Een gepersonaliseerde pennenset bestaat uit diverse artikelen om goed te kunnen schrijven. Denk aan pennen, rollers, potloden, vulpennen of een touch pen. Ondanks de populariteit aan smartphones en laptops, blijft het schrijven met de hand geliefd. Daarom blijft een pennenset een gewaardeerd relatiegeschenk. Bij ons kun je de pennen bedrukken met logo om het geschenk nog persoonlijker te maken. Ook de geschenkdoos is te voorzien van opdruk. Dit is attent, maar ook slim. Iedere keer als jouw klant of zakenpartner de set pakt, denkt deze weer even aan jou!

32 artikel(en)

 • Houten pennenset

  Duurzame schrijfset voor reclame
  Dit elegante ecologische relatiegeschenk bestaat uit een houten doosje met een houten pen en potlood. Bedruk ze met je logo en gebruik ze als promotieartikel.

  Prijs vanaf: € 5,23
 • Eco pennenset

  Pennenset in te bedrukken hoesje
  Deze set bestaat uit een kartonnen pen en potlood die bedrukt kunnen worden met een logo. Het bedrijfsgeschenk zit in een geschenkverpakking van gerecycled papier.

  Prijs vanaf: € 0,43
 • Pennenset Bamboo

  Bamboe doosje met bijpassende roller- en balpen
  Deze stijlvolle bamboe doosjes zijn promotie artikelen voor exclusieve klanten. Er zitten bijpassende pennen en rollerpennen in van hetzelfde materiaal.

  Prijs vanaf: € 6,25
 • Schrijfset Corticem

  Set met balpen en rollerpen van kurk
  Duurzame materialen zijn in de mode! In onze collectie hebben we daarom deze bedrukbare kurken schrijfset opgenomen om als relatiegeschenk aan klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 5,88
 • Cadeauset Natura

  Duurzaam relatiegeschenk met pen en sleutelhanger
  Duurzame relatiegeschenken zijn helemaal in. Met deze mooie kartonnen doosjes met reclame pennen en sleutelhangers van kurk zul je zeker de aandacht trekken.

  Prijs vanaf: € 2,10
 • Gekleurde pennenset

  Metalen doosje om te bedrukken
  Stijlvol metalen doosje om te bedrukken met een balpen en een vulpotlood. Ideaal om te gebruiken als bedrijfsgeschenk of merchandising.

  Prijs vanaf: € 1,36
 • Set met sleutelhanger en bedrijfspen

  Basis cadeauset voor reclame
  Als je op zoek bent naar een elegant relatiegeschenk voor je klanten dat niet teveel kost, dan is deze cadeauset met pen en sleutelhanger een echte aanrader.

  Prijs vanaf: € 1,47
 • Cadeauset Business

  Aantrekkelijke cadeauset voor bedrijven
  Dit bedrijfsgeschenk bevat een premium balpen, een kaarthouder en een mooie design sleutelhanger. Alle items en de geschenkdoos kunnen bedrukt worden.

  Prijs vanaf: € 5,65
 • Geschenkverpakking met pennen Croc

  Prachtig krokodillenleer
  Deze te bedrukken schrijfset is een opvallend relatiegeschenk vanwege het synthetische krokodillenleer van de rollerpen, balpen en het pennendoosje.

  Prijs vanaf: € 12,42
 • Geschenkdoosje met pennen Chest

  Geschenkdoosje met pen en vulpen
  Een schrijfset met een pen en een vulpen in een geschenkverpakking die bedrukt kan worden met je bedrijfslogo. Te gebruiken als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 13,17
 • Set met rollerpen en balpen Mostra

  Elegante schrijfset als bedrijfscadeau
  Geef deze hoogwaardige aluminium schrijfset als relatiegeschenk aan je beste klanten. De reclame pennen worden geleverd in een elegant kartonnen doosje.

  Prijs vanaf: € 1,91
 • Set met rollerpen en balpen DarkCarbon

  Schrijfset van koolstofvezel
  Ben je op zoek naar verrassende promotie artikelen voor op kantoor? Dan is deze schrijfset met carbon balpen en rollerpen vast en zeker een schot in de roos.

  Prijs vanaf: € 6,58
 • Pennenset Carbon

  Set met balpen en rollerpen van koolstofvezel
  Koolstofvezel is een innovatief en opvallend materiaal. Laat deze carbon pennen bedrukken met een logo en ze zullen zeker bij je klanten in de smaak vallen.

  Prijs vanaf: € 10,10
 • Pennenset Times

  Luxe cadeauset met rollerpen en balpen
  Als je voor je klanten op zoek bent naar reclame pennen van hoge kwaliteit met een uitzonderlijk ontwerp, is deze schrijfset met logo een echte aanrader.

  Prijs vanaf: € 8,34
 • Pennenset Central

  Asymmetrische pennenset met toch tip
  Deze rollerpen en balpen hebben een origineel ontwerp en zitten in een leuk doosje. Laat de pennen graveren met het merk van je bedrijf om reclame te maken.

