Koop jouw multifunctionele speaker met logo en verras jouw klanten

Laat je bluetooth speakers bedrukken met jouw logo, dan heb je een echt luxe relatiegeschenk in handen! Uiteraard helpt Gift Campaign je graag bij het vinden van een mooie speaker met logo. In ons assortiment vind je speakers in allerlei soorten en maten, variëren van budgetvriendelijke opties naar luxe merken zoals een JBL speaker bedrukken. Daarnaast kan je ook diverse koptelefoons bedrukken. Neem een kijkje in ons assortiment om alle modellen te bekijken.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Fuchsia
Paars
Capaciteit
Autonomie
Minimale afname
Vermogen
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 133

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 133

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Toegepaste filters:

TIPS VOOR HET KOPEN VAN BEDRUKTE SPEAKERS MET LOGO

 

Speaker capaciteit

Wat is de capaciteit van de speaker met logo?

Capaciteit bepaalt de hoeveelheid energie die de luidspreker omzet in geluid, hoewel dit ook afhangt van het ontwerp van de speaker met logo, de grootte en de gebruikte materialen.

De meeste van onze modellen hebben een vermogen van 3, 5 , 10 en 20W. Maar wat houden deze vermogens in? Om je een beeld te geven: met 10W kun je ongeveer 40 decibel bereiken en over het algemeen mag in Spanje het geluid dat overdag in huis kan worden gemaakt niet hoger zijn dan 35.


Houd altijd rekening met de speeltijd van de speakers

Velen van ons luisteren dagelijks naar muziek. Daarom is het belangrijk dat we, of het nu voor thuis of op kantoor is, de speeltijd van onze bedrukte speakers kennen.

Meestal is het gemiddelde in onze catalogusmodellen 8 uur, maar dit kan variëren . Zo hebben we speakers die van 16.00 tot 20.00 uur aan speeltijd hebben, zoals de Sony SRS-XB13.

Deze speeltijd varieert afhankelijk van de luidspreker, de kwaliteit van de batterij en het afspeelvolume, maar u kunt een schatting zien in het productblad.


Bluetooth-verbinding: afstand en compatibiliteit met uw apparaten

Benieuwd naar de afstand waarover een Bluetooth-verbinding een signaal kan ontvangen en verzenden? We leggen er alles over uit:

 • De afstand waarover een Bluetooth speaker met logo van 3 W of 5 W een signaal kan verzenden en een stabiele verbinding kan onderhouden, verschilt per model en omgevingscondities. Gemiddeld is dit zo'n 10 meter.
 • Het is belangrijk op te merken dat de transmissieafstand kan worden beïnvloed door factoren zoals omringende muren en objecten, evenals interferentie van andere Bluetooth-signalen in de buurt.
 • Als je meer informatie wilt, bezoek dan de officiële webpagina over bluetooth technologie.

Bluetooth-verbinding: afstand en compatibiliteit met uw apparaten

Onze bluetooth speaker relatiegeschenken hebben bluetooth van 3.0 tot 5.0 en zijn compatibel met alle soorten apparaten zoals tablets, laptops, televisies of smartphones, hoewel dit afhangt van het gekozen model en het apparaat waarmee u verbinding maakt.

Het verschil tussen de verschillende versies zit hem in de overdrachtssnelheid. Hoe hoger het getal, hoe beter deze functie zal zijn, waarbij 5.0 de meest prominente is omdat het de snelste is.

Informatie over bluetooth-versies en compatibiliteit is te vinden op de pagina van elk specifiek product in onze catalogus, dus zorg ervoor dat u deze controleert voordat u een bestelling plaatst.

Speakers van JBL

Je speakers langer in goede staat: bestand tegen water en stof.

