Ontdek diverse sportartikelen met logo zoals: een mooie voetbal, een assortiment aan fitness artikelen en trofeeën & medailles

Onze sportartikelen met logo, zijn populair onder bedrijven die binnen de sportbranche werken. Ook voor ondernemers die binnenkort deelnemen aan een sportevenement. Deze relatiegeschenken sport kun je gebruiken als merchandising voor eigen gebruik of voor je klanten. Laat bijvoorbeeld een voetbal bedrukken in combinatie met een herbruikbare waterfles bedrukken. Op deze manier maak je op een handige wijze reclame. Laat je verrassen door ons assortiment. Ieder item is te bedrukken met logo.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Goud
Paars
Doorzichtig
Meerkleurig
Fuchsia
Bruin
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 181

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 181

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SPORTARTIKELEN MET LOGO BEDRUKKEN

Hoe worden sportieve relatiegeschenken bedrukt?

Het hangt ervan af welk sportartikel wordt gekozen. Afhankelijk van de grootte en materialen zijn er bepaalde bedrukkingsgebieden en andere aanbevolen technieken voor bedrukking. Meestal is tampondruk een van de meest populaire opties, aangezien het logo in één of meerdere kleuren op verschillende soorten ondergrond kan worden gedrukt. Dan is er de digitale overdracht in kleur, voor complexere ontwerpen die moeten worden verwerkt in stoffen en soortgelijke materialen. Vooral voor metalen voorwerpen is er geen gebrek aan lasergraveren voor uitstekend resultaat.

Wat zijn de populairste sport relatiegeschenken?

Van alle alternatieve fitness artikelen bedrukken die u in deze catalogus vindt, zijn er verschillende artikelen die we kunnen benadrukken die populair zijn. Bijvoorbeeld de frisbee bedrukken is bijvoorbeeld een optie om in de zomer te overwegen, evenals ballen (zowel voetbal als volleybal). We verkopen diverse artikelen om buiten te sporten. Aan polsbandjes, mobiel-hoesjes met armbanden en andere accessoires zoals tennisrackethoezen geen gebrek. Neem voor persoonlijk advies contact op met onze klantenservice.

Sportartikelen bedrukken? Wat is de levertijd?

Onze standaard verzendingen zijn volledig gratis en dit is van toepassing op de gehele catalogus van onze online shop. Gemiddeld is de levertijd van een bestelling meestal 7 tot 10 werkdagen, altijd te rekenen vanaf de bevestiging dat het ontvangen virtuele voorbeeld van het artikel met het logo goedgekeurd is. Voor het geval u deze verzendtijd wilt verkorten, hebben wij onze spoed verzendingservice. U kunt de informatie hierover raadplegen per telefoon of door ons een e-mail te sturen. Onze klantenservice staat altijd klaar om u door het volledige proces te helpen.

Kan ik de sportartikelen zonder bedrukking bestellen?

Ja, op elke specifieke productpagina, in de personalisatiesectie, vindt u de optie zonder bedrukking. Hierdoor kunt u sneller een aankoop doen doordat het logo niet hoeft te worden verwerkt en is de verzendtijd natuurlijk verkort. Het kan zijn dat uw bedrijf al eigen procedures heeft voor het maken van prints, waardoor u alleen de artikelen nodig heeft. We raden in ieder geval altijd aan om corporate merchandising te personaliseren om hun reclame-effect zo effectief mogelijk te maken en potentieel nieuwe klanten te kunnen trekken.

Wat zijn goedkope sportartikelen in jullie catalogus?

De goedkoopste sportartikelen te personaliseren zijn ongetwijfeld de frisbees. Door de lage prijs zal het mogelijk zijn om een ​​veel groter publiek te bereiken dan met andere relatiegeshenken en promotieartikelen. Andere aanbevelingen in dezelfde richting zijn bijvoorbeeld de voetballen te bedrukken, die iets duurder zijn maar nog populairder zijn onder voetbalverenigingen. Er is geen tekort aan andere mogelijkheden zoals polsbandjes, hoofdbanden of lampjes voor een betere zichtbaarheid, die erg praktisch kunnen zijn en kunnen worden aangevuld met een bedrukte sporttas met logo.

Is er een minimale bestelling voor bedrukte sportartikelen?

Voor al onze producten geldt er een minimale bestelling. Dit heeft te maken met het feit dat we met op maat gemaakt productie werken. Dit maakt het voor kleine bestellingen een stuk duurder voor ons en voor jou. Daarom werken we met een minimale bestellingshoeveelheid van over het algemeen 25 stuks. Dit kan natuurlijk varieren per product. Daarom raden wij altijd aan om elke specifieke productpagina te raadplegen om de minimale hoeveelheid te vinden. Daarnaast werken we met kwantumkortingen voor grotere bestellingen waardoor de prijs per stuk minder is. Vraag onze klantenservice voor de voorwaarden.


★ Reviews