Een pennenset cadeau bestaat uit diverse artikelen om goed te kunnen schrijven. Ondanks de populariteit aan smartphones en laptops, blijft het schrijven met de hand geliefd. Daarom blijft een luxe pennenset cadeau een gewaardeerd relatiegeschenk. Bij ons kun je de pennen bedrukken met logo om het geschenk nog persoonlijker te maken. Ook de geschenkdoos is te voorzien van opdruk. Daarom zijn pennensets bedrukken perfect als attent cadeau.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Zilver
Naturel
Materialen
Inkt kleur
Minimale afname
overige filters

24 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

24 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN PENNENSET CADEAU BEDRUKKEN

Wat voor pennensets kan ik hier vinden?

In onze pennensets bedrukken categorie zijn diverse sets te vinden, van houten schrijfsets tot pennensets met sleutelhangers en portemonees. Neem een kijkje en laat je verassen door ons uitgebreide assortiment. Gelukkig hebben we ook gedacht aan de verschillende budgetten die bedrijven tot hun beschikking hebben. Daarom zijn er ook goedkope pennensets beschikbaar. Evenals hebben we bijvoorbeeld ook een luxe pennenset cadeau te vinden. Er is genoeg keuze voor iedere klant. Heb je liever persoonlijk advies? Onze klantenservice helpt je graag verder om enige onduidelijkheden weg te nemen.

Hoe worden pennensets bedrukt?

We hebben verschillende bedrukkingstechnieken zoals zeefdruk of tampondruk, waardoor het bedrijfslogo op de doos van de promotionele pennenset kan worden gedrukt en zelfs op de pennen, rollers... afhankelijk van het model en de specificaties die het toelaat op het gebied van maatwerk. Daarnaast is er lasergravering, wat een mooi afgewerkt resultaat oplevert dat als formeel en elegant wordt ervaren. Het is ook perfect te combineren met onze kantoorartikelen bedrukken. Zo maakt je er een compleet pakketje van om weg te geven.

Is het mogelijk om pennensets zonder logo te bestellen?

Ja, soms zijn er bedrijven die al een eigen bedrukking machine hebben en alleen de pennenset cadeau zonder logo nodig hebben. Om deze reden hebben we een optie zonder markering beschikbaar, zodat de gewenste eenheden direct kunnen worden gekocht. Als u een bestelling wilt plaatsen zonder logo om levertijden te versnellen of een lagere prijs te hebben, moet u er rekening mee houden dat het voordeel van hubs als promotiemiddel verloren gaat, Daarom raden we natuurlijk aan om gebruik te maken van bedrukkingen om zichtbaarheid te genereren.

Waarom zou ik pennensets bij Giftcampaign bestellen?

Allereerst, hebben we korte levertijden zodat je in een korte termijn jouw bestelling in huis kunt hebben. Daarnaast zijn al onze bestellingen beschikbaar voor onze kwantumkorting. Dit houdt in dat voor toenemende grotere bestellingen de korting per product hoger zal zijn. Voor een groot volume is het gemakkelijker om de prijs per pennenset lager te houden. Daarnaast staat onze klantenservice u altijd bij. Vanaf de eerste offerte tot het moment dat de bestelling veilig en wel in aangekomen. Zo begeleiden we onze klanten door het gehele process met persoonlijk advies.

Wat is de levertijd voor pennensets laten bedrukken?

De standaard levertijd voor de pennenset bedrukken is 7 tot 10 werkdagen. Dit kan variëren afhankelijk van het product. Daarnaast is bezorging altijd gratis. Aan de andere kant heeft een expresverzending, die voor sommige producten kan worden aangevraagd, een geschatte levertijd van 5 tot 6werkdagen, hoewel er extra kosten aan verbonden zijn. Zonder de pennenset te bedrukken is de levertijd natuurlijk korter. Neem contact met ons op voor enige vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld onze kwantumkorting en express leveringservice.

Waarmee zijn pennensets goed te combineren?

Wellicht denk je eraan om de pennensets als deel van een welkomstpakket te maken. Als dat het geval is, geven wij graag een aantal voorbeelden van toffe promotieartikelen die perfect te combineren zijn met een pennenset relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een pennenset graveren cadeau pakket in combinatie met Aktetassen bedrukken of notitieboekjes. Natuurlijk zijn er diverse producten goed te combineren. Laat je verassen door ons uitgebreide assortiment! Mocht u aanvullend advies nodig hebben, dan helpt ons team u uiteraard graag verder met enige onzekerheden.


★ Reviews