Wat is er nu fijner dan een heerlijk warm fleece vest dragen? Eentje met jouw logo erop! Laat daarom een fleece vest bedrukken Daarvoor ben je bij Gift Campaign aan het juiste adres. Fleece bedrukken is voor meerdere doelgroepen geschikt. Bijvoorbeeld voor je eigen personeel die goed warm moet blijven tijdens hun werkzaamheden. Maar ook voor klanten die veel buiten moeten werken (ook in koudere seizoenen). Al onze vesten zijn lekker warm en bieden dus goede bescherming tegen de kou. We hebben diverse modellen, stijlen en maten. Zo tref je ook een fleece vest voor kinderen aan! Kijk gerust rond.


Kleuren
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Groen
Oranje
Roze
Zilver
Fuchsia
Naturel
Geel
Bruin
Paars
Materialen
Geslacht
Gramgewicht
Merken
Minimale afname
overige filters

16 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

16 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN FLEECE VEST BEDRUKKEN

Hoe personaliseer je een fleece vest met logo?

Op elke productpagina zijn de bedrukkingsmethodes te vinden. De twee meest voorkomende zijn: ten eerste zeefdruk, bestaande uit het aanbrengen van inkt door een gespannen gaas. Het is snel en goedkoop en is erg populair in zakelijke merchandising vanwege de veelzijdigheid en esthetische afwerking. Ten tweede is er het borduurwerk, dat een serieuzer en formeler beeld geeft, waardoor een zeer uitstekend eindresultaat ontstaat. Fleece bedrukken is perfect om op te nemen als onderdeel van het werkteam.

Van welke materialen zijn de fleece vesten gemaakt?

Over het algemeen moeten we twee soorten productiematerialen voor de fleece vest bedrukt benadrukken. Aan de ene kant is er polyester, een heel typisch materiaal dat we terugzien in andere kledingstukken zoals een sportshirt bedrukken. Dit wordt vaak gebruikt omdat ze goed bestand zijn tegen vocht, elastisch zijn en hun prijs meestal goedkoop is, dus ze zijn perfect voor bovenkleding die bewegingsvrijheid vereist. Aan de andere kant is er RPET, dat wil zeggen gerecycled plastic, waarmee resultaten kunnen worden bereikt die sterk lijken op polyester, maar die bijdragen aan milieubehoud.

In welke maten is een fleece vest met bedrijfslogo te bedrukken?

Wij hebben onze fleecevesten beschikbaar in diverse maten. Deze zijn op de productpagina zelf te raadplegen. Van XS tot 5XL. We hebben genoeg maten beschikbaar, deze zijn overigens ook te combineren in één bestelling, zo hoef je niet per maat een bestelling te maken voor jouw perfecte fleece vest met eigen logo. Zijn er enige vragen over de maten beschikbaar op onze website? Dan staat onze klantenservice altijd paraat. Laat jouw perfecte fleece vest bedrukken bij Giftcampaign!

Waarom fleece vesten bedrukken?

Deze bovenkleding komt goed van pas met de komst van de winter, vooral in koudere streken, dus in die tijd zullen ze een zeer gewaardeerd relatiegeschenk zijn. Dit kan worden geleverd aan twee soorten publiek: enerzijds aan de werknemers zelf, zodat ze beschermd zijn als ze buitenshuis een taak moeten uitvoeren. Daarnaast zijn er de klanten zelf (huidige of potentiële). Op deze manier zal het logo door velen worden gezien wanneer ze het dagelijks of bij een specifieke gelegenheid gebruiken!

Is er een minimale afname voor vesten bedrukken?

Ja, aangezien we werken met gepersonaliseerde producties, zijn de kosten voor het maken van een laag aantal erg hoog, daarom moeten we een limiet vaststellen. Deze minimale afname is te raadplegen op elke specifieke productpagina. Daarnaast hebben we het systeem ingesteld zodat je verschillende maten kunt combineren, zo kan je makkelijker aan het minimum komen. Deze bevindt zich meestal op 10 of 25 stuks, afhankelijk van het gekozen vest. Heeft u vragen of specifieke wensen, dan staat onze klantenservice altijd klaar.

Wat is de levertijd voor bedrukte fleece vesten?

Wanneer u de kleur, het aantal en de bedrukking van uw favoriete fleece vest met opdruk heeft geselecteerd, ziet u aan de rechterkant van de pagina de geschatte levertijd, die gewoonlijk 7 tot 10 werkdagen zijn (vanaf de goedkeuring van het te verzenden virtuele voorbeeld). Dat komt overeen met onze gratis standaard verzending. Als u de levertijd wilt verkorten, stuur ons dan een e-mail of bel ons en wij zullen u informeren over onze express transportservice, zodat uw bestelling zo snel mogelijk aankomt. Het is daarnaast ook mogelijk om het zonder bedrukking of logo te bestellen. Dit verkort de levertijd tot 4/6 dagen.


★ Reviews