrukken ook een goedkope manier om te adverteren. Bovendien helpen ze merkzichtbaarheid te vergroten, omdat het een grote impact genereert door een groot aantal mensen te bereiken. Ten slotte zal het ons helpen de loyaliteit van klanten op te bouwen.

Wat voor snoepgoed kan ik hier laten personaliseren?

We hebben de meest traditionele snoepjes, hard of zacht, en die in individueel formaat worden gepresenteerd. Dit zijn de meest voorkomende merken om te promoten, omdat ze een brede selectie aan smaken hebben. Ook hebben we jellybeans, deze hebben een zachte touch. Deze worden over het algemeen geleverd in verpakkingen met een assortiment aan smaken. Andere opties zijn dropsnoepjes voor wie op zoek is naar meer bijzondere, originele en minder zoete smaken. Tenslotte snoepjes in de vorm van pillen die langer houdbaar zijn. Niet te vergeten, je kunt ook hartsnoepjes bedrukken voor een romantisch geschenk.

Is er een minimale afname voor snoepgoed?

Net als alle producten die we op onze website aanbieden, worden de snoepjes gratis verzonden. Daarnaast hebben onze bestellingen wel een minimale afname en hiermee dient bij de aankoop rekening gehouden te worden. Afhankelijk van het product zijn deze minimum hoeveelheden per eenheid of per kg. Het is belangrijk om de specifieke kenmerken van elk model op elke productpagina te controleren en als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij welke gelegenheden kunnen snoepjes worden gebruikt als promotie?

Snoepjes bedrukken kunnen bij veel gelegenheden worden gebruikt. Hieronder laten we u enkele situaties zien, zodat u ideeën kunt opdoen over wanneer u ze als cadeau kunt geven. Bovendien kunnen ze bij klassieke evenementen, beurzen en congressen op de balies worden achtergelaten, zodat klanten ze mee kunnen nemen na hun bezoek. Ze kunnen ook op kantoor worden bewaard, zodat de medewerkers er zelf de hele werkdag van kunnen genieten. En ten slotte zijn ze ideaal als gratis geschenk, bijvoorbeeld in hotels, restaurants of wellnesscentra.

Kan ik hier suikervrije snoepjes vinden?

Jazeker, voor de mensen die willen genieten van een zoete lekkernij, maar tegelijkertijd hun suikerconsumptie onder controle willen houden: een aantal opties in ons snoepassortiment zijn zonder toegevoegde suikers. U vindt deze informatie op de productpagina van elk product.


★ Reviews