Bedrukte rugzakken voor kinderen zijn leuke cadeautjes voor een schoolkind. Laat deze kinderrugzakken bedrukken met eigen logo of design voor reclameacties, bijeenkomsten of evenementen. Om het geheel compleet te maken kan de tas uiteraard gevuld worden met andere promotieartikelen zoals notitieboekjes en kleurpotloden of pennen. Verder beschikken we ook over verschillende soorten schooltassen waar de naam van de school op geborduurd of bedrukt kan worden. Verken onze collectie of neem contact op voor persoonlijk advies.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Turkoois
Naturel
Fuchsia
Materialen
Minimale afname
overige filters

18 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

18 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN RUGZAK BEDRUKKEN VOOR KINDEREN

Wanneer geef je een gepersonaliseerde kinderrugzak?

Er zijn twee momenten waarop een gepersonaliseerde kinderrugzak ideaal is om weg te geven als cadeau. Allereerst bij evenementen gericht op kinderen of ouders van kinderen. Laat dan de kinderrugzakken bedrukken als onderdeel van een campagne. Ideaal, want de rugzakken worden hoogstwaarschijnlijk diezelfde dag nog gebruikt op het event, waardoor je direct zichtbaarheid creëert bij omstanders. Zo trek je hen ook weer naar jouw stand!

Op de tweede plek kun je ook een schooltas bedrukken om uit te delen op school. Dit is leuk voor de kinderen, maar ook handig voor docenten. Ga je bijvoorbeeld op excursie? Door de bedrukte kinderrugzak weg te geven zie je welk kind bij de groep hoort. Zo raak je nooit meer iemand kwijt binnen de soms grote groepen die je moet begeleiden.

Hebben jullie ook rugzakken om in te kleuren?

Ja! Bijvoorbeeld de Colortime, die is gemaakt van 600D polyesters. Deze rugzak voor kinderen komt met 5 viltstiften. Zo kan de kleine direct aan de slag met het inkleuren van de tas. Met dit promotieartikel vervelen kinderen zich geen moment! Hiermee biedt jij als gever direct meer waarde. Dit vinden niet alleen de kinderen leuk, maar ook de ouders. Een win-win situatie dus.

Daarnaast hebben we de Colorclub. Deze gepersonaliseerde kinderrugzak is goedkoop, maar effectief! Dit model is meer simpel dan het zojuist genoemde model, maar net zo leuk. Hij is gemaakt van non-woven stof. Je kunt de rugzak voor het kind bedrukken met logo in diverse kleuren. Daarnaast heeft hij een handige binnenzak.

Welke andere relatiegeschenken kan ik cadeau doen?

Het beste relatiegeschenk om te combineren met de kinderrugzak zijn de potloden. Net als de rugzak kun je ook de potloden bedrukken met logo. We hebben een gevarieerd assortiment met voor ieder kind wat wils. Als geschikt alternatief op de kinderrugzak kun je natuurlijk ook knuffels bedrukken met logo. Deze vallen altijd in de smaak!

Dan zijn er nog de bedrukte snoepjes. Dit is een veelzijdig product waar je graag je tanden in zet! Ideaal om uit te delen op evenementen en geschikt voor diverse doeleinden. Dit zijn onze aanbevelingen, maar je kunt uiteraard ieder product uit ons assortiment met elkaar combineren. Denk goed na over het doel van het relatiegeschenk en de eventuele meerwaarde. Zo heb jij straks een geschikt promotieartikel in handen!

Ik wil bij jullie een schooltas bedrukken: kan ik korting krijgen?

Ja. Binnen onze webshop hanteren wij voor ieder product een kwantumkorting. Deze neemt toe bij een grote bestelling. Je ziet bij ieder individueel product aan de rechterzijde het kostenoverzicht. Nadat je voor de productspecificaties hebt gekozen, zie je de uiteindelijke prijs per eenheid. Deze kan dus veranderen bij een bestelling van meer stuks.

Al onze verzendingen zijn gratis. De geschatte verzendtijd gaat in vanaf het moment dat je goedkeuring hebt gegeven op het digitale drukvoorbeeld van de kinderrugzak. Wanneer je besluit het product niet te personaliseren met logo, komen zowel de verzendtijd als de totale prijs lager te liggen. Dit raden we echter niet aan met het oog op branding. Juist door het logo af te beelden genereer je (onbewust) meer zichtbaarheid van jouw merk.


★ Reviews