Een sjaal bedrukken met logo is een uitstekende manier van reclame maken tijdens de winter! Binnen ons assortiment aan sjaals bedrukken kun je diverse stijlen vinden. Zo zijn er sjaals gemaakt van verschillende materialen. Kies degene die het best aansluit bij jouw huisstijl en ontwerp hem naar wens. Je kunt de bedrukte sjaal zelf gebruiken. Bijvoorbeeld op een evenement. Laat het combineren met mutsen bedrukken voor een kerstpakket of welkomstgeschenk.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Naturel
Fuchsia
Paars
Bruin
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

24 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

24 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SJAALS BEDRUKKEN

Wat voor producten kan ik in deze categorie vinden?

Met de komst van herfst en winter, vooral in gebieden waar de temperatuur sterk daalt, zijn relatiegeschenken in verband met de kou essentieel bij het geven van een geschenk aan teamleden, klanten of in een promotie. Sjaals bedrukken zijn ideaal voor dagelijks gebruik en kunnen dankzij de verscheidenheid aan beschikbare kleuren. Buisvormige nekwarmers met logo daarentegen zijn meer ontworpen voor sport of buitenuitstapjes, omdat ze deze sportieve uitstraling hebben, hoewel ze natuurlijk ook tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer kunnen worden gedragen als dat de voorkeur heeft.

Wat is de levertijd voor bedrukte sjaals en nekwarmers?

Gewoonlijk is de geschatte levertijd voor nekbeschermers met het logo en bedrukte sjaals tussen de 7 en 10 werkdagen, hoewel moet worden opgemerkt dat deze periode varieert afhankelijk van elk item (sommige van 5 tot 7, andere van 6 tot 8 werkdagen). Deze levertijd moet altijd worden gerekend vanaf de definitieve goedkeuring van het grafisch voorbeeld dat wordt verzonden van het artikel met het logo.

Is er een minimale afname voor bedrukte nekwarmers en sjaals

Jazeker, voor onze gehele catalogus geldt een minimale afname. Dit heeft te maken de gespecialiseerde productie die op maat wordt gedaan. Dit maakt het voor kleine bestellingen niet voordelig. Daarom hanteren we een minimale afname van over het algemeen 25 stuks. Dit kan verschillen per product, raadpleeg ook altijd de specifieke productpagina voor de meest up to date informatie.

Hoe worden sjaals en nekwarmers bedrukt?

Er zijn verschillende bedrukkingstechnieken om nekbeschermers en sjaals te personaliseren. We hebben zeefdruk, een van de meest voorkomende in deze productklasse, waardoor het logo relatief goedkoop kan worden verwerkt. Dan is er de transferdruk, perfect voor meer kleurrijke ontwerpen. Daarnaast vinden we borduren om een ​​natuurlijker en gedifferentieerder esthetisch resultaat te bereiken. Ten slotte is er sublimatie, ontworpen voor afbeeldingen of complexe ontwerpen.

Is er een expres transportservice beschikbaar voor deze producten?

Ja, als u op de artikelpagina bent gekomen en hebt gezien dat de gepersonaliseerde sjaal een te lange levertijd heeft, bieden wij u een exprestransportservice aan om deze levertijd te verkorten. Standaard verzendingen zijn gratis, maar om gebruik te kunnen maken van de snelle bezorgservice moet u eerst contact opnemen met onze klantenservice zodat zij u kunnen adviseren over de voorwaarden.

Waarmee zijn deze artikelen goed te combineren?

Zoals je je kunt voorstellen, als het gaat om relatiegeschenken voor de winter, kun je het beste die accessoires combineren. Vanzelfsprekend kunt u, afhankelijk van de advertentiecampagne die u uitvoert, ook pennen, flessen, kopjes en andere veelzijdige voorwerpen meenemen, maar over het algemeen zou het ideaal zijn om producten voor de kou te kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een deken, handschoenen, wintermutsen met logo of fleece dekens bedrukken, perfect voor vele doelgroepen.


★ Reviews