Veel banen bevinden zich achter de computer. Een onmisbaar item is dan ook de computermuis. Om deze onderdeel te laten worden van je corporate merchandising kun je hier de computermuis bedrukken. Ideaal in een welkomstpakket voor nieuwe werknemers. Binnen ons assortiment aan computermuizen vind je ook exemplaren die geschikt zijn als relatiegeschenken. Laat ze bedrukken met logo als leuk cadeau voor de loyale klant. Of gebruik de bedrukte computermuis op een beurs of zakelijk event. De muizen worden geleverd in een mooie, kartonnen doos. Wil je het relatiegeschenk een extra dimensie geven? Laat dan ook de muismat bedrukken met logo en lever deze mee.

8 artikel(en)

 • Optische computermuis met logo voor gaming

  Computermuis Gamer

  Optische computermuis met logo voor gaming
  Deze computermuis met logo is altijd een geschikt relatiegeschenk. Deze oogt futuristisch door de diverse kleuren

  Prijs vanaf: € 4,43
 • Draadloze muis met logo

  Muis Curve

  Draadloze muis met logo
  Draadloze muis om te bedrukken. Te gebruiken als promotie artikel en relatiegeschenk voor klanten en medewerkers tijdens reclame- en marketingactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 3,97
 • Draadloze muis in de vorm van een auto

  Muis Race

  Draadloze muis in de vorm van een auto
  Te bedrukken draadloze muis in de vorm van een auto, te gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel tijdens reclame- of marketingactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 7,68
 • Computermuis met logo in plastic doosje

  Muis Curve Plus

  Computermuis met logo in plastic doosje
  Deze muis wordt als promotieartikel geleverd in een mooi plastic doosje. Je kunt zowel de muis als het doosje laten bedrukken. Verkrijgbaar in zwart en wit.

  Prijs vanaf: € 4,19
 • Reclame computermuis met USB-kabel

  Muis Basic Style

  Reclame computermuis met USB-kabel
  Deze bedrukte computermuis kun je als merchandising gebruiken op evenementen. Voorzien van een zelfoprollende USB-kabel voor het aansluiten op de computer.

  Prijs vanaf: € 2,39
 • Draadloze computermuis met logo

  Computermuis Traction

  Draadloze computermuis met logo
  Als je je merk wilt promoten op het bureau van je klanten, kun je deze moderne draadloze computermuizen bedrukken met een full colour bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 3,41
 • Antibacteriële aangepaste draadloze muis

  Muis Antibacterieel

  Antibacteriële aangepaste draadloze muis
  Deze technologische muis is ideaal voor op kantoor of als relatiegeschenk. Te bedrukken met logo en hij heeft een antibacteriële functie.

  Prijs vanaf: € 3,67
 • Draadloze muis voor reclame

  Draadloze muis Comfort

  Draadloze muis voor reclame
  Laat deze computermuis bedrukken met logo voor extra zichtbaarheid van jouw logo op kantoor. Zo voelt een medewerker zich extra verbonden met jou als werkgever.

  Prijs vanaf: € 7,95

8 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >