De beste manier om jouw bedrijf te presenteren: bezorg een creditcard usb stick

Wil je een usb creditcard bedrukken als relatiegeschenk of merchandising? Met onze gepersonaliseerde usb kaarten heb jij een origineel promotieartikel in handen. Een ander voordeel aan usb kaarten bedrukken is dat ze compact zijn waardoor je ze eenvoudig mee kan nemen in bijvoorbeeld je portemonnee. Hierdoor raak je het accessoire niet snel kwijt! Laat eencreditcard usb stick bedrukken, gemaakt van ecologische materialen. Wil je liever een andere soort usb stick bedrukken? Geen probleem. Ontdek ons uitgebreide assortiment.


Kleuren
Wit
Naturel
Doorzichtig
Bruin
Rood
Capaciteit
USB-standaardtype
Minimale afname
overige filters

7 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

7 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN USB CREDITCARD BEDRUKKEN MET LOGO

Wat zijn usb creditcards / kaarten?

De USB creditcard en / of usb kaarten winnen steeds meer aan populariteit en wij begrijpen wel waarom. Deze variant van de usb stick heeft namelijk een ideaal formaat: die van een kaart. Hiermee kun je hem perfect bewaren in bijvoorbeeld je portemonnee of een ander hoesje, waardoor je hem minder snel verliest. Een creditcard usb bedrukken is daarom erg praktisch. Daarnaast heeft deze variant op de klassieke bedrukte usb stick een ander groot voordeel; ze hebben een groot drukoppervlak. Zo valt jouw logo extra op en trekt hij nog meer de aandacht. Je kunt hier mogelijk ook potentiële nieuwe klanten mee bereiken. Zie het als een vorm van merchandising Een win-win situatie! Wil je dus een usb als relatiegeschenk weggeven? Een creditcard usb bedrukken is dan een goede optie!

Kan ik ook 1 creditcard usb stick bedrukken?

Nee, dit kan bij ons helaas niet. We leggen je graag uit waarom! Bij Gift Campaign werken we met speciale machines die maatwerk mogelijk maken. Op deze manier kunnen we jou de mooiste eindresultaten garanderen. De kosten voor deze bedrukking komen echter te hoog te liggen bij een lage afname. Daarom hanteren wij een minimale afname van 25 stuks (afhankelijk van het product zelf, bekijk daarom altijd de productspecificatie). Bij een hogere afname van promotieartikelen zie je in de rekenmachine aan de rechterzijde op de website vanzelf een kwantumkorting verschijnen. Daarnaast hoef je bij ons nooit voor verzendkosten te betalen! Usb kaarten bedrukken kan dus vanaf een relatief lage prijs maar met een minimale afname van 25 stuks.

Kan ik ook een goedkope usb creditcard bedrukken?

Ben je op zoek naar relatiegeschenken, maar zit je wel gebonden aan een bepaald budget? Geen probleem. Bij Gift Campaign vind je talloze artikelen geschikt voor iedere portemonnee en je kunt bij ons ook goedkopere creditcard usb stick bedrukken. Zo hoef je voor het bedrukken van de usb creditcard niet je eigen creditcard te overschrijden. Dat scheelt weer! Onze meest goedkope usb kaarten zijn van mini formaat. Zij hebben soortgelijke functies als haar “grotere” tegenhanger, maar dan voor een meer vriendelijke prijs. Een andere optie is de duurzame eco categorie, welke naast de prijs ook qua milieuvriendelijkheid aantrekkelijk is. Deze USB sticks zijn gemaakt van duurzame materialen! Op deze manier sla je twee vliegen in één klap.

Waarmee kan ik de usb creditcard combineren?

Vind je alleen creditcard usb stick bedrukken om weg te geven als relatiegeschenk niet voldoende, dan nodigen wij je uit om een kijkje te nemen in ons gehele assortiment. Wij hebben meer dan 30.000 bedrijfscadeaus om te bedrukken met logo. Afhankelijk van je doel en je doelgroep is er dus voldoende keuze. Zo hebben we ecologische relatiegeschenken voor milieubewuste klanten. Maar je treft ook andere technologische gadgets in ons assortiment aan of juist producten specifiek voor de zomer of herfst relatiegeschenken. Naast de usb creditcards bedrukken zijn er ook diverse andere tech gadgets zoals bedrukte bluetooth speakers te vinden. Perfect te combineren! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.


★ Reviews