Vind hier chocolade met logo een heerlijk detail voor klanten en medewerkers. We hebben een ruim assortiment om uit te kiezen: chocolaatjes, chocolaatjes, truffels, minichocolaatjes en meer. Een ideaal alternatief als u op zoek bent naar een betaalbaar geschenk om de zichtbaarheid van uw merk te vergroten door er uw logo aan toe te voegen. Ze kunnen bij vele gelegenheden worden geleverd, zoals beurzen, bedrijfsevenementen of commerciële bezoeken. Kan jij van deze heerlijke chocolaatjes afblijven?


Kleuren
Zwart
Rood
Wit
Hazelnoten
Koffie
Witte Chocolade
Melkchocolade
Pure chocolade
Zilver
Doorzichtig
Naturel
Meerkleurig
Minimale afname
Themas

27 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

27 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER CHOCOLADE MET LOGO

Welke soorten chocolade geschenken zijn verkrijgbaar?

Wij hebben een ruime keuze aan relatiegeschenk chocolade. Aan de ene kant hebben we pralines met de klassieke 3 smaken: zwart, de meest intense smaak die geassocieerd kan worden met elegantie; melkchocolade is het populairst dankzij zijn zachte smaak en witte chocola is ook erg populair. Daarnaast hebben wij nog meer premium chocolade zoals truffels en bonbons in een assortiment aan smaken met een exclusief design. Tenslotte hebben we ook opties voor de allerkleinsten met chocoladefiguren.

Wat zijn gepast momenten om chocola met logo te geven?

Het bezorgen van bedrukte chocolade en bonbons wordt vooral geassocieerd met een daad van dankbaarheid. Daarom zou het een goede gelegenheid zijn om uw meest loyale klanten te bedanken voor hun inzet voor uw merk, of om de medewerkers van uw bedrijf te bedanken voor hun werk binnen het bedrijf wanneer de bedrijfsdoelstellingen zijn bereikt. Ze kunnen ook een symbool zijn van feest, bijvoorbeeld het jubileum van het bedrijf of Kerstmis.

Waarom zou ik chocolade personaliseren als geschenk?

Het is een origineel detail dat een ander tintje geeft aan weggevertjes, omdat het origineel is, en om die reden is het een goede manier om u te onderscheiden van de concurrentie. Bovendien zijn chocolaatjes met logo een product dat over het algemeen iedereen leuk vindt en daarom wordt het geassocieerd met een positief imago van uw merk. Chocolade met eigen logo is veelzijdig omdat ze in vele situaties kunnen worden gebruikt. En ten slotte trekken ze de aandacht, zodat ze kunnen worden gebruikt als een zeer effectief reclamemiddel.

Chocola bedrukken met jouw logo, hoe wordt dit gepresenteerd?

Al onze chocolaatjes worden gepresenteerd in een bepaalde verpakking: doos, transparant zakje met sluiting, verpakt in papier of in blikjes, zodat uw bedrijfslogo duidelijk zichtbaar is op de productcoating.


★ Reviews