Een USB met led bedrukken is een relatiegeschenk voor de klant die dol is op technologische gadgets. Het lampje geeft deze usb stick een opvallend tintje. Je kunt de usb sitck met logo bedrukken voor je eigen merchandising, of om weg te geven als luxe promotie artikel. Binnen ons assortiment aan usb met led vind je veel opties. Eentje is zeer prominent aanwezig: die met het verlichte logo. Hierdoor genereer je nog meer naamsbekendheid.


Kleuren
Zilver
Capaciteit
USB-standaardtype
Minimale afname
overige filters

3 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

3 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER USB STICKS MET LED

Welke visuele effecten hebben de USB sticks met led?

We kunnen onze bedrukte usb sticks met led in twee categorieën verdelen. De eerste categorie is die van de usb sticks met aan het uiteinde een LED lampje. Deze licht op zodra je de stick aan bijvoorbeeld een computer hebt gekoppeld. Deze usb sticks met logo zijn vrij traditioneel en beschikken over een glazen en / of plastic behuizing. De tweede categorie zijn die waarvan het logo zelf verlicht is. Dit is een zeer opvallend en origineel relatiegeschenk. Iedere keer dat de klant de usb stick in een pc stopt valt het logo namelijk weer extra op! Jouw merk onthouden wordt zo extra makkelijk gemaakt voor de klant.

Hebben jullie ook delivery express voor de usb sticks met led?

Ja! Dit werkt als volgt: je kiest eerst een usb stick die aansluit bij jouw wensen. Mocht de levertijd van de gekozen usb stick met led niet aansluiten bij jouw deadline, geef dan aan ons aan dat je de bestelling met spoed nodig hebt. Wij bekijken dan de mogelijkheid voor een spoedlevering. We moeten vermelden dat de dagen die aangegeven worden moeten worden geteld vanaf de definitieve bevestiging van de digitale drukproef. Daarnaast willen we nogmaals benadrukken dat je ons per e-mail moet doorgeven dat je gebruik wil maken van de spoeddienst. Zo kunnen wij je informeren over de voorwaarden.

Welke druktechnieken passen jullie toe bij de USB´s met LED?

Net als voor al onze relatiegeschenken gebruiken wij diverse technieken om deze te bedrukken met een logo. Een zeer geschikte voor de usb sticks met LED is de lasergravure. Deze techniek wordt voornamelijk toegepast bij relatiegeschenken gemaakt van metaal of hout. Hiermee krijg je een luxe uitstraling, wat extra versterkt wordt door de LED verlichting in de usb stick. Ook zorgt deze printtechniek voor een praktisch onuitwisbaar logo. Hierdoor is het een zeer duurzame druktechniek, waardoor de klant lang van een mooi product geniet! Neem voor vragen gerust contact op met onze klantenservice.

Waar kan ik de bedrukte usb LED sticks mee combineren?

USB sticks blijven een populair relatiegeschenk: een klassieker die niet uit de mode raakt! Dit model is in een modern jasje gestoken door de LED verlichting. Hiermee is het een zeer origineel geschenk. Wil je dit item niet op zichzelf weggeven? Geen probleem! Binnen het assortiment van Gift Campaign vind je talloze promotieartikelen waarmee je dit item kunt combineren. Zo kun je de technologische lijn doortrekken en dit accessoire matchen met technische relatiegeschenken zoals een muismat, een powerbank met logo of bedrukte speakers. Onze klantenservice helpt je overigens graag met het opdoen van inspiratie!


★ Reviews