Een laptoptas bedrukken met een logo kan voor diverse doeleinden dienen. Geef ze bijvoorbeeld weg aan nieuwe studenten van een opleiding. Of gebruik ze als welkomstgeschenk voor een nieuwe collega. Je kunt een laptop eenvoudig vervoeren in de laptoptas met logo. Tegelijkertijd is de pc goed beschermd tegen schokken. Zo voorkom je beschadigingen! Dit verhoogt de naamsbekendheid van je merk. Je kunt bij ons ook een praktische laptop rugzakken bedrukken met veel opslagruimte!


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Grijs
Groen
Naturel
Zilver
Wit
Materialen
Grootte in inches
Merken
Minimale afname
overige filters

43 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

43 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LAPTOPTASSEN BEDRUKKEN

Wanneer kun je het beste laptoptassen met logo cadeau doen?

Het is essentieel om te bestuderen wie onze doelgroep zal zijn om de best mogelijke keuze te maken. Dit soort gepersonaliseerde geschenken zijn zeer karakteristiek en zijn bijvoorbeeld perfect om mee te geven in een welkomstpakket aan nieuwe medewerkers, of als een blijk van waardering voor zakelijke relaties. Daarnaast zijn het praktische artikelen die perfect zijn voor mensen die vaak voor werk op reis gaan, en hun laptop op een veilige manier willen vervoeren!

Wat is de levertijd van bedrukte laptoptassen?

De gemiddelde levertijd van laptoptassen is 7 tot 9 werkdagen. Dit is te tellen vanaf de goedkeuring van het virtuele voorbeeld met logo. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor expreslevering wat de levertijd verlaagt naar 4 tot 7 werkdagen. Let op, deze service brengt wel extra kosten met zich mee. Is er dus geen haast achter de bestelling, dan raden we aan om een standaardlevering te kiezen. Die zijn namelijk altijd gratis! Vraag naar onze voorwaarden door contact op te nemen met de klantenservice.

Is er een minimale afname voor laptoptassen?

Je kunt bij ons helaas niet maar een item bestellen. Dit komt omdat de kosten dan veel hoger komen te liggen. Je kunt bij ons een laptop tas laten bedrukken vanaf 5 stuks. Hoe meer items je besteld van een product, hoe hoger de uiteindelijke korting. Dit kan gunstig uitpakken! Uiteraard kun je er voor kiezen om een laptop tas zonder opdruk te bestellen. Qua kosten ben je dan voordeliger uit en de levering is sneller. Je haalt dan wel het effect van merkzichtbaarheid weg. Dus ons advies is om altijd een laptoptas bedrukt met logo te bestellen en te leveren als relatiegeschenk. Neem gerust contact op met onze klantenservice wanneer je vragen hebt. We helpen je graag verder.

Waarmee zijn de laptoptassen goed te combineren?

Alleen een laptop rugzak laten bedrukken als relatiegeschenk is al erg luxe. Wil je het geschenk echter nog meer waarde geven? Overweeg dan om er andere gifts bij te doen. Om de laptop nog meer te beschermen, kun je bij ons ook laptophoezen bedrukken Ook hiervan hebben wij diverse maten in ons assortiment opgenomen. Naast een laptop heeft een werknemer vaak ook andere computerbenodigdheden om zijn of haar werk goed uit te voeren. Denk aan een computermuis of een muismat. Maar ook een usb stick is altijd welkom of een powerbank. Doordat een bedrukte laptop rugzak genoeg ruimte biedt voor meer dan een laptop kun je ook bedrukte waterflessen meeleveren.

Hoe worden laptoptassen bedrukt?

Gebaseerd op het materiaal van de laptoptas zijn er verschillende druktechnieken beschikbaar om jouw logo te laten bedrukken. We hebben digitale transfer (een drukmethode wat erg lijkt op transferdruk, maar in plaats van inkt op papier, wordt er een digitale printer gebruikt om CMYK-kleuren op een grote papierrol te printen en dit met behulp van lijm vast te maken aan het artikel. Transferdruk (Jouw (vector)logo/design wordt eerst in de gewenste kleur op een transfer papier aangebracht (in spiegelbeeld). Daarna wordt dit transfer papier op hoge temperatuur samengeperst door een drukmachine.) en borduren (waarbij het logo meegenomen wordt in het materiaal).

Wanneer kies ik voor een laptoptas over een laptophoes

Het hangt af van de situatie waarin ze gebruikt gaan worden en voor wie het bedoeld is. De hoezen zijn ontworpen voor een minder regelmatig transport, dat in andere tassen kan worden opgeborgen of dat het enige object is dat we vervoeren en comfortabel kan worden gedragen met handvatten of een riem. De zakelijke laptoptassen kunnen daarom een ​​vervanging zijn voor de rugzak, omdat ze completer zijn en de voorwerpen beter beschermd zijn. De hoezen zijn perfect als extra accessoire naast de laptoptassen. Zo weet je zeker dat de laptop goed beschermt is.


★ Reviews