Een zakelijke overhemd bedrukken is een geliefd relatiegeschenk. Dit kledingstuk ademt elegantie uit en geeft je merk direct aanzien. Ideaal om aan personeelsleden uit te delen die een formele uitstraling moeten hebben tijdens hun werkzaamheden. Iedere blouse met logo uit ons assortiment is van goede kwaliteit. Kijk gerust rond en laat je inspireren en verrassen door de diverse stijlen en kleuren die de collectie telt. Heb je jouw zakelijke overhemden gevonden? Dan bedrukken wij deze graag voor je!


Kleuren
Rood
Zwart
Wit
Grijs
Blauw
Roze
Materialen
Geslacht
Gramgewicht
Merken
Minimale afname
overige filters

16 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

16 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN OVERHEMD BEDRUKKEN

Hoe wordt een blouse met logo bedrukt?

We hebben verschillende technieken om jouw logo te kunnen plaatsen. Het is mogelijk om overhemden te laten zeefdrukken d.m.v. transfer, zodat er een betere kwaliteit wordt bereikt met het eindresultaat tegen een goede prijs. Dan is er het borduurwerk, om het ontwerp een meer serieuze en professionele esthetische afwerking te geven. Daarnaast is het mogelijk om prints in full colour te maken, ontworpen voor designs met verschillende kleuren en die meer aandacht willen trekken. Op elke pagina ziet u welke bedrukkingsmogelijkheden zijn ingeschakeld, aangezien niet alle modellen met elk van de processen kunnen worden bedrukt.

Wat is de levertijd van overhemden bedrukken?

De algemene levertijd voor overhemden met logo is 7 tot 10 werkdagen. Dit termijn dient in rekening te worden gebracht vanaf de definitieve goedkeuring van de grafische drukproef die zal worden opgestuurd. Daarnaast zal de tijd afhangen van het gekozen model en of er gekozen is voor een bedrukking of het product zonder opdruk. Ten slotte kunt u gebruik maken van onze expres levering tegen extra kosten.

Wat zijn Oxford-overhemden?

Het is een soort lichtgewicht stof, die over het algemeen wordt gebruikt om overhemden en jurken te maken, dit kan zijn samengesteld uit katoen, een katoen-polyestermix. De naam is afgeleid van de Engelse stad zelf, Oxford, aangezien dit soort overhemden daar werden geproduceerd. Deze overhemden worden gekenmerkt door een wat meer informele stijl. Op de productpaginas zelf kun je controleren of de gekozen merchandising dit type materiaal heeft en wat de samenstelling ervan is.

Op welke positites kunnen de overhemden bedrukt worden?

De positie is afhankelijk van het gekozen model en de ingeschakelde bedrukkingstechnieken. Op elke productpagina vindt u de mogelijkheden en bij twijfel adviseert ons team u vrijblijvend. Enerzijds zijn op de borst (aan één kant) of op de mouw de meest gebruikelijke posities voor bedrukkingen (zoals het geval is bij poloshirts met logo). Daarnaast zijn er enkele opties waarmee je het op de rug kunt plaatsen. Niet alle blouses hebben elke positie beschikbaar, en afhankelijk van het ontwerp kan het meer of minder ruimte innemen.

Wat voor overhemden kan ik hier bestellen?

Hier vindt u een divers assortiment aan overhemden perfect om te bedrukken als relatiegeschenk of bedrijfskleding. Aan de ene kant vindt je modellen met zowel korte als lange mouwen, afhankelijk van de tijd van het jaar. Er is ook een variëteit, afhankelijk van de materialen, het vinden van katoen, polyester, polyamide en Oxford. Ook is er geen tekort aan kleuren en formaten als het gaat om deze overhemden. Laat je verassen door de uitgebreide catalogus.

Is er een minimale afname voor overhemden met logo?

Jazeker, voor onze gehele catalogus geldt een minimale afname. In het geval van de overhemden is de minimale afname 5 stuks. Dit kan verschillen per product en daarom raden we altijd aan om de specifieke productpaginas te raadplegen voordat je een bestelling maakt voor een blouse bedrukken. Daarnaast hebben wij kwantumkortingen voor grotere bestellingen dat oploopt naarmate het bestelde volume groter is.


★ Reviews