Er zijn verschillende soorten classificaties die de weerstand van deze gadgets tegen water en stofdeeltjes bepalen, waardoor onbedoelde schade door deze twee oorzaken kan worden vermeden. Hieronder, de verschillende niveaus van waterdichtheid:

 • IPX4: bescherming tegen opspattend water vanuit elke richting.
 • IPX5: bescherming tegen waterstralen vanuit elke richting.
 • IPX6: bescherming tegen sterke waterstralen vanuit elke richting.
 • IPX7: bescherming tegen tijdelijke onderdompeling in water tot een diepte van 1 meter gedurende maximaal 30 minuten.
 • IPX8: bescherming tegen onderdompeling in water van meer dan 1 meter diep gedurende een bepaalde tijd, volgens de specificaties van de fabrikant.

Met betrekking tot stofbestendigheid kunnen we de volgende kwaliteiten vinden:

 • IP6X: totale bescherming tegen stof.
 • IP5X: Beperkte bescherming tegen stof, geen schadelijke hoeveelheden.
 • IP4X: beperkte bescherming tegen stof. Het is beschermd tegen het binnendringen van vaste voorwerpen met een diameter groter dan 1 mm en beperkt beschermd tegen het binnendringen van stof.
 • IP3X: bescherming tegen het binnendringen van vaste voorwerpen met een diameter groter dan 2,5 mm en beperkte bescherming tegen het binnendringen van stof.

Het is belangrijk op te merken dat de stofbestendigheidsclassificatie niet noodzakelijkerwijs de weerstand tegen andere omgevingsfactoren aangeeft, zoals vochtigheid of temperatuur. Daarom is het bij een speaker bedrukken, belangrijk om de productspecificaties te lezen.


Bescherming op zijn best: dubbele weerstand

Sommige van onze modellen, zoals de Sony SRS-XB13 Bluetooth speaker bedrukken of de Bluetooth speaker JBL 6, hebben een dubbele IP67-classificatie:

 • De letter ''I'' geeft bescherming tegen vaste voorwerpen aan en het cijfer "6" betekent dat het apparaat volledig beschermd is tegen het binnendringen van stof.
 • De letter ''P'' geeft bescherming tegen vloeistoffen aan en het cijfer "7" betekent dat het apparaat maximaal 1 meter in water kan worden ondergedompeld 30 minuten zonder schade.

Daarom is een apparaat met een IP67-classificatie stofbestendig en bestand tegen tijdelijke onderdompeling in water tot een diepte van 1 meter gedurende maximaal 30 minuten. Dit is de meest complete optie in termen van weerstand tegen beide factoren.

Certificatie voor speakers

Het belang van certificaten in promotiesprekers

Al onze speakers zijn ROHS-gecertificeerd, maar waarom is dit zo belangrijk? Het belang van de RoHS-richtlijn ligt in het voorkomen van de risico's van elektronisch afval voor de menselijke gezondheid en het milieu. Het certificaat garandeert ook dat het product voldoet aan de voorschriften van genoemde schadelijke stoffen bij handel met landen van de Europese Unie.

• ROHS-certificering (Restriction of Hazardous Substances) is een norm die in 2003 door de Europese Unie is vastgesteld om het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische producten te beperken

• ROHS-gecertificeerde producten bevatten geen gevaarlijke stoffen zoals lood, kwik, cadmium, zeswaardig chroom, polybroombifenylen (PBB's) en polybroomdifenylethers (PBDE's).

• ROHS-certificering is van toepassing op een breed aantal producten, waaronder medische apparaten, consumentenelektronica, speelgoed en huishoudelijke apparaten. Het is een vereiste om producten in de EU te verkopen.


Populaire speakers bedrukken: maak kennis met het merk JBL

Binnen ons assortiment zijn de meest opvallende de JBL speakers, maar waarom zijn deze speakers zo populair?

 • Geluidskwaliteit: het merk staat bekend om de geluidskwaliteit van zijn apparaten en staat bekend om zijn helderheid en precisie. Deze leveren een krachtig, meeslepend geluid met diepe bass en heldere hoge tonen.
 • Duurzaamheid: de materialen van deze bluetooth speakers zijn van hoge kwaliteit, zijn resistent en duurzaam, dus ze zijn perfect voor buiten.
 • Aantrekkelijk design: Daarnaast is er hard gewerkt aan de visuele afwerking, waardoor de JBL speakers een aantrekkelijk en modern design hebben.
 • Connectiviteit: Veel modellen bieden verschillende connectiviteitsopties, zowel voor Bluetooth, USB-verbinding, audio-ingangen als wifi.
 • Draagbaarheid: JBL's zijn doorgaans licht en compact, waardoor ze gemakkelijk overal mee naartoe te nemen zijn.

