Muis bedrukken? Handig voor op het kantoor! Een onmisbaar item is dan ook de computermuis. Om deze onderdeel te laten worden van je corporate merchandising kun je hier de computermuis bedrukken. Ideaal in een welkomstpakket voor nieuwe werknemers. Of gebruik de bedrukte computermuis op een beurs of zakelijk event. Wil je het relatiegeschenk een extra boost geven? Laat dan ook de muismat bedrukken met logo en geef deze mee.


Kleuren
Zwart
Wit
Grijs
Naturel
Minimale afname
Themas

9 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • MEEST VERKOCHT
  Antibacteriële aangepaste draadloze muis kleur wit

  Muis Antibacterieel

  Antibacteriële aangepaste draadloze muis
  Deze technologische muis is ideaal voor op kantoor of als relatiegeschenk. Te bedrukken met logo en hij heeft een antibacteriële functie.

  Prijs vanaf: € 3,89
  Bekijk details >
 • Draadloze muis met logo

  Muis Curve

  Draadloze muis met logo
  Draadloze muis om te bedrukken. Te gebruiken als promotie artikel en relatiegeschenk voor klanten en medewerkers tijdens reclame- en marketingactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 5,09
  Bekijk details >
 • Draadloze computermuis met logo

  Computermuis Traction

  Draadloze computermuis met logo
  Als je je merk wilt promoten op het bureau van je klanten, kun je deze moderne draadloze computermuizen bedrukken met een full colour bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 3,59
  Bekijk details >
 • Draadloze, tarwestro computermuis met logo

  Computermuis Wheat Straw

  Draadloze, tarwestro computermuis met logo
  Kies voor relatiegeschenken die zowel duurzaam als technologisch zijn, zoals deze draadloze tarwestro computermuis met logo. Individueel verpakt in eco-doosje.

  Prijs vanaf: € 5,43
  Bekijk details >
 • Computermuis met logo in plastic doosje

  Muis Curve Plus

  Computermuis met logo in plastic doosje
  Deze muis wordt als promotieartikel geleverd in een mooi plastic doosje. Je kunt zowel de muis als het doosje laten bedrukken. Verkrijgbaar in zwart en wit.

  Prijs vanaf: € 4,55
  Bekijk details >
 • Draadloze muis voor reclame

  Draadloze muis Comfort

  Draadloze muis voor reclame
  Laat deze computermuis bedrukken met logo voor extra zichtbaarheid van jouw logo op kantoor. Zo voelt een medewerker zich extra verbonden met jou als werkgever.

  Prijs vanaf: € 8,59
  Bekijk details >
 • Kleine draadloze computermuis met logo

  Draadloze muis Domed

  Kleine draadloze computermuis met logo
  Deze draadloze bedrukte computermuis valt op vanwege het kleine formaat, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Verkrijgbaar in zwart en wit.

  Prijs vanaf: € 2,85
  Bekijk details >
 • Draadloze muis in de vorm van een auto

  Muis Race

  Draadloze muis in de vorm van een auto
  Te bedrukken draadloze muis in de vorm van een auto, te gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel tijdens reclame- of marketingactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 9,49
  Bekijk details >
 • Gerecycleerde ABS draadloze muis

  Ergonomische muis recycled

  Gerecycleerde ABS draadloze muis
  Combineer duurzaamheid met technologische trends in je relatiegeschenken met deze gepersonaliseerde muis gemaakt van gerecyclede materialen.

  Prijs vanaf: € 6,63
  Bekijk details >

9 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN COMPUTERMUIS BEDRUKKEN

Is jullie bedrukte computermuis met of zonder kabel?

We hebben beiden opties! Afhankelijk van jouw doelgroep en je doel kun je dus kiezen. Zo hebben we een computermuis met logo die een eigen kabel met USB-aansluiting heeft. Tevens hebben we ook opties die draadloos werken (via batterijen) en hun eigen ontvanger hebben. Ons assortiment aan computermuizen is uitgebreid met voor ieder wat wils. Zo past er altijd eentje bij jouw doel en je doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan de muizen die ideaal zijn voor gamers of e-sportfans (bijvoorbeeld die in de vorm van een auto). Of wat je van onze antibacteriële, COVID-proof computermuis? Laat je verrassen.

Hoe bedrukken jullie de computermuis?

Goede vraag! Dat leggen we je graag uit. De meest gebruikte druktechniek die wij hiervoor toepassen is tampondruk. Bij deze techniek maken we gebruik van een tampon die het logo als het ware op de computermuis drukt. Deze techniek is geschikt voor logo´s tot 4 kleuren (waarbij voor iedere kleur een nieuwe tampon wordt gebruikt). Het is een simpele, budgetvriendelijke druktechniek met een prachtig eindresultaat. Daarnaast gebruiken we ook digitale full colour bedrukking, wat ideaal toepasbaar is voor logo´s die iets meer complex van aard zijn. Tot slot kunnen we ook doming toepassen, waarmee je een mooi 3D-effect krijgt.

Waarmee kan ik de zakelijke computermuis combineren?

Met heel veel producten. Logischerwijs gaat dit product uitstekend samen met een bedrukte muismat. Door deze te voorzien van een logo krijgt jouw bedrijf extra naamsbekendheid. Dit doet het ook heel erg goed als merchandising voor eigen gebruik. Want ook jij en je personeel hebben muismatten en een goede computermuis nodig. Naast de muismat kun je de computermuis met logo ook goed matchen met bijvoorbeeld een bedrukte webcam cover om zo de veiligheid van je personeel te waarborgen. Voeg hier een usb stick aan toe en je hebt een prachtig pakket! Je maakt het af door alles in een zakelijke rugzak met logo te stoppen. Ook die hebben we bij Gift Campaign!

Kan ik bij jullie een computermuis met logo bedrukken?

Uiteraard! Bij Gift Campaign kun je terecht voor zakelijke relatiegeschenken. Binnen het werkleven is een computer (met een daarbij behorende computermuis) niet meer weg te denken. Of je deze nu zelf gebruikt als bedrijf, of juist weg wil geven als geschenk: je moet er wel voor zorgen dat deze aan een aantal eisen voldoet. Is hij bijvoorbeeld ergonomisch vriendelijk? Zo voorkom je diverse lichamelijke klachten op de lange termijn. Ook het oog wil wat. Vandaar ook dat onze computermuizen beschikbaar zijn in diverse soorten, maten en kleuren. Iedere muis is te personaliseren naar wens via diverse filteropties.


★ Reviews