Stress en werk gaan helaas nog steeds hand in hand. De ene periode ervaar je meer stress dan de andere. Het is belangrijk op kantoor een omgeving te creëren waar men op een gezonde wijze met stress om kan gaan. Zo kun je bij ons een stressbal bedrukken. Van een stressbal is bewezen dat deze effectief stress kan doen verlagen. Naast de praktische functie van dit item, kan ze ook dienen als relatiegeschenk of promotieartikel. Bijvoorbeeld wanneer je de stressbal met logo wilt uitdelen op een evenement. Laat je verrassen door ons aanbod en kies de variant die het beste bij jouw huisstijl past.

16 artikel(en)

 • Stressbal Zen

  Te bedrukken stressbal
  Binnen de categorie anti-stress relatiegeschenken is dit het meest klassieke model: een gekleurde stressbal om te bedrukken met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,39
 • Stressbal ZenCube

  Anti-stress kubus met logo
  Deze anti-stress kubus is verkrijgbaar in opvallende kleuren en kan aan alle kanten bedrukt worden met een bedrijfslogo of reclameboodschap.

  Prijs vanaf: € 0,46
 • Stressbal ZenCloud

  Stressbal in de vorm van een wolkje
  Deze stressballen om te bedrukken, hebben de vorm van een wolk. Een ideaal relatiegeschenk voor technologische bedrijven of dromerige start-ups.

  Prijs vanaf: € 0,86
 • Stressbal ZenBulb

  Stressbal met gloeilampvorm
  Deze grappige stressballen hebben de vorm van een gloeilamp. Een promotieartikel dat je kunt laten bedrukken met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,57
 • Anti-stress ZenDoc

  Anti-stress dokter
  Deze stressbal dokter is speciaal ontworpen voor reclamecampagnes in de medische sector. Het promotieartikel kan bedrukt worden met een bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 0,51
 • Stressbal Zenmet

  Anti-stress helm met logo
  Een ideaal reclameartikel voor beurzen, congressen en bouwbedrijven, want dit anti-stress promotiegeschenk heeft de vorm van een veiligheidshelm.

  Prijs vanaf: € 0,73
 • Stressbal Zenby

  Anti-stress rugbybal voor reclame
  Deze stressbal om te bedrukken met een bedrijfslogo heeft de vorm van een rugbybal. Een leuk reclameproduct om weg te geven tijdens promotionele acties.

  Prijs vanaf: € 0,70
 • Anti-stress ZenDice

  Anti-stress dobbelsteen om te bedrukken
  Deze anti-stress dobbelsteen is een promotie artikel waarvan één kant bedrukt kan worden met je bedrijfslogo voor reclameactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 0,73
 • Stressbal ZenBall

  Anti-stress voetbal voor reclame
  Om deze stressbal kun je niet heen! Hij heeft de vorm van een voetbal en kan bedrukt worden met je bedrijfslogo. Een ideaal reclameartikel voor sportevenementen.

  Prijs vanaf: € 0,41
 • Stressbal ZenBeat

  Hartvormige stressbal
  Stressballen zijn heel populair als reclameartikel, omdat ze bedrukt kunnen worden met een bedrijfslogo. Ideaal als bedrijfsgeschenk op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,40
 • Stressbal ZenTruck

  Anti-stress vrachtwagen
  Dit is een ideaal promotie artikel voor bedrijven in de transportsector. Deze te bedrukken stressbal heeft de vorm van een vrachtwagen.

  Prijs vanaf: € 1,01
 • Stressbal ZenGlobe

  Stressbal wereldbol
  Deze te bedrukken stressballen met de vorm van een wereldbol zijn heel populair als bedrijfsgeschenk op beurzen. Een echte blikvanger!

  Prijs vanaf: € 0,51
 • Stressbal Home

  Stressbal met logo in de vorm van een huis
  Stressballen zijn goedkope promotie artikelen. Je kunt deze stressbal bedrukken en dankzij de huisjesvorm is het ideale merchandising voor banken of makelaars.

  Prijs vanaf: € 0,94
 • Stressbal RedDrop

  Bloeddruppel stressbal met logo
  Merchandising als deze is ideaal voor verpleegkundigen, artsen en patiënten. De stressbal heeft namelijk de vorm van een bloeddruppel. Inclusief bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 1,01
 • Stressbal BlueDrop

  Waterdruppel stressbal met logo
  Deze waterdruppelvormige stressballen zijn geschikte promotie artikelen voor milieugerelateerde bedrijven. Bovendien kun je de stressbal bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 1,02
 • Stressbal Beatle

  Stressbal met logo in de vorm van een auto
  Laat deze grappige autovormige stressbal bedrukken met je logo om je merk te promoten op het bureau van je klanten. Ideale merchandising voor reclameacties.

  Prijs vanaf: € 0,77

16 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >