Muismatten bedrukken, een originele manier om jouw merk te promoten. Geef jouw klanten en medewerkers bedrukte muismatten. In onze collectie vind en kun je diverse muismatten als corporate merchandising voor medewerkers of als relatiegeschenk. Maak het compleet met een bedrukte muis. Een muismat bedrukken zal niet alleen dienen als een praktisch cadeau maar ook als constante reminder van jouw bedrijf. Zo laat je een blijvende impressie achter met een te bedrukken muismat!


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Naturel
Fuchsia
Bruin
Minimale afname
overige filters

32 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

32 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR JOUW MUISMATTEN BEDRUKKEN

 

muismat op kantoor

Waarom muismatten een onmisbaar kantooraccessoire zijn

Bedrukte muismatten zijn essentieel voor zowel werk als persoonlijk gebruik. Hoewel ze misschien een klein detail lijken, hebben ze verschillende voordelen.

Muismatten behoren tot de goedkopere reclamegeschenken, maar met meer bedrukkingsmogelijkheden, zodat u een breder publiek kunt bereiken en kunt opvallen met een origineel ontwerp, vooral als u kiest voor sublimatie als bedrukkingstechniek, die afdrukken in full colour mogelijk maakt.

Daarnaast, aangezien ze een object zijn dat in elk kantoor aanwezig is, zijn ze ideaal als welkomstgeschenk voor nieuwe werknemers.

Tot slot is er geen tekort aan modellen met bijzonderheden, zoals die met een polssteun of een draadloze oplader, die je zullen verrassen.

Rond, vierkant, full colour... Kies jouw ideale muismat!

De keuze van de muismat bepaalt het succes van uw campagne en daarom leggen we de beschikbare opties uit:

 • Basic rond of vierkant: De klassiekers bij uitstek en tegelijkertijd de zuinigste.
 • Voor sublimatie: ze maken full colour bedrukking van het oppervlak mogelijk, zodat het mogelijk is om prominente afbeeldingen en ontwerpen te plaatsen.
 • Met polssteun: de beste optie op het gebied van ergonomie en comfort
 • Met draadloze oplader: een erg handige 2-in-1 voor degenen die hun smartphones vaak gebruiken.
 • Het belang van het gebruik van muismatten met logo

  Tegenwoordig zijn veel van de muizen optisch en kunnen daarom goed werken op bijna elk oppervlak, dus men zou kunnen overwegen dat de muismatten niet meer zo nodig zijn.

  Houd er echter rekening mee dat de muismat een beschermingselement voor de tafel is en dat het, met het intensieve gebruik dat we elke dag maken, slijtage zal voorkomen. Bovendien zal het ook dienen om het onderste deel van de muis te bedekken, waardoor wordt voorkomen dat stof en vuil zich aan het bureaublad hechten.

  Bovendien moet niet worden vergeten dat dit accessoire een verschil kan maken in termen van het comfort van het gebruik van de muis, vooral in modellen die een polssteun hebben.

  Muismat met polssteun

  De ideale muismat voor uw campagne: ons populairste model

  Bedrukte muismatten zijn altijd populair geweest als relatiegeschenk. Hoewel we rekening moeten houden met de voorkeuren van de ontvanger, hebben we er een die de ster is op het gebied van merchandising: de Muismat Rest. Het is niet alleen praktisch, maar dankzij de polssteun ook een van de meest ergonomische. Er is ook sublimatie-bedrukking beschikbaar, zodat u een ontwerp kunt afdrukken dat de aandacht trekt.

  Wat is de invloed van de dikte van de muismat?

  Over het algemeen is een muismat tussen de 2 en 4 mm dik ideaal voor comfort en stabiliteit tijdens het gebruik.

  Als de gebruiker echter polspijn heeft door langdurig gebruik van de muis, is het raadzaam om te kiezen voor modellen tussen 4 en 6 mm aangezien deze een betere demping hebben. Daarom kan deze keuze een grote hulp zijn om bepaalde problemen te voorkomen.

  Aan de andere kant zijn er mensen die de voorkeur geven aan de dunste ontwerpen, tussen 1 en 2 mm, omdat ze een betere precisie bieden.

  Textuur: sleutel tot het comfort van jouw accessoire

  Naast het materiaal, de dikte en de accessoires is een ander aspect dat het verschil kan maken de textuur van de muismat. De belangrijkste opties zijn:

  • Glad oppervlak: dit komt het meest voor wanneer snelle en nauwkeurige bewegingen nodig zijn, zoals bij het spelen van games. Aan de andere kant geven sommige mensen er misschien niet de voorkeur aan als de hand zweet of gemakkelijk uitglijdt.
  • Ruw oppervlak: Zoals het geval is met kurken muismatten. Het is ideaal als langzame bewegingen nodig zijn, zoals bij grafisch ontwerp. Ook kunnen ze voor sommige mensen ongemakkelijk zijn vanwege wrijving.
  • Zacht oppervlak: komt overeen met die van stof of microvezel, biedt minder controle en precisie, maar is ideaal voor lange werkdagen.
  • Gevoerd oppervlak: Nogmaals, een minder nauwkeurig maar zeer comfortabel alternatief voor langdurig gebruik, vooral als de persoon pijn of vermoeidheid heeft in de pols.

