Voeg een zakelijke touch toe aan jouw kantoor met computermuizen met logo

Muis bedrukken? Handig voor op het kantoor! Een onmisbaar item is dan ook de computermuis. Om deze onderdeel te laten worden van je corporate merchandising kun je hier de computermuis bedrukken. Ideaal in een welkomstpakket voor nieuwe werknemers. Of gebruik de bedrukte computermuis op een beurs of zakelijk event. Wil je het relatiegeschenk een extra boost geven? Laat dan ook de muismat bedrukken met logo en geef deze mee.


Kleuren
Zwart
Wit
Grijs
Zilver
Blauw
Naturel
Minimale afname
overige filters

13 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

13 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN COMPUTERMUIS BEDRUKKEN

Is jullie bedrukte computermuis met of zonder kabel?

We hebben beiden opties! Afhankelijk van jouw doelgroep en je doel kun je dus kiezen. Zo hebben we een computermuis met logo die een eigen kabel met USB-aansluiting heeft. Tevens hebben we ook opties die draadloos werken (via batterijen) en hun eigen ontvanger hebben. Ons assortiment aan computermuizen is uitgebreid met voor ieder wat wils. Zo past er altijd eentje bij jouw doel en je doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan de muizen die ideaal zijn voor gamers of e-sportfans (bijvoorbeeld die in de vorm van een auto). Of wat je van onze antibacteriële, COVID-proof computermuis? Laat je verrassen.

Hoe bedrukken jullie de computermuis?

Goede vraag! Dat leggen we je graag uit. De meest gebruikte druktechniek die wij hiervoor toepassen is tampondruk. Bij deze techniek maken we gebruik van een tampon die het logo als het ware op de computermuis drukt. Deze techniek is geschikt voor logo´s tot 4 kleuren (waarbij voor iedere kleur een nieuwe tampon wordt gebruikt). Het is een simpele, budgetvriendelijke druktechniek met een prachtig eindresultaat. Daarnaast gebruiken we ook digitale full colour bedrukking, wat ideaal toepasbaar is voor logo´s die iets meer complex van aard zijn. Tot slot kunnen we ook doming toepassen, waarmee je een mooi 3D-effect krijgt.

Waarmee kan ik de zakelijke computermuis combineren?

Met heel veel producten. Logischerwijs gaat dit product uitstekend samen met een bedrukte muismat. Door deze te voorzien van een logo krijgt jouw bedrijf extra naamsbekendheid. Dit doet het ook heel erg goed als merchandising voor eigen gebruik. Want ook jij en je personeel hebben muismatten en een goede computermuis nodig. Naast de muismat kun je de computermuis met logo ook goed matchen met bijvoorbeeld een bedrukte webcam cover om zo de veiligheid van je personeel te waarborgen. Voeg hier een usb stick aan toe en je hebt een prachtig pakket! Je maakt het af door alles in een zakelijke rugzak met logo te stoppen. Ook die hebben we bij Gift Campaign!

Kan ik bij jullie een computermuis met logo bedrukken?

Uiteraard! Bij Gift Campaign kun je terecht voor zakelijke relatiegeschenken. Binnen het werkleven is een computer (met een daarbij behorende computermuis) niet meer weg te denken. Of je deze nu zelf gebruikt als bedrijf, of juist weg wil geven als geschenk: je moet er wel voor zorgen dat deze aan een aantal eisen voldoet. Is hij bijvoorbeeld ergonomisch vriendelijk? Zo voorkom je diverse lichamelijke klachten op de lange termijn. Ook het oog wil wat. Vandaar ook dat onze computermuizen beschikbaar zijn in diverse soorten, maten en kleuren. Iedere muis is te personaliseren naar wens via diverse filteropties.


★ Reviews