Een bodywarmer bedrukken met bedrijfslogo als relatiegeschenk. Het is een heel geschikt kledingstuk voor werknemers. Het biedt bescherming tegen de kou. In ons assortiment tref je diverse modellen aan; uiteraard allemaal van uitstekenede kwaliteit te personaliseren met jouw logo. Een ander groot voordeel van bodywarmers bedrukken met eigen logo is dat je hiermee meer zichtbaarheid creeërt oor jouw bedrijfsnaam! Een win-win situatie dus. Onze verzending is daarnaast altijd gratis en de bodywarmers zijn te bestellen vanaf 5 stuks.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Groen
Oranje
Naturel
Zilver
Materialen
Geslacht
Gramgewicht
Merken
Minimale afname
overige filters

27 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

27 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BODYWARMERS BEDRUKKEN

Kan ik korting krijgen op de bedrijfskleding bodywarmers?

Ja, niet alleen in deze categorie maar ook op alle andere kleding hanteren wij kwantumkortingen. Door onze manier van werken, waarbij bedrijfsgeschenken op maat worden gemaakt, wordt naarmate grotere volumes worden besteld de prijs per stuk steeds lager. Op deze manier wordt bij een grote bestelling (om bijvoorbeeld een groot publiek te bereiken) een lagere kost voor de bodywarmer met eigen logo gerealiseerd. Daarnaaast moet worden opgemerkt dat we een minimale hoeveelheid aanhouden van 5 stuks voor de bestellingen. Dit is de laagste oplage waarin deze artikelen besteld kunnen worden.

Zijn er goedkope bodywarmers in de catalogus te vinden?

In de catalogus hebben we verschillende goedkopere modellen, die ideaal zijn om een groter publiek te bereiken en met brede opties van zowel formaten als mogelijkheden in de bedrukking en afwerking. Ten eerste kunnen we de bodywarmers model: Uruguay onder de aandacht brengen, gemaakt van softshell en daarom ontworpen voor sportbeoefening. Daarnaast is het model: Bolivia een zeer handig werkvest van katoen en polyester. Tot slot de Colombia, een praktische aanvulling die tegerlijkertijd ook een windjacket is. Toch op zoek naar andere opties voor bescherming tegen de kou, ontdek onze jas bedrukken categorie.

Bodywarmer bedrukken? Wat is de levertijd?

Zodra u de kleur, het aantal van elke maat en de bedrukkingstechniek van het product heeft geselecteerd, ziet u aan de rechterkant een schatting van de leveringsdagen. Hiermee dient rekening gehouden te worden van zodra het toegestuurde virtuele voorbeeld van de bodywarmer bedrukken met logo definitief is goedgekeurd. De standaardtijd is 8 tot 10 werkdagen (dit kan variëren afhankelijk van het gekozen artikel) en de verzendkosten zijn gratis. Wilt u andere opties raadplegen, zoals onze express verzending? Stuur ons dan een e-mail of bel ons en wij adviseren u over de mogelijkheden.

Hoe wordt een bodywarmer met logo bedrukt?

De meest voorkomende techniek om het logo in deze accessoires te kunnen verwerken is de transfer. Met deze techniek kan het ontwerp in één of meerdere kleuren (in sommige gevallen zelfs in full colour) worden aangebracht op het oppervlak van bedrukte bodywarmers en andere kledingstukken, zoals promotionele sweatshirts. Bovendien is het in sommige gevallen mogelijk om te borduren, een van de favorieten voor ieder die de voorkeur geven aan een opvallende en aantrekkelijke afwerking. Op elke productpagina vindt u zowel de ingeschakelde druktechnieken voor het artikel en de beschikbare drukoppervlakken.

Kan ik meerdere maten bodywarmers tegelijkertijd bestellen?

Het is mogelijk om maten in dezelfde bestelling te combineren, zonder dat u voor elk van hen een aparte offerte op hetzelfde model hoeft aan te vragen. Op de pagina van het gekozen model, in het tabblad Aantal, vind je verschillende lege ruimtes met elke beschikbare maat. U hoeft alleen maar het aantal in te vullen en op de knop prijs berekenen te klikken. Dit maakt het ook gemakkelijker om het minimum aantal eenheden te bereiken, aangezien de som van het bestelde volume in aanmerking wordt genomen om aan deze minimale bestelling te moeten voldoen, en niet elke maat afzonderlijk.

Is er een minimale bestelhoeveelheid voor de bodywarmers?

Voor deze specifieke categorie is de minimale bestellngsoeveelheid 5 stuks. Dit kan een combinatie zijn van verschillende maten voor de bodywarmers. Dit geldt voor de goedkope bodywarmers bedrukken, maar ook de luxere en duurdere varianten te vinden in ons assortiment. Een bodywarmer laten bedrukken is dus mogelijk bij ons voor een relatief lage prijs en aantal, perfect voor bedrijven die graag kleding laten bedrukken maar niet een megabudget tot hun beschikking hebben. Neem gerust ook een kijkje in de categorie van bedrijfskleding bedrukken om diverse andere kledingstukken te vinden die te personaliseren zijn met jouw bedrijfslogo! Of neem contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies.


★ Reviews