  Materiaal voor muismatten

  Het meest geschikte materiaal voor jouw gepersonaliseerde muismat

  De basiskenmerken bepalen welke mat het beste is voor uw relatiegeschenk, maar... Welke materialen bieden deze specificaties?

 • Polyester: duurzaam materiaal dat gemakkelijk schoon te maken en slijtvast is. Ze zorgen voor een goed glijden van de muis. Er zijn modellen die geschikt zijn voor sublimatie.
 • Kurk: Perfect om een meer ecologisch imago te tonen, kurk is ook een optie. Lichter en hygiënischer dankzij de natuurlijke antimicrobiële eigenschappen.
 • Imitatieleer: de ideale muismatten om een formele uitstraling over te brengen, ze zijn vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken.
 • EVA- of PU-schuim: zacht en gevoerd oppervlak, ze zijn goedkoper en perfect als u lange uren achter de computer doorbrengt.

 • Aanvullende aanbevelingen

  Op onze blog hebben wij een artikel gewijd aan een techniek om de mokken in kleur te laten bedrukken: sublimatie. Ontdek de ins en outs van deze bedrukkingsmethode.

  Wil je een pakket samenstellen met andere promotieartikelen? Dan raden we aan om het te combineren met een muis bedrukken om een compleet pakket te maken, laat dan een drinkfles bedrukken om gedurende de dag genoeg water te kunnen drinken. Laat daarnaast een usb stick met logo omdat het een ideale gadget is om veilig bestanden te kunnen opslaan.


  VEELGESTELDE VRAGEN OVER MUISMATTEN BEDRUKKEN

  Hoe kies ik de ideale muismat als cadeau?

  Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Denk allereerst aan de mensen die het cadeau gaan ontvangen. Als je ervoor kiest om ze op een evenement te bezorgen, zou het ideaal zijn om goedkope maar veelzijdige modellen te hebben, zoals polyester, om aan te passen aan allerlei voorkeuren. Als het daarentegen voor werknemers is, hangt het af van het gebruik dat ze maken, aangezien er dan een specifiek materiaal en een specifieke dikte moet worden gekozen, zoals we u bovenaan hebben uitgelegd. Uiteraard mag de eindafwerking met uw bedrukt logo niet ontbreken, waarvan wij u een virtueel staaltje toesturen zodat u het kunt zien voordat u de bestelling plaatst.

  Wat zijn de bedrukkingsgebieden voor muismatten?

  Het zal afhangen van het model. Over het algemeen kunnen we twee mogelijkheden onderscheiden: voor bepaalde modellen, kan het bovenste deel of het midden van de muismat bedrukt worden, afhankelijk van de vorm en of het een oplader of polssteun heeft of, aan de andere kant, op het hele oppervlak. Dit is het alternatief als u kiest voor sublimatiedruk.

  Waarom ergonomische muismatten gebruiken?

  Door het ontwerp van dit type muismatten en het feit dat ze een comfortabeler oppervlak hebben, kunnen ze het welzijn van de werknemers en hun fysieke gezondheid bevorderen en zo de productiviteit verbeteren. Vermindert vermoeidheid in polsen, handen en nek. Aan de andere kant beschermt het ook de gewrichten. Dankzij hun textuur kunnen ze ook de precisie en snelheid van de muiscursor verbeteren, wat vooral handig kan zijn voor taken die een hoge mate van precisie vereisen.

  Wanneer geef ik een muismat met opdruk cadeau?

  De bedrukte muismatten zijn tijdloze geschenken, dus elk moment van het jaar is het ideale moment om ze te geven. Afhankelijk van uw doel, wilt u misschien het ene of het andere seizoen kiezen. Als je ze bijvoorbeeld aan studenten bezorgt, is september zeker ideaal, want dan beginnen de scholen en universiteiten. Een andere optie is om ze aan nieuwe werknemers te geven wanneer ze op het werk komen, zodat ze de items hebben die ze nodig hebben. Deze zijn ook ideaal om samen met andere kantoorbenodigdheden een pakket te maken, zoals notitieboekjes met logo, pennen of laat drinkflessen bedrukken.

  Binnen hoeveel dagen bezorgen jullie mijn bestelling van muismatten?

  Het verzenden van onze relatiegeschenken (waaronder de muismatten met logo) is zoals eerder genoemd altijd gratis. Wij sturen hierbij een trackingnummer. De levertijd voor muismatten is 4 tot 6 werkdagen. Daarnaast beschikken we over expresslevering voor de muismatten met logo. De levertijd daarvoor is 3 tot 5 werkdagen. Neem contact op met onze klantenservice voor de voorwaarden.

  Waarom dagelijks muismatten gebruiken?

  Deze producten zijn heel gebruikelijk op elk bureau, zowel op het kantoor als thuis. Het gebruik ervan wordt aanbevolen, omdat het comfortabele items zijn die de precisie van de muiscursor verbeteren. Een andere factor waarmee rekening moet worden gehouden, is dat ze voortijdige verslechtering van de tafel voorkomen. Zonder het te beseffen, bewegen we de muis continu en als hij over het oppervlak glijdt, kan hij hem beschadigen. Bovendien kunnen ze dienen als een decoratief element van de werkruimte, aangezien er een grote verscheidenheid aan verschillende modellen, ontwerpen, kleuren en soorten bedrukking is.


  ★ Reviews