Ontdek onze catalogus met stresballen verkrijgbaar in originele vormen en tegen de beste prijs

stressballen bedrukken is een zeer attent gebaar richting klanten of personeelsleden die veel stress ervaren in hun dagelijkse leven. Of dit nu op prive, of zakelijk vlak is. Zo kun je een stressbal laten bedrukken met jouw logo en deze uitdelen aan je personeel. Ook ter preventie van stress! Van een stressbal met logo is bewezen dat deze effectief stress kan doen verlagen. Perfect als een relatief goedkoop geschenkje voor jouw doelgroep.


Kleuren
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Roze
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

17 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • Stressbal in de vorm van een wolkje kleur blauw

  Stressbal bedrukken in de vorm van een wolkje ZenCloud

  Laat deze wolkvormige stressbal met logo bedrukken als attent relatiegeschenk. Bijvoorbeeld voor zakelijke relaties die net een nieuw project of bedrijf zijn gestart.

  Prijs vanaf: € 0,92
  Bekijk details >
 • Anti-stress kubus met logo kleur blauw

  Antistresskubus met logo voor reclame ZenCube

  Deze anti-stress kubus is verkrijgbaar in opvallende kleuren en kan aan alle kanten bedrukt worden met een bedrijfslogo of reclameboodschap.

  Prijs vanaf: € 0,58
  Bekijk details >
 • Druppelvormige stressbal met logo

  Stressbal met logo in de vorm van een waterdruppel Fall

  Laat deze druppelvormige stressbal bedrukken met je logo voor een relaxte sfeer op de werkvloer. De populaire merchandising is verkrijgbaar in rood en blauw.

  Prijs vanaf: € 0,55
  Bekijk details >
 • Waterdruppel stressbal met logo

  Stressbal in de vorm van een waterdruppel BlueDrop

  Deze waterdruppelvormige stressballen zijn geschikte promotie artikelen voor milieugerelateerde bedrijven. Bovendien kun je de stressbal bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 1,06
  Bekijk details >
 • Bloeddruppel stressbal met logo

  Stressbal in de vorm van een bloeddruppel RedDrop

  Je kunt deze gepersonaliseerde stressbal laten bedrukken met logo als origineel relatiegeschenk. Hij heeft de vorm van een druppel en is gemaakt van PU-schuim.

  Prijs vanaf: € 1,06
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  Antistress hart ZenBeat met jouw bedrukking

  Antistress hart ZenBeat

  Laat deze hartvormige stressbal met logo bedrukken om iemand een hart onder de riem te steken! Dit liefdevolle relatiegeschenk is gemaakt van PU-materiaal.

  Prijs vanaf: € 0,55
  Bekijk details >
 • Fruitvormige antistress sleutelhanger kleur roze

  Anti-stress sleutelhanger met logo Fruity

  In de voedselsector zijn deze originele promotieartikelen een echte must-have. Laat de fruitvormige stressbal sleutelhanger bedrukken met je bedrijfslogo. Deze goedkope sleutelhangers bedrukken zijn origineel en praktisch.

  Prijs vanaf: € 0,32
  Bekijk details >
 • Anti-stress helm met logo kleur wit

  Constructie helmvormige stressbal Zenmet

  Een ideaal reclameartikel voor beurzen, congressen en bouwbedrijven, want dit anti-stress promotiegeschenk heeft de vorm van een veiligheidshelm.

  Prijs vanaf: € 0,78
  Bekijk details >
 • Anti-stress dobbelsteen om te bedrukken kleur wit

  Anti-stress dobbelsteen om te personaliseren ZenDice

  Deze anti-stress dobbelsteen is een promotie artikel waarvan één kant bedrukt kan worden met je bedrijfslogo voor reclameactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 1,05
  Bekijk details >
 • Stressbal met gloeilampvorm

  Stressbal voor reclame in de vorm van een lamp ZenBulb

  Deze grappige stressballen hebben de vorm van een gloeilamp. Een promotieartikel dat je kunt laten bedrukken met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,83
  Bekijk details >
 • Hersenvormige anti-stressbal

  Antistressbal in de vorm van een brein Einstein

  Laat deze stressbal bedrukken voor medewerkers met veel stress. Zo reduceer je stress op kantoor. De bal is hersenvormig en heeft daardoor een vrolijke twist.

  Prijs vanaf: € 1,32
  Bekijk details >
 • Anti-stress voetbal voor reclame

  Stressbal in de vorm van een voetbal ZenBall

  Om deze stressbal kun je niet heen! Hij heeft de vorm van een voetbal en kan bedrukt worden met je bedrijfslogo. Een ideaal reclameartikel voor sportevenementen.

  Prijs vanaf: € 0,55
  Bekijk details >
 • Anti-stress rugbybal voor reclame

  Antistress-rugbybal voor merchandising Zenby

  Deze stressbal om te bedrukken met een bedrijfslogo heeft de vorm van een rugbybal. Een leuk reclameproduct om weg te geven tijdens promotionele acties.

