Door klanten muismatten te geven die bedrukt zijn met een foto of logo zorg je ervoor dat jouw merk elke dag weer wordt bekeken. In onze collectie vind je diverse soorten muismatten om te bedrukken en te gebruiken als corporate merchandising voor medewerkers of als relatiegeschenk. Je hoeft alleen het model uit te kiezen en wij zorgen ervoor dat het logo of de afbeelding er mooi op komt te staan. Onthoud dat hoe meer het design van de muismat de persoon aanspreekt, hoe groter de kans dat deze daadwerkelijk op het bureau van de ontvanger belandt. Daarnaast raden wij je aan het geschenk compleet te maken met een bedrukte muis.

9 artikel(en)

 • Muismat gezeefdrukt met l

  Muismat Basic

  Muismat gezeefdrukt met l
  Laat deze muismat bedrukken met jouw logo via de goedkope zeefdrukmethode. Op deze manier versterk je de bedrijfscultuur op kantoor en onder medewerkers.

  Prijs vanaf: € 0,75
 • Goedkope muismatten voor sublimatie

  Muismat Sublim

  Goedkope muismatten voor sublimatie
  Klassieke muismatten gepersonaliseerd door sublimatie. We bedrukken de afbeelding / het ontwerp op het oppervlakte.

  Prijs vanaf: € 0,39
 • Muismat met kalende

  Muismat Calendar

  Muismat met kalende
  Laat deze originele muismatten bedrukken met logo via zeefdruk als relatiegeschenk. Ze hebben een kalender in hun ontwerp, waardoor ze multifunctioneel zijn!

  Prijs vanaf: € 0,69
 • Muismat met basis van schuim

  Muismat Publish

  Muismat met basis van schuim
  Laat deze originele muismatten bedrukken met logo als relatiegeschenk of voor eigen gebruik. Dit model is heel populair! De basis is van schuim gemaakt.

  Prijs vanaf: € 0,89
 • Ronde muismat met basis van schui

  Muismat Publish Round

  Ronde muismat met basis van schui
  Deze gepersonaliseerde en ronde muismatten met logo zijn slim om op het bureau van je klant te zetten. Zo krijgt jouw naam meer zichtbaarheid.

  Prijs vanaf: € 0,89
 • Muismat van gerecycled plastic

  Muismat recycle

  Muismat van gerecycled plastic
  Laat deze muismatten bedrukken met logo om ze personaliseren. Ze zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee! Ideaal voor op kantoor.

  Prijs vanaf: € 1,01
 • Muismat met lampje om te gamen

  Gamer muismat

  Muismat met lampje om te gamen
  Je kunt deze muismat bedrukken met logo. Door het toegepaste kleurgebruik oogt deze muismat futuristisch.

  Prijs vanaf: € 6,92
 • Muismat gemaakt van banden

  Muismat Recyle Tire

  Muismat gemaakt van banden
  Zoek je een duurzaam relatiegeschenk? Dan is deze muismat van gerecyclede banden misschien wat je zoekt. Te bedrukken met logo voor op kantoor.

  Prijs vanaf: € 0,97
 • Antibacteriële muismat in PP

  Muismat antibacterieel

  Antibacteriële muismat in PP
  Laat deze computermuis bedrukken met antibacteriële functie. De mat is rechthoekig en heeft een antislip oppervlak voor een groot bedrukkingsgebied.

  Prijs vanaf: € 0,87

9 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >