Een stressbal bedrukken als relatiegeschenk is een zeer attent gebaar richting klanten of personeelsleden die veel stress ervaren in hun leven. Of dit nu op prive, of zakelijk vlak is. Zo kun je een stressbal laten bedrukken met jouw logo en deze uitdelen aan je personeel. Ook ter preventie van stress! Hiermee laat je zien dat je veel geeft om de gezondheid van je werknemers. Van een stressbal is bewezen dat deze effectief stress kan doen verlagen. Wil je daar meer over lezen? Ga dan gerust naar de veelgestelde vragen over een stressbal met logo, waar we je meer uitgebreide informatie geven! Een gepersonaliseerde stressbal is ook uitstekend als relatiegeschenk uit te delen aan specifieke doelgroepen die meer dan “normaal” stress ervaren. Bijvoorbeeld zij die in therapie zitten om bepaalde thema’s in hun leven te behandelen. De stressbal kan een fijn attribuut zijn om met hun gevoelens om te gaan. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en kies een variant die het best aansluit bij jouw doelgroep en huisstijl. Wij hebben diverse soorten stressballen, in verschillende vrolijke vormen. Zoals wolken, koeien, voetballen, een hart of een huis. Heb je vragen over de bedrukte stressballen? Neem dan gerust contact met ons op!

Stressbal bedrukken met logo · Jojo bedrukken · Bellenblaas · Puzzels · Speelkaarten · Knuffels · Meer spelletjes & speelgoed


22 artikel(en) Bekijk alles

Sorteer op 

 • MEEST VERKOCHT
  Te bedrukken stressbal kleur blauw

  Stressbal Zen

  Gepersonaliseerde stressbal als relatiegeschenk
  Binnen de categorie anti-stress relatiegeschenken is dit het meest klassieke model: een gekleurde stressbal om te bedrukken met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,52
 • Stressbal in de vorm van een wolkje kleur blauw

  Stressbal ZenCloud

  Wolkvormige stressbal relatiegeschenk
  Laat deze wolkvormige stressbal met logo bedrukken als attent relatiegeschenk. Bijvoorbeeld voor zakelijke relaties die net een nieuw project of bedrijf zijn gestart.

  Prijs vanaf: € 0,93
 • Anti-stress kubus met logo kleur blauw

  Stressbal ZenCube

  Anti-stress kubus met logo
  Deze anti-stress kubus is verkrijgbaar in opvallende kleuren en kan aan alle kanten bedrukt worden met een bedrijfslogo of reclameboodschap.

  Prijs vanaf: € 0,56
 • Druppelvormige stressbal met logo

  Stressbal Fall

  Druppelvormige stressbal met logo
  Laat deze druppelvormige stressbal bedrukken met je logo voor een relaxte sfeer op de werkvloer. De populaire merchandising is verkrijgbaar in rood en blauw.

  Prijs vanaf: € 0,81
 • Waterdruppel stressbal met logo

  Stressbal BlueDrop

  Waterdruppel stressbal met logo
  Deze waterdruppelvormige stressballen zijn geschikte promotie artikelen voor milieugerelateerde bedrijven. Bovendien kun je de stressbal bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 1,14
 • Bloeddruppel stressbal met logo

  Stressbal RedDrop

  Bloeddruppel stressbal met logo
  Je kunt deze gepersonaliseerde stressbal laten bedrukken met logo als origineel relatiegeschenk. Hij heeft de vorm van een druppel en is gemaakt van PU-schuim.

  Prijs vanaf: € 1,19
 • MEEST VERKOCHT
  Hartvormige stressbal kleur rood

  Stressbal ZenBeat

  Hartvormige bedrukte stressballen
  Laat deze hartvormige stressbal met logo bedrukken om iemand een hart onder de riem te steken! Dit liefdevolle relatiegeschenk is gemaakt van PU-materiaal.

  Prijs vanaf: € 0,55
 • Fruitvormige antistress sleutelhanger kleur roze

  Sleutelhanger Fruity

  Fruitvormige antistress sleutelhanger
  In de voedselsector zijn deze originele promotieartikelen een echte must-have. Laat de fruitvormige stressbal sleutelhanger bedrukken met je bedrijfslogo. Deze goedkope sleutelhangers bedrukken zijn origineel en praktisch.

  Prijs vanaf: € 0,29
 • Stressbal met logo in de vorm van een huis

  Stressbal Home

  Stressbal met logo in de vorm van een huis
  Stressballen zijn goedkope promotie artikelen. Je kunt deze stressbal bedrukken en dankzij de huisjesvorm is het ideale merchandising voor banken of makelaars.

  Prijs vanaf: € 1,27
 • Anti-stressbal in de vorm van een truc kleur wit

  Anti-stressbal Van

  Anti-stressbal in de vorm van een truc
  Laat deze anti-stressbal bedrukken met je logo om weg te geven op speciale evenementen omtrent de mentale gezondheid. De bal heeft de vorm van een truck.

  Prijs vanaf: € 1,44
 • Stressbal met logo in de vorm van een auto

  Stressbal Beatle

  Stressbal met logo in de vorm van een auto
  Laat deze grappige autovormige stressbal bedrukken met je logo om je merk te promoten op het bureau van je klanten. Ideale merchandising voor reclameacties.

  Prijs vanaf: € 1,17
 • Anti-stress helm met logo kleur wit

  Stressbal Zenmet

  Anti-stress helm met logo
  Een ideaal reclameartikel voor beurzen, congressen en bouwbedrijven, want dit anti-stress promotiegeschenk heeft de vorm van een veiligheidshelm.

  Prijs vanaf: € 0,82
 • Anti-stress dobbelsteen om te bedrukken kleur wit

  Anti-stress ZenDice

  Anti-stress dobbelsteen om te bedrukken
  Deze anti-stress dobbelsteen is een promotie artikel waarvan één kant bedrukt kan worden met je bedrijfslogo voor reclameactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 0,95
 • Stressbal met gloeilampvorm

  Stressbal ZenBulb

  Stressbal met gloeilampvorm
  Deze grappige stressballen hebben de vorm van een gloeilamp. Een promotieartikel dat je kunt laten bedrukken met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,70
 • Hersenvormige anti-stressbal

  Anti-stressbal Einstein

  Hersenvormige anti-stressbal
  Laat deze stressbal bedrukken voor medewerkers met veel stress. Zo reduceer je stress op kantoor. De bal is hersenvormig en heeft daardoor een vrolijke twist.

  Prijs vanaf: € 1,33
 • Leuke anti-stress bal voor evenementen en beurzen kleur geel

  Anti-stressbal Thumbs Up

  Leuke anti-stress bal met logo voor events
  Laat deze stressbal bedrukken om medewerkers die kampen met stress een steuntje in de rug te geven. Ook geschikt als promotie artikel op evenementen.

  Prijs vanaf: € 1,16
 • Anti-stress voetbal voor reclame

  Stressbal ZenBall

  Anti-stress voetbal voor reclame
  Om deze stressbal kun je niet heen! Hij heeft de vorm van een voetbal en kan bedrukt worden met je bedrijfslogo. Een ideaal reclameartikel voor sportevenementen.

  Prijs vanaf: € 0,55
 • Anti-stress rugbybal voor reclame

  Stressbal Zenby

  Anti-stress rugbybal voor reclame
  Deze stressbal om te bedrukken met een bedrijfslogo heeft de vorm van een rugbybal. Een leuk reclameproduct om weg te geven tijdens promotionele acties.

  Prijs vanaf: € 0,88
 • Anti-stressbal in de vorm van een koe kleur wit

  Anti-stressbal Moo

  Anti-stressbal in de vorm van een koe
  Wil je een stressbal laten bedrukken, maar dan wel eentje met een originele vorm? Deze heeft de vorm van een koe! Dit maakt hem heel vrolijk en lief.

  Prijs vanaf: € 1,48
 • Originele anti-stressbal in de vorm van een varken

  Anti-stressbal Piggy

  Originele anti-stressbal in de vorm van een varken
  Deze anti-stressbal met logo is een attent relatiegeschenk voor klanten die veel stress ervaren. Hij heeft de vorm van een varken en is hierdoor extra vrolijk.

  Prijs vanaf: € 1,29
 • Anti-stressbal in de vorm van een gesprekswolk

  Anti-stressbal Talk

  Anti-stressbal in de vorm van een gesprekswolk
  Deze anti-stress bal is origineel omdat hij rechtstreeks uit een strip lijkt te komen. Je kunt hem bedrukken met logo via zeefdruk om zo weg te geven.

  Prijs vanaf: € 1,23
 • Stressbal jongleren

  Stressbal Juggler

  Stressbal jongleren
  Gepersonaliseerde antistress jongleurbal, die zowel op kantoor als voor degenen die hun coördinatie willen oefenen, zal dienen.

  Prijs vanaf: € 0,59

22 artikel(en) Bekijk alles

Sorteer op 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN STRESSBAL BEDRUKKEN MET LOGO

Wanneer geef je een stressbal relatiegeschenk cadeau?

Je kunt een stressbal bedrukken en deze uitdelen als relatiegeschenk op diverse momenten. De meest logische is om dit te doen wanneer je klanten hebt die veel stress ervaren, waarbij de stressbal verlichting kan bieden. Denk bijvoorbeeld aan cliënten die therapie volgen. Dit item wordt hier veel ingezet om een patiënt te ondersteunen. Echter kun je ook een gepersonaliseerde stressbal uitdelen op evenementen die bijvoorbeeld alles te maken hebben met stress. Door het logo op de stressbal wordt de ontvanger herinnert aan jouw attente gebaar, waarmee je een positieve koppeling legt naar jouw bedrijfsnaam. Tot slot kun je ook stressballen laten bedrukken om deze uit te delen aan je personeel. Al dan niet ter preventie van stress. Juist door hier tijdig tools voor aan te bieden, voorkom je dat de stress omslaat in overspannenheid of een burn-out. Dit is wat je niemand toewenst en brengt vele nare gevolgen met zich mee. Zowel voor de werknemer als voor jou als bedrijf.

Hoe werkt een anti stressbal?

Stressballen kunnen helpen bij het wegnemen van angst en nervositeit, het verlagen van je bloeddruk en en stressniveau. Daarnaast kan het ook helpen bij artritis en het vergroten van je concentratie! Het is dus een zeer veelzijdig relatiegeschenk die op diverse momenten inzetbaar is. Laten we beginnen met stressvolle situaties. Wanneer je stress ervaart span je vaak je spieren aan. Wanneer je in een stressbal knijpt, activeer je de armspieren om samen te trekken en los te laten. Dit verbetert de bloedcirculatie en geeft nodige verlichting. Daarnaast kan deze handeling je concentratie doen verbeteren. Ideaal om je aandacht weer bij het werk of school te houden. Tot slot verbetert het knijpen in een stressbal de flexibiliteit in je hand. Evenals de beweeglijkheid en de spierkracht. In combinatie met reguliere behandelingen, kunnen patiënten die kampen met artritis dus ook stressballen gebruiken. Het is dus een zeer veelzijdig product, een stressbal bedrukken is dan ook een goed idee!

 

Hoe gebruik je de stressbal met logo?

Het gebruiken van een gepersonaliseerde stressbal is heel eenvoudig. We leggen je graag uit hoe je de stressbal zo effectief mogelijk kunt inzetten! Allereerst zorg je ervoor dat de stressbal comfortabel in de hand ligt. Hierna knijp je 90 seconden in de bal. Het tellen van deze 90 seconden helpt ook om de stress te doen verlagen en je te concentreren op een simpele handeling. Hierna verplaats je de bedrukte stresbal naar de andere hand en knijp je ook met deze hand 90 seconden in de bal. Je kunt deze oefeningen tot drie keer herhalen voor elke hand. Het advies is om deze oefening twee keer per dag gedurende zes weken te herhalen om resultaten te zien.

Wat voor soort bedrukte stressballen hebben jullie?

In het assortiment van Gift Campaign tref je een verscheidenheid aan stressballen aan. Te beginnen met de diverse soorten vormen. Zo kun je een gepersonaliseerde stressbal vinden die de vorm heeft van een truck, een brein, koe, hersens of kies bijvoorbeeld voor de Anti-Stressbal Thumbs Up. Deze heeft een positieve look, wat helpt bij het doel van de stressbal. Ook qua kleuren hebben we een grote verscheidenheid, met voor iedere huisstijl wat wils. Qua bedrukking is er ook veel mogelijk. Bekijk hiervoor altijd de specifieke informatie van de stressbal die je wilt laten bedrukken. De minimale afname is 25 stuks en onze verzending is gratis!

 

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >

 

★ Reviews