  Prijs vanaf: € 0,83
  Bekijk details >
 • Anti-stressbal in de vorm van een koe kleur wit

  Antistressbal in de vorm van een koe Moo

  Wil je een stressbal laten bedrukken, maar dan wel eentje met een originele vorm? Deze heeft de vorm van een koe! Dit maakt hem heel vrolijk en lief.

  Prijs vanaf: € 1,56
  Bekijk details >
 • Stressbal jongleren

  Anti-stress jongleerbal met logo Juggler

  Gepersonaliseerde antistress jongleurbal, die zowel op kantoor als voor degenen die hun coördinatie willen oefenen, zal dienen.

  Prijs vanaf: € 0,41
  Bekijk details >
 • Anti-stressbal Zen met jouw bedrukking

  Anti-stressbal Zen

  Binnen de categorie antistresscadeaus is dit het meest klassieke model aangezien het een gekleurde antistressbal is met het bedrukte logo.

  Prijs vanaf: € 0,60
  Bekijk details >
 • Antistress speeltje in de vorm van een auto

  Gepersonaliseerd antistresscadeau in de vorm van een auto

  Antistresscadeau in de vorm van een auto. Laat een ontspannen en positieve indruk achter door uw klanten of medewerkers dit leuke promotieartikel aan te bieden.

  Prijs vanaf: € 0,99
  Bekijk details >

17 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN STRESSBAL BEDRUKKEN MET LOGO

Wanneer geef je een stressbal relatiegeschenk cadeau?

Je kunt een stressbal bedrukken en deze uitdelen als relatiegeschenk op diverse momenten. De meest logische is om dit te doen wanneer je klanten hebt die veel stress ervaren, waarbij de stressbal verlichting kan bieden. Denk bijvoorbeeld aan cliënten die therapie volgen. Dit item wordt hier veel ingezet om een patiënt te ondersteunen. Echter kun je ook een gepersonaliseerde stressbal uitdelen op evenementen die bijvoorbeeld alles te maken hebben met stress. Door het logo op de stressbal wordt de ontvanger herinnert aan jouw attente gebaar, waarmee je een positieve koppeling legt naar jouw bedrijfsnaam. Tot slot kun je ook stressballen laten bedrukken om deze uit te delen aan je personeel. Al dan niet ter preventie van stress. Juist door hier tijdig tools voor aan te bieden, voorkom je dat de stress omslaat in overspannenheid of een burn-out. Dit is wat je niemand toewenst en brengt vele nare gevolgen met zich mee. Zowel voor de werknemer als voor jou als bedrijf.

Hoe gebruik je de stressbal met logo?

Het gebruiken van een gepersonaliseerde stressbal is heel eenvoudig. We leggen je graag uit hoe je de stressbal zo effectief mogelijk kunt inzetten! Allereerst zorg je ervoor dat de stressbal comfortabel in de hand ligt. Hierna knijp je 90 seconden in de bal. Het tellen van deze 90 seconden helpt ook om de stress te doen verlagen en je te concentreren op een simpele handeling. Hierna verplaats je de bedrukte stresbal naar de andere hand en knijp je ook met deze hand 90 seconden in de bal. Je kunt deze oefeningen tot drie keer herhalen voor elke hand. Het advies is om deze oefening twee keer per dag gedurende zes weken te herhalen om resultaten te zien.

Hoe werkt een anti stressbal?

Stressballen kunnen helpen bij het wegnemen van angst en nerveusheid, het verlagen van je bloeddruk en en stressniveau. Daarnaast kan het ook helpen bij artritis en het vergroten van je concentratie! Het is dus een zeer veelzijdig relatiegeschenk die op diverse momenten inzetbaar is. Laten we beginnen met stressvolle situaties. Wanneer je stress ervaart span je vaak je spieren aan. Wanneer je in een stressbal knijpt, activeer je de armspieren om samen te trekken en los te laten. Dit verbetert de bloedcirculatie en geeft nodige verlichting. Daarnaast kan deze handeling je concentratie doen verbeteren. Ideaal om je aandacht weer bij het werk of school te houden. Tot slot verbetert het knijpen in een stressbal de flexibiliteit in je hand. Evenals de beweeglijkheid en de spierkracht. In combinatie met reguliere behandelingen, kunnen patiënten die kampen met artritis dus ook stressballen gebruiken. Het is dus een zeer veelzijdig product, een stressbal bedrukken is dan ook een goed idee!

Wat voor soort bedrukte stressballen hebben jullie?

In het assortiment van Gift Campaign tref je een verscheidenheid aan stressballen aan. Te beginnen met de diverse soorten vormen. Zo kun je een gepersonaliseerde stressbal vinden die de vorm heeft van een truck, een brein, koe, hersens of kies bijvoorbeeld voor de Anti-Stressbal Thumbs Up. Deze heeft een positieve look, wat helpt bij het doel van de stressbal. Ook qua kleuren hebben we een grote verscheidenheid, met voor iedere huisstijl wat wils. Qua bedrukking is er ook veel mogelijk. Bekijk hiervoor altijd de specifieke informatie van de stressbal die je wilt laten bedrukken. De minimale afname is 25 stuks en onze verzending is gratis!


★ Reviews