We willen u er ook aan herinneren dat deze draadloze speakers niet kunnen worden besteld zonder opdruk.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SPEAKERS BEDRUKKEN MET LOGO

Wat zijn de voordelen van een bluetooth speaker relatiegeschenk?

Speakers met logo weggeven als relatiegeschenken brengen veel voordelen met zich mee. Dit is namelijk een meer luxe relatiegeschenk waarmee je aantoont je zakelijke relatie erg te waarderen. Deze boodschap gaat gegarandeerd overkomen! Uiteraard is een bluetooth speaker met logo ook zeer geschikt om juist zelf te gebruiken op kantoor. Het bereik is groot en hiermee vul je het hele pand met muziek. Laat een van onze koptelefoons met logo bedrukken.

Kan ik hier ook een JBL speaker bedrukken?

Uiteraard kan dat! In ons assortiment aan speakers hebben wij ook kwalitatief hoogstaande merken opgenomen als Xiaomi, Sony en JBL. Wil je bijvoorbeeld specifiek een jbl go 2 bedrukken of een andere jbl box bedrukken? Deze speakers staan bekend om hun originele en bovendien prachtige uiterlijk. Daarnaast beschikken ze over de nieuwste features die voldoen aan de laatste ontwikkelingen en trends binnen de speaker branche. De speeltijd is vaak lang; varierend van 10 tot wel 16 uur op een oplaadsessie. Daarnaast beschikken veel van deze hoogwaardige speakers ook over water- en stofbescherming.

Wat is het perfecte moment om een bluetooth speaker te geven?

Als we het hebben over draadloos (bluetooth), zijn deze gericht op een jonger publiek dat meer gewend is aan dit type verbinding en dit meestal aanvullen met een bedrukte powerbank. In beide alternatieven en zelfs voor Premium kunnen de luidsprekers met het logo ook worden weggegeven op beurzen, evenementen of congressen als onderdeel van bedrijfsgeschenken om klanten aan te trekken en te behouden.

Welke features hebben jullie bedrukte speakers?

Onze speakers beschikken over diverse functionaliteiten en extras. Laten we het eerst hebben over het aantal vermogen, deze varieren van 4W tot 20W. Bluetooth speaker bedrukken? We kunnen garanderen dat ze prachtig geluid produceren. Tevens hebben we speakers die dienen als oplader, met een houten basis, een handige handgreep of zelfs een karabijnhaak! Zoek je specifiek een ecologische speaker? Ook dan hebben we genoeg keus.

Over hoeveel watt beschikken de bluetooth speakers?

Om dieper in te gaan over wat eerder gezegd is over de luidspreker logo bedrukt. Laat een luidspreker bedrukken die echt voldoet aan jouw wensen! Het wattage (watt) van een speaker staat voor wat hij kan verwerken. De hoogte van het wattage betekent vaak dat een speaker een harder geluid kan produceren, maar dit hangt ook af van andere aspecten als de gevoeligheid, effectiviteit en het frequentiebereik van een speaker. We geven je graag een illustratie van diverse wattages en wat zij qua geluid kunnen produceren(let op, dit kan altijd iets afwijken): 2W = 93db, 4W = 96db, 8W = 99db, 16W = 102db, 32W = 105db.

Is er een minimale bestelhoeveelheid voor de speakers?

Onze te bedrukken speakers kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, daarom wil je ze misschien maar voor een klein aantal mensen of juist alleen op het werk. We moeten echter vermelden dat de minimumbestelling voor luidsprekers 25 stuks is, dus u kunt er niet alleen een aantal voor op kantoor zelf hebben, maar u kunt ze ook opnemen in een branding- of merchandisingactie, waardoor de kans op nieuwe klanten bereiken of vaste klanten behouden.


★ Reviews