  Prijs vanaf: € 2,95
 • Set met rollerpen en balpen Gibson

  Set met rollerpen en balpen in bedrukbaar doosje
  Schrijfsets met een rollerpen en balpen zijn een populaire klassieker onder de relatiegeschenken. Deze gifts geven een imago van professionaliteit en ervaring.

  Prijs vanaf: € 3,28
 • Set met rollerpen en balpen Nova

  Elegante pennenset met zwarte afwerking
  Zwarte pennen staan voor professionaliteit. Daarom is deze aantrekkelijke zwarte set met reclame pennen een ideaal relatiegeschenk voor je klanten.

  Prijs vanaf: € 4,84
 • Schrijfset Elegance

  Klassieke set met roller- en balpen
  Deze pennensets zijn ideale relatiegeschenken voor de meer traditionele klant. De reclame pennen zijn van hoge kwaliteit en zitten in een elegant doosje.

  Prijs vanaf: € 10,53
 • Pennenset Titan

  Set met rollerpen en balpen in stijlvol doosje
  Leg je klanten in de watten met dit gevoerde cadeaudoosje met zwart-metalen reclame pennen. Een relatiegeschenk dat professionaliteit en elegantie uitstraalt.

  Prijs vanaf: € 7,00
 • Set met balpen en rollerpen Style

  Gepresenteerd in een elegant geschenkdoosje
  Een relatiegeschenk bestaande uit een klassieke balpen en een prachtige rollerpen in een geschenkverpakking. Kan bedrukt worden met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 6,32
 • Schrijfset Avenir

  Professionele set met pen en vulpotlood
  Deze set bestaat uit een metalen balpen en vulpotlood met een zeer innovatief ontwerp. Ideaal als je op zoek bent naar relatiegeschenken van hoge kwaliteit.

  Prijs vanaf: € 1,16
 • Pennenset Branve® Chapter

  Set met zwarte rollerpen en balpen
  Zowel voor medewerkers als voor klanten is deze exclusieve pennenset leuke merchandising. De reclame pennen zitten in een elegant bijpassend geschenkdoosje.

  Prijs vanaf: € 11,00
 • Pennenset Aster

  Set met vulpotlood en balpen in geschenkdoosje
  Schrijven jouw klanten zowel met pen als met potlood, dan mogen deze relatiegeschenken niet ontbreken. Samen zitten ze in een plastic bedrukbaar geschenkdoosje.

  Prijs vanaf: € 1,24
 • Pennenset Midnight

  Set met metalen bal- en rollerpen in doosje
  Als je een exclusief relatiegeschenk wit geven, is deze luxe pennenset met mooie metalen reclame pennen een prima keuze. Gepresenteerd in een elegant doosje.

  Prijs vanaf: € 11,21
 • Pennenset Continental

  Rollerpen en balpen in klassiek doosje
  Deze reclame pennen zijn mooie relatiegeschenken voor trouwe klanten. Met deze bedrukte pennenset in een mooi doosje zul je je klanten aangenaam verrassen.

  Prijs vanaf: € 6,14
 • Cadeauset Executive

  Bevat balpen, sleutelhanger en portemonnee
  Bedruk dit voortreffelijke relatiegeschenk met je bedrijfslogo en geef het aan je klanten tijdens promotionele activiteiten en bedrijfsevenementen.

  Prijs vanaf: € 10,35
 • Hoesje met balpen en rollerpen Marine

  Reclameset om aan klanten te schenken
  Deze reclameset bestaat uit een balpen en een rollerpen die bedrukt kunnen worden met een bedrijfslogo. Geef de sets als relatiegeschenk aan je klanten.

  Prijs vanaf: € 4,65
 • Set met balpen en rollerpen Silver

  Relatiegeschenk pennenset met opdruk
  Dit geschenkdoosje bevat een zilverkleurige metalen balpen en rollerpen van hoge kwaliteit om als relatiegeschenk aan belangrijke klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 5,91
 • Geschenkdoosje met bal- en rollerpen Door

  Schrijfset met balpen en rollerpen
  Aantrekkelijk reclameartikel bestaande uit een geschenkdoosje, een balpen en een rollerpen. Te bedrukken met je bedrijfslogo om aan klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 9,12
 • Duo pennenset met etui

  Balpen en roller in gepersonaliseerde etui
  Met deze duo schrijfset met bedrukte pennen heb je een geliefd relatiegeschenk in handen. Letterlijk! De set bestaat uit een balpen, roller en handige etui.

  Prijs vanaf: € 2,07
 • Pennenset Foldy

  Origineel oprolbaar hoesje met opdruk
  Dit relatiegeschenk met schrijfartikelen bevat een vulpotlood en een balpen met een mooi design, en een oprolbaar hoesje dat bedrukt kan worden met je logo.

  Prijs vanaf: € 2,29
 • Bamboe pennenset

  Ecologische schrijfset als relatiegeschenk
  Dit kartonnen doosje van imitatiehout bevat een bamboe pen en een bamboe potlood. Laat ze bedrukken met je bedrijfslogo en gebruik ze als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 1,36

32 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >