stressballen bedrukken is een zeer attent gebaar richting klanten of personeelsleden die veel stress ervaren in hun dagelijkse leven. Of dit nu op prive, of zakelijk vlak is. Zo kun je een stressbal laten bedrukken met jouw logo en deze uitdelen aan je personeel. Ook ter preventie van stress! Van een stressbal met logo is bewezen dat deze effectief stress kan doen verlagen. Perfect als een relatief goedkoop geschenkje voor jouw doelgroep.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Roze
Zilver
Meerkleurig
Fuchsia
Paars
Goud
Minimale afname
overige filters

19 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

19 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN STRESSBAL BEDRUKKEN MET LOGO

Wanneer geef je een stressbal relatiegeschenk cadeau?

Je kunt een stressbal bedrukken en deze uitdelen als relatiegeschenk op diverse momenten. De meest logische is om dit te doen wanneer je klanten hebt die veel stress ervaren, waarbij de stressbal verlichting kan bieden. Denk bijvoorbeeld aan cliënten die therapie volgen. Dit item wordt hier veel ingezet om een patiënt te ondersteunen. Echter kun je ook een gepersonaliseerde stressbal uitdelen op evenementen die bijvoorbeeld alles te maken hebben met stress. Door het logo op de stressbal wordt de ontvanger herinnert aan jouw attente gebaar, waarmee je een positieve koppeling legt naar jouw bedrijfsnaam. Tot slot kun je ook stressballen laten bedrukken om deze uit te delen aan je personeel. Al dan niet ter preventie van stress. Juist door hier tijdig tools voor aan te bieden, voorkom je dat de stress omslaat in overspannenheid of een burn-out. Dit is wat je niemand toewenst en brengt vele nare gevolgen met zich mee. Zowel voor de werknemer als voor jou als bedrijf.

Hoe gebruik je de stressbal met logo?

Het gebruiken van een gepersonaliseerde stressbal is heel eenvoudig. We leggen je graag uit hoe je de stressbal zo effectief mogelijk kunt inzetten! Allereerst zorg je ervoor dat de stressbal comfortabel in de hand ligt. Hierna knijp je 90 seconden in de bal. Het tellen van deze 90 seconden helpt ook om de stress te doen verlagen en je te concentreren op een simpele handeling. Hierna verplaats je de bedrukte stresbal naar de andere hand en knijp je ook met deze hand 90 seconden in de bal. Je kunt deze oefeningen tot drie keer herhalen voor elke hand. Het advies is om deze oefening twee keer per dag gedurende zes weken te herhalen om resultaten te zien.

Hoe werkt een anti stressbal?

Stressballen kunnen helpen bij het wegnemen van angst en nerveusheid, het verlagen van je bloeddruk en en stressniveau. Daarnaast kan het ook helpen bij artritis en het vergroten van je concentratie! Het is dus een zeer veelzijdig relatiegeschenk die op diverse momenten inzetbaar is. Laten we beginnen met stressvolle situaties. Wanneer je stress ervaart span je vaak je spieren aan. Wanneer je in een stressbal knijpt, activeer je de armspieren om samen te trekken en los te laten. Dit verbetert de bloedcirculatie en geeft nodige verlichting. Daarnaast kan deze handeling je concentratie doen verbeteren. Ideaal om je aandacht weer bij het werk of school te houden. Tot slot verbetert het knijpen in een stressbal de flexibiliteit in je hand. Evenals de beweeglijkheid en de spierkracht. In combinatie met reguliere behandelingen, kunnen patiënten die kampen met artritis dus ook stressballen gebruiken. Het is dus een zeer veelzijdig product, een stressbal bedrukken is dan ook een goed idee!

Wat voor soort bedrukte stressballen hebben jullie?

In het assortiment van Gift Campaign tref je een verscheidenheid aan stressballen aan. Te beginnen met de diverse soorten vormen. Zo kun je een gepersonaliseerde stressbal vinden die de vorm heeft van een truck, een brein, koe, hersens of kies bijvoorbeeld voor de Anti-Stressbal Thumbs Up. Deze heeft een positieve look, wat helpt bij het doel van de stressbal. Ook qua kleuren hebben we een grote verscheidenheid, met voor iedere huisstijl wat wils. Qua bedrukking is er ook veel mogelijk. Bekijk hiervoor altijd de specifieke informatie van de stressbal die je wilt laten bedrukken. De minimale afname is 25 stuks en onze verzending is gratis!


★ Reviews