Met onze gepersonaliseerde usb kaarten heb jij een origineel relatiegeschenk in handen. Het markeergebied is extra groot: ideaal om de usb stick te bedrukken met een logo, persoonlijke boodschap of professionele afbeelding. Door haar slanke profiel kun je de bedrukte usb kaart eenvoudig meenemen in de portemonnee. Zo raak je haar niet kwijt. Binnen ons assortiment aan usb kaarten vind je veel variëteit. Van klassieke tot aan ecologische usb sticks. Ook heb je de keuze uit diverse opslagcapaciteit. Kies een exemplaar dat bij jouw wensen past en laat de usb stick bedrukken. Wij verzorgen de rest!

5 artikel(en)

 • KLASSIEKE USB-KAART

  USB-kaart om te bedrukken met foto
  Deze USB-kaarten kun je aan twee kanten laten bedrukken met een foto of bedrijfslogo om als promotieartikel of merchandising te gebruiken op evenementen.

  Prijs vanaf: € 2,00
 • RONDE USB-SCHIJF

  Ronde USB-stick om te bedrukken
  Dit ronde model is een leuke variant van de klassieke USB-creditcards. Dit originele relatiegeschenk kan aan beide zijden bedrukt worden.

  Prijs vanaf: € 2,01
 • MINI ECOFRIENDLY USB-KAART

  Kleine eco usb-kaart
  Laat deze kleine usb-kaarten bedrukken in full colour als promotie artikel. Ideaal om te hangen aan een sleutelhanger.

  Prijs vanaf: € 1,91
 • ECOFRIENDLY USB-KAART

  Gepersonaliseerde, eco usb-kaart
  Deze usb-reclamekaarten zijn gemaakt met minder plastic en is hierdoor een veel duurzamer product. Voor de milieubewuste klant.

  Prijs vanaf: € 2,03
 • HOUTEN USB-KAART

  Creditcardvormige USB stick met logo
  Door deze houten USB creditcard als merchandising te gebruiken, laat je zien dat je staat voor techniek en milieu. Je kunt de usb stick bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 2,51

5 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >